2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Yok oda normal doğum bilmiyorum artık son zamanlar cidden geçmiyor sanki 9 ayı biz bıtırmedık ahan 37 bitti sayılır surda 3 gün kaldı ..
Şöyle geriye baktimmi hiç bişey hatirlamiyorum canım hamilelikle ilgili benimki nedense çok çabuk geçti gibi sanki bu anları hiç yasamiyomusum gibi geliyor öyle bi bosluktayim hep . Tuhaf bi pskoloji benimki

Kızlar kontrolden çıktım biraz morelim düştü.
Ben hiç bişey hissetmiyorum ağrı sancı güle oyanaya girdim nts ye sancım yok diye.
Düzenli sancım cıktı ve bebek kafası cok aşağıda dedi doktor kanala girmiş demek istedi herhalde.
Rahimde bir açılma yok ama biraz erken bu kadr aşağıya inmiş olması dedi.
Yarın nts ye tekrar çağardı.
Adalat diye bir ilaç verdi ben hiç duymadım nedir bu ? Sancı için verdim dedi.

Bebek 2740 ama 400 aşağısı yada üstü olabilir diyede doktor belirtti.Öyle işte.
Dua edin Kızlar Allahım inşallah 15 gün daha beklesin bebeğim

Adalat kasılma önleyici sancı kesici bi ilaç canım .açılman yoksa korkma inş bişey olmaz . Nstde sen hicmi sancı hissetmedin? Karnında sertlesmedemi olmadı ? Kaca yukselmis sancilarin baktinmi sen

Adalat kasılma önleyici sancı kesici bi ilaç canım .açılman yoksa korkma inş bişey olmaz . Nstde sen hicmi sancı hissetmedin? Karnında sertlesmedemi olmadı ?
Hiç bşy olmadı inanki eşimle bende diyoz ki hiç sancım yok herhalde 40. Haftayı görcez diyoduk.
Benm oğlan sinsi çıktı :)

Kaca yükseldi sancılar canım ? Demekki sertleşme olmadanda sancı olabiliyor
20-30 du ama anladığım doktoru endişelendiren düzenli olmasıydı öyle işaret etti cünkü.
Bende düşük diye önemsemedim ama düzenli olmasına bakıyorlar anladığım.
Birde nts de bebek cok hareketliydi hc bşy anlamadım ben bu işten.
Bende sertleşme falan olur sanıyordum

Hareket çok edince sancı çıkabiliyor canım 20 zaten normal rakam sancı rakamı değil 1 hafta önce acilde benimki 60 i bile buldu ama bebek çok hareketliydi ondan oldu heralde

Hareket çok edince sancı çıkabiliyor canım 20 zaten normal rakam sancı rakamı değil 1 hafta önce acilde benimki 60 i bile buldu ama bebek çok hareketliydi ondan oldu heralde
Doktorun tepkileri beni şaşırttı bende nts baktığımda aa yok ne güzel sancı falan oldum.Doktor öyle deyince ben şaşırdım.
Hareketten demekki dediğin gibi

Canım benim şaşırdım hiç ağrın olmadan öyle çıkmasına, inşallah yarın sorun çıkmaz ve bebilin bekler biraz daha yorma çok kendini evde de dikkat et canım

bende de bir ara öyle çıkmıştı düzenli Aralıklarda 20-30 arası yükselme vardı doktor yalancı soğuk sancıları demişti

Bebişin gayet iyi maşallah canım. Moralini bozma artık sancıların çıkması normal, haftanda iyi bence. Bebeğin aşağıda olabilir ama kanala yerleşmiş anlamına gelmez her zaman canım. Benim detaylı usg.de bile aşırı aşağıdaydı kafası ama bak daha kanalda değil :)) eğer sancıların düzenli gelmiişse ondan tedbirli davranıyodur doktorun. Sancı çıkmasından çok düzenli olması önemli çünkü.
Artık doğursam diyorsun ama sonra vazgeçtim kova burcunu bir geçelimde sonra gelsin, ben burçlarla pek ilgilenmem ama geçen görümcem kova erkekleri beş para etmez diyordu tırstım :))) bu arada eşinin burcu da kova
Burdan tek anladığım senin görümce eş yönüyle sancılı biraz :)

y4zy4qmurum evet canım birde ben şimdi baktm nts kağıdına cahil gibi baktım herhalde 50-60larda da çizgiler var onu farketmemiştm ben.nts esnasında 20lerse diye hiç skntı yapmamıştım.
Yüzü hiç göremedik bu defa cok aşağıda oldugu için gözükmüyor dedik doktor. Aman sağlık olsun da.

Şöyle geriye baktimmi hiç bişey hatirlamiyorum canım hamilelikle ilgili benimki nedense çok çabuk geçti gibi sanki bu anları hiç yasamiyomusum gibi geliyor öyle bi bosluktayim hep . Tuhaf bi pskoloji benimki
Ya biraz öyle oluyor ama elimize alınca canlanacak mazi benim kiler zordu biraz bazen tırsmıyor değilim ama oldu bir kere ..senin evdekilerin cinsiyeti ney.bebeğin cinsiyeti ney ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…