2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Yaa ne guzel, saglikla kucagina al insallah canimm.
Bebegin kanala girdigini ultrasonla bakinca mi yoksa cati muayenesi yapinca mi anliyor kizlar ? Benimde ziyaretler her hafta oldu, bakalim haftaya persembe ne dicek ?!
Ultrasonda anladı canım ,kanalda yerleşmiş dedi benim zaten çok agrim var yürümeye korkuyorum çıkacak diye

Canim biz burda can atıyoz doğsun diye sen uzuluyon bak bizim gibi doğmasini iste doğmaz korkar istemezsen doğar hemen
Canım normal doğumdan korkuyorum sezaryen den korkuyorum herşeyden korkuyorum gece uyuyamiyorum kabus oldu.yoksa bende bebise kavuşmayı o kadar çok istiyorum ki

Canım normal doğumdan korkuyorum sezaryen den korkuyorum herşeyden korkuyorum gece uyuyamiyorum kabus oldu.yoksa bende bebise kavuşmayı o kadar çok istiyorum ki
Korkularinin yersiz oldugunu anlayacaksin kucagina alınca inşallah bence sen çok kolay bi doğum yapacaksın inşallah . Bak bebiste yerlesmis ne güzel sağlıkla gelsin inşallah

Doğum değil de çatı muayenesi tedirgin ediyor beni. Nasıl yapıyorlar ya. Bir şey duymuştum çatı muayenesine katlanan doğuma da katlanabilirmiş yani bu kadar mı sıkıntılı bi muayene bu

Haftada bir gidersen zaten iki defa gittin mi artık 3. ye doğuma gidersin herhalde canm
İlkindeki gibi gidiyor kontroller, bakalım bebişin durumu nasıl:) genellikle haftada bir çağırıyor ama klasik bir cümle var ezberledim, sancın başlarsa, kanaman olursa ya da suyun gelirse direkt gel :)) bu gidişimde duyacağım fix cümle bu eminim :)

Korkularinin yersiz oldugunu anlayacaksin kucagina alınca inşallah bence sen çok kolay bi doğum yapacaksın inşallah . Bak bebiste yerlesmis ne güzel sağlıkla gelsin inşallah
Ay canım inşallah ya ,hepimiz kolay doğum yapalım Rabbim bi avazda kurtarsın herkesi

Doğum değil de çatı muayenesi tedirgin ediyor beni. Nasıl yapıyorlar ya. Bir şey duymuştum çatı muayenesine katlanan doğuma da katlanabilirmiş yani bu kadar mı sıkıntılı bi muayene bu
Ben de bunu merak ediyorum.nasil bisey ne kadar suruyo ağrıyo mu

Çok abartılmış, iki parmak ile bakıyolar ve çoğumuz hissetmiyoruz bile. Tedirgin olunacak birşey değil canım inan sadece kasma kendini.

D dondurma00 3419 kizlar saglikla alin bebisleri kucaginiza insallah. sorunsuz kolay bi dogum olsun, hepimizinki insallah. Doktora gidecek arkadaslar da iyi haberler alsinlar gunumuz guzel gecsin, bebisler saglikla gelsiin :)

Kızlar yaaa benim göğüsümün bi tanesinin ucu tam yok böyle minik minik uçlar var dağınık gibi. Demim farkettim de koyu olan bölgesinin en dısına yakın yerde göğüs ucu cıkmıs yaa cok çirkin duruyor. Normal mi orda cıkması?? Annem de sivilcedir diyor ama değil yani bence bildiğin göğüs ucu. Böyle bişey basına gelen var mı? O hep orda mı kalıcak acaba ya cok tuhafıma gitti estetik yaptırırım o zaman ilerde

Canım bu dediğini ben ilk defa duydum bence sivilce felandır

Benim de göğus ucum yok,kizlar bu arada bugün e bebekte lansinoh ürünleri indirimde.gogus çıkarıcı alsam mi yoksa doğumdan sonra çıkar mı tecrübeli anneler ne diyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…