2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Seninle aynı gidiyoruz bana da bugün iki hafta sonra çatı muayenesi dedi. Kanala inip inmediğini sormadım ama bebek artık kemiğe baskı yapıyor dedi. Bu kanala inmiş demek mi oluyor.

Anlamadım ben de ciddi bir şey olsa iki hafta sonra gel demezdi herhalde. Ya bnm doktorum mu rahat sizinkiler kaç haftada bi çağırıyor artık?
Benim doktorumda rahat canın telaşlandırmıyor. Bence böylesi daha iyi. Bende iki haftada bir gidiyorum 32 den beri. Bugün gitmem lazımdı yarına erteledim. Sanırım haftada bir çağırır artık

aramızda bi hafta var demekki benimki de kanala girmiş olabilir erken değil o zaman . Peki sen altta baski ağrı gibi şeyler hissediyomusun? Ben suan hiç bi zorlanma hissetmiyorum

Maşallah kızlar
Benmde öğleden sonra kontrol bakalım biz ne durumdayız.Benmde bu hafta şekerim yüksekti.
37. Hafta çatı muayenesi yapıcam demişti.Bugün yapmaz herhalde o yüzden
Bencede çatı için erken canım, doğum başladığında bile bakabiliyolar. Benim dr gibi :)) ama tabi dr.larda farklı farklı bu konuda.

Neden 20 gün sonra gorunuyor canım takviminde 31 gorunuyor

Masallah bebise canım niye sasirdin ki herşey yolundaymis:)

Benim doktorumda rahat canın telaşlandırmıyor. Bence böylesi daha iyi. Bende iki haftada bir gidiyorum 32 den beri. Bugün gitmem lazımdı yarına erteledim. Sanırım haftada bir çağırır artık
Artık doğum
Masallah bebise canım niye sasirdin ki herşey yolundaymis:)
çok şükür herşey yolunda. Ben doğumla ilgili baya bilgi alırım diye düşünmüştüm ama normal kontrol gibi geçti ondan dedim anlamadım diye :))

Artık doğum

çok şükür herşey yolunda. Ben doğumla ilgili baya bilgi alırım diye düşünmüştüm ama normal kontrol gibi geçti ondan dedim anlamadım diye :))
Haa ben de bisey mi kacirdim falan dedim:)aynen canım bizimle heyecanı paylssnlar istiyoruz ama her zaman olmuyo.senin parmakların agriyodu dimi geçti mi benim hala agriyor

Yaa ne guzel, saglikla kucagina al insallah canimm.
Bebegin kanala girdigini ultrasonla bakinca mi yoksa cati muayenesi yapinca mi anliyor kizlar ? Benimde ziyaretler her hafta oldu, bakalim haftaya persembe ne dicek ?!
Ultrason da görünür heralde canım. Benim bebek değil kanala giren :)
Sağol yinede güzel dilekler için. Bu gittiğimde bnde soracağım bu kanal mevzusunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…