2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Bebek kanala girmiş olabilir mi? Doktorum bebek kanala girdiğinde göbek küçülür demişti

Canım benim ya inşallah eve gelip yanında yatacağı günlere çok az kaldı annesi,Rabbim hemen kavustrsun belki bugün çıkarın falan derler belli mi olur

Canım benim de karnım küçük aşağı indi çünkü bebek kanala girmiş belki seninde ondandir

Canım sagsalim selametle geçecek inşaallah Allah yardımcınız olsun,goz açıp kapayıncaya geçmiş olsun,bebisinle güzel haberlerini bekliyoruz

D dondurma00 canım inşallah çok rahat güzel bi doğum olsun,Allah bebisine saglikla kavustrsun,ne güzel bugün minnoslara kavusuyosunuz ,güzel haberlerini bekliyoruz

Canım benim ya inşallah eve gelip yanında yatacağı günlere çok az kaldı annesi,Rabbim hemen kavustrsun belki bugün çıkarın falan derler belli mi olur
ayy amin inşallah canım nasıl tütüyo burnumda bi bilsen her seferinde o heyecanla gidiyoruz inan ki inşallah çıkarırlar bugün :)

Canım benim de karnım küçük aşağı indi çünkü bebek kanala girmiş belki seninde ondandir
Kızlar ya benim de gobusum hep küçülmüş geliyordu ama ben bebek hareketli olduğu için hıc sıkıntı yapmadım kanala girdiği için mı oluyormuş ..kı orda nasıl rahat edıyorlar ..zaten benim gıbus küçücük bilmiyorum kı sürekli kendime telaş yok diyorum P portakal bebekkk

Hemde çok fena yine uyutmadi ağzıma geliyo yediğim ne varsa reni içiyorum ama fayda etmiyor hem kabizlka hem bu vallahi daraldim artık
Çok fena çok.. Kabızlık için sabah aç karına kuru kayısı yiyip ılık su iç canım düzenli olarak. Umarım fayda eder.
Canım benim Allah sağ salim kurtarsın kucağına almak nasip etsin inşallah bebeğini. İnşallah hiçbir sıkıntı çekmeden su gibi bir doğum yaparsın ve güzel haberler verirsin bizede
Oy maşallah :) bu kadar yanmaya benimki kel mi doğar ki :)) inşallah çıkarırlar artık bebişi de musmutlu dönersiniz evinize :)

Bebek kanala girmiş olabilir mi? Doktorum bebek kanala girdiğinde göbek küçülür demişti
çok erken değilmi kanala girmesi için ama hala akcigerlerime baskı yapıyor nefes alamiyorum kanal girince nefes alma kolaylasir ve altta hissedilirmis bebek ben alta baskıda hissetmiyorumki

Ben zayıfladım yüzümden ve bacaklarıödan anlıyorum ama bebek iyi diyor dr 3200

Şimdi çıktık hastaneden hiçbirşey anlamadım. 2850 olmuş bebek 38 haftalık çıkıyor iki hafta sonra çatı muayenesi yapcam o zaman gel dedi anlamadım bu işi ya. Zaten nst de de hıçkırık tuttu bebeği ortaya karmakarışık bi nst çıktı. Hiçbirşey anlamadım valla bu kontrolden. Ama herşey iyi güzel dedi sancı yok ama basınç var nst de dedi o ne demek oluyor soramadım da. İki hafta daha nasıl beklicem bilmiyorum

Hayırlısı olsun inşallah canım, haberlerin güzel olmasına sevindim :) sen ağrı sızı vs hissettin mi bebiş kanala girmiş ya?

Masallah cnm takılma ölçümlere, sağlıklı olsun da :) basınç dediği acaba ufak tefek sancılar varda onlardan bahsetmiş olabilir mi ki diye düşündüm bende.

Masallah cnm takılma ölçümlere, sağlıklı olsun da :) basınç dediği acaba ufak tefek sancılar varda onlardan bahsetmiş olabilir mi ki diye düşündüm bende.
Anlamadım ben de ciddi bir şey olsa iki hafta sonra gel demezdi herhalde. Ya bnm doktorum mu rahat sizinkiler kaç haftada bi çağırıyor artık?

Maşallah kızlar
Benmde öğleden sonra kontrol bakalım biz ne durumdayız.Benmde bu hafta şekerim yüksekti.
37. Hafta çatı muayenesi yapıcam demişti.Bugün yapmaz herhalde o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…