2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Benim de göğus ucum yok,kizlar bu arada bugün e bebekte lansinoh ürünleri indirimde.gogus çıkarıcı alsam mi yoksa doğumdan sonra çıkar mı tecrübeli anneler ne diyorsunuz
Canım benimde dum düzdu bilmiyorum tabiki ılkgunler zorluk oluyor ama bebek emdıkce çıkıyor zaten o uç ben iki tane emzırdım şimdi var yetecek kadar çok şükür.

Doğum değil de çatı muayenesi tedirgin ediyor beni. Nasıl yapıyorlar ya. Bir şey duymuştum çatı muayenesine katlanan doğuma da katlanabilirmiş yani bu kadar mı sıkıntılı bi muayene bu
Canim şu şehir efsanelerinw inanmayin herkesin lafını ciddiye almayin sence 5 saniye bile surmeyen bi muayene nd kadar kötü olabilir? İkinci dogumumda en az 10 kere baktılar korkma öyle kötü olsa kimse yaptiramazdi hiçte öyle zor degil

Ben de bunu merak ediyorum.nasil bisey ne kadar suruyo ağrıyo mu
Onu da yaşayıp görcez artık kuzum kasmazsak daha rahat geçermiş
Çok abartılmış, iki parmak ile bakıyolar ve çoğumuz hissetmiyoruz bile. Tedirgin olunacak birşey değil canım inan sadece kasma kendini.
İki parmak mı ay ben tüm eliyle yapıyor zannediyordum inan ki rahatladım
Haklısın canım yaşayıp görcez artık. İnşallah bunu da atlatırız :))

Ben de dün kontrole gittim, 24’üne gün verdi doğum için, nst’de kasılma çıktı biraz ama yorulmuştum dün biraz ondandır dedi, ben lavman ve sondayı merak ediyordum , lavman yapmıyoruz, sondayı da bayılttıktan sonra takıyoruz dedi rahatladım

Normal doğum yaparsam bi adresini falan bulup sana hediye yollayacağım:)baksana okudukça rahatliyorum ya . inşaallah atlatacagiz herseyi

Sen niye sezeryan oluyorsun canım,paylasabilir msn

Kızlar bebek kacinci haftada kanala giriyor acaba ? Hareketlerini yukarda hissediyorum ama vajinama çok baskı yapıyor bi korktum su an dogum poZisyonunda ondan mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…