2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
bende yok yok zaten ama zamanım daha var, bendeki sıkıntı o
seksi de eklemem gerekiyor mu ? onu bilmeyen yoktur herhalde
Aynen o da var da, onun zamanı ne ki 37 den sonra free miyiz? öyleyse
Yoksa biraz daha mı beklesek bi 38 39 falan

günaydın anneler ben 35 haftalık hamileyim bebegim 2.200 gr ve 46 cm çok küçük dedi doktor çok üzgünüm ne yapmam lazım acaba benim gibi olan varmı

Bebeğin sağlıklıysa pek kafana takma bazı bebekler iridir bazı bebekler minyon genetiğe bağlı
aynen oyle bebegın saglıklı dıyorsa doktor hıc sıkıntı yapmayın.. illa 3 kılo ve uzerı olacak dıye bırsey yok, minnak da olabılıyorlarr. benım arkadasım mınyondu bebişi de mınık oldu . hatta doktora sormustu cok kucuk degıl mı dıye , doktor da sen ne kadarsın ki bebişin ne kadar olsun :):) cok normal yanı canlarr.. sıkıntı yapmayınn, hersey cok guzel olacak , hep pozitif , hep pozitif... :):):) son zamanlarda hıc strese gırmeyelım . stressız dogum emınım daha kolay olacaktırr.. rabbim hepimize hayırlı dogumlar nasıp etsınnn

Yok canım hiç ilgisi.
Şeker yüklemesi ben yaptırdım cokta iyi bşy değil ben mecbur yaptrdım şekerde cıktı zaten.
Bebeğim haftasıyla uyumlu öyle kiloluda değil.
Bebeğin kilosunu şekerin cok yüksekse etkileyebiliyor.Yükleme ile ilgisi yok canım

Ayy mutlu oldum bak.şuan.
Eşim hergece yutuyo canım , uzun vadede işe yarar

Belirtiye bakma canım,, benimde ilkinde hiç yoktu gece suyum geldi:) bunda riskli dönem bitti belirtilerim vardı ama bugün kayboldu, şuan bile dipçik gibi hissediyorum kendimi ya :))
Ahanda dipçik gibi hissediyosan sen bikaç güne doğurursun :)
Bende öyleydim enerji patlamam vardı hiç ağrım sızım kalmamıştı. Kocakarılar gibi knuştum bende :):)

Bilmiyorumki ben mikrop kapmaktan korkuyorum valla inş önemli değildir
İşte bende de o sıkıntı var, zaten geçmiyor hep var. Başladımmı doğurana kadar tekrarlıyormuş genelde, doğum sonrası kendi geçiyomuş. Bendeki de o hesap oldu artık...
Bende bişi yok canım, maşallah hiç doğurcak havada değilim, olan şikayetlerimde geri kaçtı benim iki gündür :))
Sancıdan hiç korkma canım, hele ki suyun varken başlarda sancıyk hissetmeyebilirsin bile:) açılma ilerleyipte sancı öyle çok çok şiddetlendiğinde son zamanlar oluyor ve doğumhaneye alınıyor zaten.

Canım muz ceviz ye bol bol, günlerimiz yakınmış geçen hafta perşembe 2600 gr dı bebeğim pazartesi gidicem kaç kg olmuş merak ediyorum ben de.. inşallah senin de bebişin kilo almıştır sağlıkla, haber ver bize yine..

Ayy mutlu oldum bak.şuan.
Eşim hergece yutuyo canım , uzun vadede işe yarar
İnşallah canım sağol tekrardan:)
Ahanda dipçik gibi hissediyosan sen bikaç güne doğurursun :)
Bende öyleydim enerji patlamam vardı hiç ağrım sızım kalmamıştı. Kocakarılar gibi knuştum bende :):)
Vallah belimdeki varla yok arası ağrı dısında bişiciğim kalmadı benim:)) ama doğurur muyum meçhul ya, umudum da gitti belirtilerle :))

Kıslar kasılmalarım devam ediyor ama sıklasmadı papatya1994 canım zaten ilk olsaydı cokdan gıtmıitım gerçekten çok sancılı olmaya başladı kasılmalar y4zy4qmurum canım boyle sancıylada birşey olduğu yok ki.. M missinkk canım kasılmalar devam ediyor ama sıklasmadı..
Eşim bile gördü halimi ama gitmedim en güzeli sıklastıgında gıtmek

Az kaldı desene canım.
Vaktinde kasılma olunca insan seviniyor geliyor diye...
Ben adalat diye ilac içiyorum ona rağmen sertlşemeler oluyor karnımda,umarım bu bi 10-15 gün sürer :)

Kızlar benim acilen doğurmam lazım taktik lazım
Dün bi arkdş anlattı bana pek saçma geldi ama genede yazayım.Sancısı tutmuş vaktinden önce doktora gitmiş engellemşler doğumu ama doktor demiş ki karnını çok okşama bebek kendini doğuma hazırlamış demiş.

O zaman sen karnını bol bol sev :)

yok kıız sancıdan falan korkmuyorum zaten doğru düzgün de sancım olmuyo, bi adet olma havası geliip gidiyo. bende gelsin istiyorum sancılar kasılmalar, kaşınıyorum anlıcagın
L LaleZar86 Hayırdır kuzum ya niye acilen aynı haftadayız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…