2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Ben de uyumadım henüz.... her gece kaç gün kaldı diye sayıyorum. Kaç gün geçmiş, geçen gün sayısını 30a bölüp kaç aylık olduğumu hesaplama vs. Saçma sapan meşgaleler....
Al benden de o kadar canım... haftaya değil öbür hafta bugün kucağımda inşallah... sağlıkla sıhhatle...

Ben de uyumadım henüz.... her gece kaç gün kaldı diye sayıyorum. Kaç gün geçmiş, geçen gün sayısını 30a bölüp kaç aylık olduğumu hesaplama vs. Saçma sapan meşgaleler....
Tek değilimişim valla kuzu yaa, telefonumda 5 tane hamilelik takip aplikasyonu var açıp açıp bakıyorum kaç gün kaldı, bebeğim ne kadar, yarın ne kadar olcak, ne zaman geliyor, hangi hafta kaç haftalık oluyorum... aahhgg kafam ağıyo artık yaa

Vucut kendini dogum sonrasi uykusuzluga alistiriyor galiba :) saat 3te tuvalete kalktim bir daha uyuyamadm fal taşı gibi acildi gözlerim. Zaten 1i gecmisti yatmam salonda ole bos bos oturdum tv karsisinda.. Normalde cok uykucuyumdur. Esimi geçirdim işe insaallah biraz dalabilirim bu saatten sonra.

yaa ne güzel orada zaman çabuk geçiyor, siz cuma gününe uyandınız bile, biz daha hala perşembe akşamını yaşıyoruz, saat 22.33 daha uyucaz da uyancaz bakalım ne zaman kafayı yiyorum kızlar

Günaydın kızlar, bende sersem gibiyim. Hiç dinlenemedim yine, belimdeki ağrı yüzünden ne sağa dönebildim ne sola, uyandıgımda da hep sırtüstüydüm. Bacaklarım ayrılıyo sanki yerinden..
Y Yeni ben lazim sen nasıl oldun cnm?

Hayırlısı olsun canım, geleceği varsa önüne gecemeyiz zaten. Halen devam ediyosa gün içinde sıklaşır belki

Araliklara düşerse acile git canım şimdi gitme erken gidince insan çok hirpalaniyor heleki o nst ye bagliyken sancı çekmek çok zor sen tecrubelisin 5 dk 3 dk olunca hastaneye gelin diyolar

Benimkide çok ağrıyor canım bide gece boyu ishal olunca karın ağrır ya o şekil ağrım oldu halada rahatsız ediyor . Artık normal heralde böyle düzensiz sancılar
Benim halen o şekilde devam ediyor. Üşüttük felan mı acaba ya. Şiddeti artmıyor çünkü. Bir de karnım yumusacık bnm ya dün dikkatimi cekti :)

Uykusuz her gecee Günaydın kızlar, gerçi çoğumuz çoktaan uyandı da
Y Yeni ben lazim y4zy4qmurum Nasıl oldunuz kızlar? Artık biri sancım var deyince heyecanlanır olduk bebişler mi geliyor diye hepsi sağlıkla gelsin inşallah
@Pembeevim2104 Bende 1 haftadır düzenli spor, perine masajı, pilates, hurma eşliğinde aman kolay doğum olsun şarıl şarıl açılayım derdindeyim. Amaa gel gelelim bi sancı olunca panik havası Kaç tane hurma yiyosun canım ben dün kaçırdım biraz sanırım 5 e çıktım da

kuzum be hurmayla olacak olsa ben doğururdum herhalde ya, ya da bende çalışmıyo hurma 10 tane falan yiyorum bişey olmuyo ahaha 37'ye gireyim hurma, nar, ananas kombo yapıcam ahha

kuzum be hurmayla olacak olsa ben doğururdum herhalde ya, ya da bende çalışmıyo hurma 10 tane falan yiyorum bişey olmuyo ahaha 37'ye gireyim hurma, nar, ananas kombo yapıcam ahha
Voov onlar da mı varmış, dur hemen deneyelim Belki birinden biri çalışır sistemde

Kizlar ya aklima bise geldi biz şeker yuklemesi yaptirmamistik yani doktor gerek yok bence demisti acaba ondan mi bizim bebis boyle minnak kilo almiyor gelismiyor
2 saat sonra kontrolumuz var insallah gelisim gostermistir bebegimiz insallah bir sorun yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…