2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
O zamana kadar iyice dinlen. Bariz bi şikayetin olursa gidersin zaten. Endişeye yer yok nefes egErsiLeri de yap bence çok faydası oluyor
Benimkinin daha vakti var canım suan doğmaz yani :) iki taneden tecrubeliyim zaten .daha baya vaktim var inşallah 38 gibi doğar fazlada bekletmesinler:)

smgsmg35 Kızlar tanirsiniz Arkadaşı Oda Burda takiliyodu . Bugün oda çok şükür bebisine kavuştu darısı bizlere olur inşallah
Merhabalar ben doğum yaptım sezeryan oldu spinal Di kızım Dr tahmini gibi 2200 doğdu 2 gün hastanede kontrolde kaldık bu gün çok şükür küveze girmeden taburcu olduk allah hepinizi kurtarsın
Canım MasaAllah berakAllah Rabbim göz aydınlığın kılsın sağlık sıhhat afiyet versin her ıkinızede çok sevindim Allah size bagıslasın hayırlı ömürler diliyorum

Benimki de ki geliyor ya bi belirti bekleyeyim valla ben de kendimi pek iyi hissetmiyordum psikolojik mi ya da geliyor mu gerçekten

Benimki de ki geliyor ya bi belirti bekleyeyim valla ben de kendimi pek iyi hissetmiyordum psikolojik mi ya da geliyor mu gerçekten
Canim gelmesi için önce düzenli sancin başlar 15 dakika 10 dakikada bi falan sonra gittikçe dakika araları Kısalir genelde 3 dkya bi sancı geldimi 1 saat içinde doğum gerçekleşir :) yani korkma öyle sancisiz dogurmazsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…