2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Az önce camı açtım bende azcık önünde durdum.Dediğin gibi odada oksijen yok sanki.
Çok rahatsız edici bir his.

Sabah yine o durumla uyandım. Bu defa uzun sürdü. Ama ben aetık delirdim ağladım. Camın önünde biraz uyumuşum. Ama kafayı yemek üzereyim

bugün 37 hafta 4 günlük olduk, başlarda günüyle uyumluydu hep sonradan önden gitmeye başladı. Aşağıda batmalar normal canım kafası Doğum pozisyonundaysa bende de oluyor hep

Oy maşallah kuzucuğa :) çok sürmez sanki 1-2 güne alırsın kucağına inşallah sağlıkla gelsin bebişin canım :)

Sabah yine o durumla uyandım. Bu defa uzun sürdü. Ama ben aetık delirdim ağladım. Camın önünde biraz uyumuşum. Ama kafayı yemek üzereyim
Seni cok iyi anlıyorum vaktinde yaklaştıkça iyice yoruldu bünye...
Kahvltıdan sonra biraz daha uzanmaya çalıştm bnde uyuyamasamda.Akşamdan kalmayız resmen duşa girdim artık ayılmak için

İnşallah canım hepinizin hakkında hayırlısı olsun, korkmuyorumda sabırsızlıkta var artık doğsun artık :) hurma zaten hep yiyorum ananas denemek lazım. yürüyüşten korkuyorum aslında ilkinde uzun bir yürüuüş yapmıştık gecesine suyum geldi ama sancım yoktu bebek kanalda da değildi zor oldu önce sancım gelse daha güzel olur gibi geliyor bana
Açılman başlamış ya canım belki devamı gelir. Sen devam et yürüyüşe duşa. İnşallah kolayca doğurursun.
inşallah canım hepimiz kolayca Doğururuz

deneyelim bakalım bir şeyler belki işe yarar :)

Kızlar ben yaklaştıkça korkmaya başlıyorum galiba yaa siz böyle doğuralım artık dedikçe ben de bi anormallik mi var acaba diyorum merak ediyorum ne olacak, nasıl olacak ama sonra hemen bi tedirginlik bi endişe bebek döndü mü doğum nasıl olacak sütüm gelir mi, şimdi kolumu kaldırasım yok acaba iyi bi anne olabilecek miyim bi de bu çocuk istismarıyla ilgili haberleri gördükçe tedirginliğim daha da artıyor psikolojim iyice alt üst oldu resmen

Kzlar bende doktora gttm bebeğimize küçük diyodu doktor bizede ama şükür kilo almşz yine 34+4 2100 gr olmuş doktoruma dedim neden böyle oluyo.Diyoki bebek ilk rahme düştüğünde oluşan besleyici damarlarla alakalı buda senn elinde olan bişey değil dedi her bebek aynı olmaz dedi.Hareketlerini sordu gayet iyi dedim bnde sorun olmadığını söyledi.Nst baktı falan.

Canım ilk olunca önce korku oluyor. So ra bakıyosun ki herkes doğurmaya başlıyor, bebişle ilgili şeyler konuşuluyor. Zaman geçtikçe gelmesini istiyosun. Bir süre sonra seninde hadi artık diyeceğini düşünüyorum ben :)
Ben haber bakmıyorum bir süredir, psikoloji götürmüyor, Allah korusun hepsini. Yapanlarıda Allah ıslah etsin. Moralini bozan seylerden uzaklaş bence, daha keyifli şeylerle ilgilen :) zaten bu haftalar ister istemez strese sokuyor bizi..

yaa ne güzel orada zaman çabuk geçiyor, siz cuma gününe uyandınız bile, biz daha hala perşembe akşamını yaşıyoruz, saat 22.33 daha uyucaz da uyancaz bakalım ne zaman kafayı yiyorum kızlar

Evet uyuyakalmisim 12bucukta anca uyandim simdi de.. hep bole oluyo gunduz uyuyorum gece yarasa gibi dolanip duruyorum evde.. bu daha kotu yaaa

Canim gel bi sarilalim inanır misin bazen bende delirecek gibi oluyorum doğumdan aşırı derecede korkuyorum adet ağrısına bile kaç tane ağrı kesici içen ben veya alttan muayenden bile hep korkup kaçan ben nasıl dogum yapacağım diye çok tedirgin oluyorum Bunlar aslında muhteşem bir duygu ama korkularına engel olamıyorum

Hafif hafif sancım var çok ısım var ev bulaşık aksam arkadaşım aradı çaya geleyim diye ...afff aff şimdi kalkmalıyım ama bir tarafım sus otur boşver diyor bir tarafım kalk ne duruyorsun dünya işin var diyor.ve ben tembellıkten elımı kolunu canlatamıyorum tek düşündüğüm yatak ...ne olacak benim halim dua edin bana

Bende öyleyim canım evim hiç bu kadar kirli olmamisti ama ne yapiyim olmuyor yapamiyorum yapamayincada canım sıkılıyor boş boş uzanmaktan depresyona girdim sürekli canım sıkılıyor

Kizlqr nasilsiniz kimler dogum yapti takip edemedim biz gazla mucadele ediyoruz cok sıkıntili surec
Oyy severim sizii maşallah kuzucuğa.
Gçer inşallah annesi tez zamanda , bol bol öp kokla sakin kalmaya çalış. Sende fırsat buldukça dinlen , sıcak tut kendinide ... Dün 3419 doğum yaptı , elistacin de evine geçti doğurdu , dondurma01 di sanırım bir arkadaş daha doğum yaptı , durmuyolar bacım maşallah çatır çatır doğuruyolar bu ara :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…