2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Estağfurullah bazen beklenmedik olunca insan konduramıyor canım şöyle düşün çok da yoğun sancılar değil demekki doktor durdurmak yerine eve yolladı seni yoksa ciğer geliştirici felan yapardı ciddi birşey olsaydı değil mi stres daha çok başlatıyor dogumu

Doğru söylüyorsun canım.Çok sağol
Yarın inşallah geçmiş olur ilaç etkisiyle bakalım...

Doktorun garanti olsun diye o ilacı verip yarın tekrar cagırmıstır muhtemelen. Çünkü ciddi bir durum olsa yatış verirdi canım. Hayırlısı ile yarında gitte ona göre bir netliğe bağlanır.

Aldıgın korsenın biz özelliği varmı yoksa normal korse mi benim evde kullandığım vardıda özel bir korseyse bende alıyım dedım
Çok bilgm yoktu canım benimde . Netten araştırarak baktım özellik olarak dik duruş , sürekli kullanmda incelme garantisi veriyolar. Taktığın andada iki beden küçültüyo.
Benim elime aldığım çok küçüktü ablam 52 kilo ona denettim işe yarıyor bayağı incecik oldu beli. Onu förümce zaten olmaz bana imkansız dedimde yolladım :)
Çelik balenli diye geçiyor , üç kademeli kopçaları var, latex kumaş O kadar

Bu 200 tl olan mı canım ona çok iyi diyorlar bende acaba dıyorum

Bu arada
Bu 200 tl olan mı canım ona çok iyi diyorlar bende acaba dıyorum
İndirimdeyken yakaladım ben eve gelmesi 117 tl tuttu.
Zaten zayıfta olsam hafif göbeğe müsaitim ben bu seferde üçüncü doğumya gözüm korktu biraz öncekilerde takmadım hiç ama azcık kalmştı göbeğim. Bunda yokolsun istiyom du bakalım :)
Sendemi göbüşlüsün

Benim son iki haftadır şeker takibine başlandı. Diyet yapmıyorum ama dikkat ediyorum sadece ama doktor bugünden sonra kesin diyete başla dedi. Ama şekerimin çok yüksek olduğunu düşünmüyorum ben

Sabah sana soruyordum benm hem sancı hem bebek kafası cok aşağıya inmiş dedi doktor.Rahim ağzında tam kafa dedi o kanala girmiş mi oluyor
Rahim ağzında falan demedi ama çok aşağıda kanala girmiş dedi.
Günlerimiz de aynı senle canım. Erken döllenmedir diye düşünüyorum Benimki çünkü baştan beri bazen 1 bazen 2 hafta önde gözüküyordu. Stres yapma yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik çok şükür. Kontrollerini aksatma ve kendine iyice dikkat et.
Ben diyet yapıp uzanıp kitap okuyucam bu saatten sonra. Bol bol da dua tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…