2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Iyi geceler kizlar bende 36 haftalik hamileyim bir kac gündür geceleri şiddetli mide sirt ağrı larim oldu dün acile gitmistim nst kan idrar baktilar bisey cikmadi cati muayenesi yapildi açılma yok tu ama canim cok yandi bu 3.doğumum olacak ama yine korku sardi beni Allah hepimizun yardimcisi olsun

1ay onceki kontrolumde bebeğin kilosu cok iyi denildi dünku ultrasonda düşuk kilosu dedi morelim bozuldu bakalim haftaya ne çıkacak.

İnşallah o günlerde gelicek Allahın izniyle canım:) lohusalıkta kişiden kişiye değişen bir dönem, ben öyle aşırı sorunlu geçirmedim şükür, bebeğim şiddetli kolik oldugu halde. Umarım bunda da sorunsuz geçer, hepimizinde öyle tabi :)

Kizlar herkesi bi dogum heyecanı sarmis bende istiyorum bir an once ama yorgunluk uykusuzluk disinda bi belirtim yok kontrolümüzde haftaya günler geçmiyor
Belirtiye bakma canım,, benimde ilkinde hiç yoktu gece suyum geldi:) bunda riskli dönem bitti belirtilerim vardı ama bugün kayboldu, şuan bile dipçik gibi hissediyorum kendimi ya :))

Aminn inşallah..
Mide ağrıları sırta vurabiliyor canım ondan olabilir. Bende yanmadan dolayı ağrılar oluyodu ve sırtımda hissediyodum.

İyi geceler kızlar. Bu gidişle hepimiz şubat annesi olucaz gibi :) Sağlıkla gelsinde kuzucuklar.
Bende doğumun başlaması için uğraşıyorum. Çömelme, hurma, sıcak su altında durma, pilates topuyla hareket. Ne öğrendiysem.
Ama sanırım açılmam oluyor çünkü kasık ağrılarım sürekli var ve şiddeti hatrı sayılır.
Bebeğimde kemiğime çok baskı yapıyor sancılanıyorum. Kasılmalar fazlasıyla var.
Bi yandan bunları yaparken bi yandan da manyak gibi korkuyorum Rabbim hepinizi kolay doğumla kurtarsın ve bebekleriniz gayet sağlıklı olsun inşallahh :)

Amin canım inşallah.
Bu ara hepimiz hem gelsin diye uğraşıyoruz hemde bi belirti oldugunda korkudan telaşlanıyoruz :)) hepimz sağ salim bi atlatsaydık artık.. Gün geçtikçe insan daha çabuk heyecanlanıyo ama şikayetler geçince moraller bozuluyo :)

Bende başlasam mi hareketlere diye düşünüyorum ama cesaret edemiyorum :) hurma yiyorum ama günde 3 4 tane.

Iyim bende canım yarın sabah tekrar randevum var dün bebeğin kalp atışlarında bi ara düşme olduğunu söylemisti endiselenmemem gerektiğini bu tarz şeylerle sık karsilastiklarini söyledi bakalım yarın ne dicek

Demin daha şiddetliydi sancım. Korkarak bekledim. Şimdi hafifledi moralim bozuldu delirmeden doğuraydık

Bu gece cok cok keyifsizim ya
Acayip bir nefes darlığım var tam uykuya geçeceğim sırada aldığım nefes yetmeyerek uyanıyorum.normalde geceleri bebeğim cok fazla hareket etmez oda hiç durmuyor bu gece.
Kasılmaları artk gerçekten anlamıyorum iyice beynim yandı.

O brnde de var yeni oldu diyebilirm. Şuanda da var. Sanırım kan basıncı vs ile alakalı. Sanki odada oksijen yok şuan. Camı açıp hava alıcam

O brnde de var yeni oldu diyebilirm. Şuanda da var. Sanırım kan basıncı vs ile alakalı. Sanki odada oksijen yok şuan. Camı açıp hava alıcam

Az önce camı açtım bende azcık önünde durdum.Dediğin gibi odada oksijen yok sanki.
Çok rahatsız edici bir his.
ayni durumlar bende de mevcut iki gunde bu oluyo su an mesela sag tarafıma baski yapiyo sanki cikacak oradan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…