2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Evet seninle aynı bizim canım şekerimiz olması Clexane bile aynı yani :)
Bende Allah vakti saatini biliyordur diyorum daha rahatım şuan.
Sadece benim bebiş ultrason ölçümünde de haftasında çıkıyor önde gitmiyor.O yüzden beklesin isterim.
Allah bilir en güzel vakti.

Kızlar benim vajinam çok ağrıyo kasiklarim da çok kötü,surekli büyük tuvaletim geliyo gibi bi his var.yerimden kalkamiyorum bunlar doğum belirtisi mi ya

Kızlar benim vajinam çok ağrıyo kasiklarim da çok kötü,surekli büyük tuvaletim geliyo gibi bi his var.yerimden kalkamiyorum bunlar doğum belirtisi mi ya
Bende oluyor bir haftadır fazlasıyla, bazen ıkınma hissiyle birlikte oluyor. Bebek hareket ettikçe artıyor. Sanki bi an suyu felan patlatıcak gibi düşünüyorum. ama gelen giden yok o yüzden bıraktım dinlemeyi..

bende de var bir kaç gündür özellikle ayaktayken ama doğurmadım daha :) bebek kanala giriyor olabilir
Benimki kanalda canım baya yerleşmiş doktor erken gelebilir dedi zaten.bi de böyle ağrı sızı olunca çok korkuyorum

Aynı hisler var bende de canım ,sona geldik galiba hayirlisiyla

Kızlar 3419 doğum yapmış çıkmışlar bebek 3 gün küvezde kalacakmış
Ayy çok şükür ya, sağ saşim kurtulmuşlar ya önemli olan o. Bebişin ne sıkıntısı vardı acaba. Umarım çabucak toparlanır ikiside. Allah bundan sonrası içinde kolaylıklar versin, huzurluca büyütsünler inşallah :)

Bir de D dondurma00 da girecekti bugün sezaryene değil mi, o ne yaptı acaba

Evet tatlım herşey aynı bizim :) inşallah bebeklerimiz sağlıkla kavuşuruz. Sen kendini rahatlatacak etkinliklerde bulunmaya çalış. Eşime diyorum ki konser sinema ne varsa gidelim sonra Zorlaşacak işler :)

Kızlar nst kağıdında bşy çok dkktmi çekti?!
Yarın doktora bunu sorucam hatta.Sizede yazayım yorumunuz ne olacak.
50-60 arası sancı çıktıpı her çizgide bebeğim hareket etmiş bende butona basmışım.Buton ve sancı hep aynı hizada.
Sancım yoktuda nst yanılıyor olabilir mi?

Büyük tuvalet hissi doğum belirtisi canım bebek demekki çok baskı yapıyo . Genelde doğumda sancı cekerken büyük tuvalet hissi geldiginde catiya çıkıp doguruyoz :)

Canim atmayı biliyorsan kağıdı buraya atsana bi bskalim . Bazen hareketleride sancı gibi gösteriyor evt

Bende yapı olarak göbekli bir bayanım canım benim derdım bu sefer göbek değil arka taraf aldı basını gidiyor bir korunma iki kılo dert etmeye basladım

Ayy ilk doğumumu düşündüm okuyunca :)
Ikincide hiç unutmam ebe kalk yürü dedi büyük tualetin gelir gibi olursa bize seslen hemen dedi kalktım 2 dakika yurudum böyle nasıl bi lavabo baskısı bağırdı m dedim geliyor direk çatala çıktım iki üç ikinmada çıktı şükürler olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…