2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlarr 3419 da kavuşmuş bebeğine. Doktorunun instagram sayfasında , bebeğin fotoğrafı var. Beşinci sezeryan , diyr yazıyo soyadlarından anladım onların bebeği olduğunu. Yelli bebek yazıyodu fotoğrafın altında.
Maşallah pek tatlı.
Bakarsanız sizde , Cüneyt uzun diye aratın.

Kızlar benim acilen doğurmam lazım taktik lazım
Merdiven in çık ,ılık duş al. Veya küvet varsa otur canım , olmadı leğene su doldurup otur.
Memişleri uyar , kremle veya zeytinyağıyla. Cinsel ilişki diyolar ama bunların hepsini doktorun artık gelebilir dedikten sonra yapmalıyız.

Maşallah minnosuna canım,ne güzel saglikla gelmiş,Allah göz aydınlığıniz etsin,anali babalı büyütsün.Darisi biz bekleyenlere inşaallah.
Amin darısı başınıza sağlıkla sizlerde kucağınıza alın inşallah benim ilk bebeğim çok güzel bir duygu allah isteyen herkese tartırsin

Şimdi geldim eve şoku ancak atlattım
İyi haber bebek hala Doğum pozisyonunda ama kanala falan girdi demedi doktor, çok hareket ediyor bazen bende dönecek diye korkuyordum hep. Ama kafası çok büyükmüş 42 haftayla uyumlu ölçtü doktor. Diğer ölçümlerde büyük, 4 kilo olmuş ölçüme göre boyu da 54 cm doktor dedi nasıl doğuracaksın sen bunu ölçüm yanlış olsa bile yine de 4 kiloyu bulur biraz daha durursa, oğlumda 40 haftada 4 kilo 54 cm doğmuştu bu bebiş şimdiden öyle, neyse ben öyle deyince o zaman uygunsun sorun olmaz dedi doktor zaten suda doğumu denemek istiyorum. Sonra nst ye girdim bir kaç gündür karnımda kasılma vardı nstde de çıktı doktor alttan muayene edelim dedi 1 cm açıklık varmış sancın artarsa gel dediler yoksa 1 hafta sonra tekrar gideceğim

Arada bebek yağıyla masaj yapıyorum zaten ama daha çok yapayım ben :)
bebek büyük çıkıyor daha fazla büyümeden doğursam iyi olacak :))

her gün sıcak suyla duş alıyorum zaten bir şey olmadı arada memişleri de sıkıyorum süt geliyor :)) biraz yürüyüş yapsam diyorum belki işe yarar

Teşekkür ederim mama kullanıyoruz hastanede aptamil verdik eve geçerken Dr esema yazdı bu mama şekersiz bununla anne sütüne dönüş daha kolay olur dedi bu arada sezeryan olacaklar için soyluyeyim operasyon olacağı gün sabah sıcak banyo yapıp gittim özellikle göğüslere sıcak su uyguladım doğumdan bir kaç saat sonra sütüm geldi hem mama hem meme veriyorum biraz kilosu toparlasın mamayı bırakırım

L LaleZar86 canım hakkında hayırlısı olsun Allahın dediği olur merak etme Allah yoluna koyar 5 kılo doğuran vat merak etme..benim bildiğim merdiven in çık.hurma ananas nar ye cinsel ilişki suguat normal tuvalet kullan çömel kalk ...bol yürüyüş

Açılman başlamış ya canım belki devamı gelir. Sen devam et yürüyüşe duşa. İnşallah kolayca doğurursun.

Kız çok tatlı

Hayirli olsun canim gozunaydin, diger dogum yapan arkadaslar da bi an evvel donerler evlerine insallah. Biz de hayirlisiyla kavusuruz bebislere guzel dogumlarla
İnşallah tez zamanda saglikla donerler inşallah allah hepimizin yardımcısı olsun sizlere de hayırlı sağlıklı doğumlar olsun

Az daha sıklaşıp düzenli gelirse olur canım. Suyu bile patlatıyomuş. Zaten bende o sebeple yattım düzenli ve sıktı alta baskıyla baslamıstı.
Kızlar benim acilen doğurmam lazım taktik lazım
Canım masallah bebeğine. Squatın çok faydasını gören olmuş, bende denicem aklında olsun, çömel kalk zorlamıcak sekilde. Bacağın birini biraz yüksek bir yere koyup sonra üzerine doğru yaslanarak esnetme yap bu da faydalı. Yürüyüşü tempolu yap her zamankine oranla. Üstünede sıcak duş. Umarım fayda eder

S

Sayısının önemi yok ye gitsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…