2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Bende öyleyim canım evim hiç bu kadar kirli olmamisti ama ne yapiyim olmuyor yapamiyorum yapamayincada canım sıkılıyor boş boş uzanmaktan depresyona girdim sürekli canım sıkılıyor
Helekı evde iki tane canavar varken değil mi bizim kızın gelmeden gözü korktu bence bizden haha ha yapsam olmuyor yapmasam hıc olmuyor ..Annemden Allah razı olsun geçen hafta yine geldi temızledıde çok kotu değil evler sen doğum dayken yine temızlerım sen yorulma diyor ..anne gibi yar bağdat gibi diyar olmaz demişler...Allah kolaylık versin bızlere

))))valla ben de korunma yöntemlerine bakmaya basladim sabahtan beri .doktoruma dogum sirasinda tuplerimi baglayalim dedim yok dedi simdide napicam onu dusunuyorum

))))valla ben de korunma yöntemlerine bakmaya basladim sabahtan beri doktoruma tuplerimi baglayalim dedim yok dedi simdide napicam onu dusunuyorum
Dikkat et , benim gibi yeni sürprizlerle karşılaşma.
Sanırım ilk dönem enişte korunacak. Gerçi süte etki etmeyen doğum kontrol ilaçlarıda varmış. doktorun bilgilendirir seni

Valla bende hemen herşeyi yapmak istiyorum ama bi gözüm yatakta, buldugum yere uzanıyorum. Demin kapı çalınca bi kalktım, en iyisi dedim yatma gelen giden olsa her taraf her yerde. Çamaşırı attım, mutfağı topladım. Sıkıntıdan napıcamı şaşırdım bende valla, canım hemen herşeyden vazgeçiyor
Kizlqr nasilsiniz kimler dogum yapti takip edemedim biz gazla mucadele ediyoruz cok sıkıntili surec
Oyy :) Allah kolaylıklar versin canım. Ben ilkinde 9 ay uğraştım kolikle şaka gibi.. Son safhadaydı. İnşallah hiçbirimiz o derece çekmeyiz.
Jeliboni, Elistacin, Dondurma00, 3419, pembeperi doğum yaptılar, daha var mıydı aklıma gelmiyor suan. Doğuran doğurana maşallah :)

Kızlar doktordan geldim
Az ama düzenli sancım cıktı gene doktora ama ben bişey hissetmiyorum dedim oda böyle başlar dedi.Şuan doğum yapmasın ama bunun bir tık üstü doğum dedi.Bebek kafası tamamen çıkmaya dayanmış.Bu akşam ve yarın sabah ciğer geliştirici vurulcam.Adalat ilaçta 8 saatte bir içecekmişim.Ve hiç kalkma yat dedi.Doktorda 1 hafta geciktirmek için elinden geleni yapıyor sağ olsun.Allahtan hayırlısı.Rabbim vakti saatini bilir.ne diyim

Canım doktorun alınabilecek önlemleri almış, bundan sonrası Allahın takdiri. Vakti zamanı gelmişse doğacaktır zaten annesi :) yeterki sağlıcakla al kucağına. Sonuçta hafta olarakta gelişim olarakta şükür iyi durumdasın :) hayırlısı olsun insallah

Ben genede 37 haftalık değilim diye biraz tedirginim tabi ama gerçekten Allah vardır bir bildiği diyorum cokta stres yapmıyorum o yüzden

Merhaba hanimlar simdi doktordan ciktim bebege giden kanda centik varmis bu yuzden bebegun kikosu azmis bu benim rahmimle kendi yapimla alakaliymis cunki ilk kizim kirkinci haftada 2100 gr dogmustu bi ise bugun 35 arti 2de doktorrun okctugunde 2350 ayrintilida 2100 cikti

Sen olabildiğince dikkat et kendine. İnşallah sağlıkla gelişir herşey. Diğer kontrol ne zaman

Ben genede 37 haftalık değilim diye biraz tedirginim tabi ama gerçekten Allah vardır bir bildiği diyorum cokta stres yapmıyorum o yüzden
Kuzum ben 32 haftalıkken bile doğum yapıcaktım nerdeyse ve dr.un dediği şey, kasılmaları durdururuz ama suyun gelirse bebeği alırız küvözde devam eder. O haftada bile böyle diyebiliyolar. Suan çok çok daha iyi bir haftadayız. Allahın izniyle sağlıcakla alırız kucağımıza inşallah hepimiz. Kendini strese sokma çünkü ben o stresle magnezyum ve progestana rağmen dehşet kasılıyodum. İli haftadır içmiyorum iğnede yok. Ama kasılmada yok :))

Mübarek Cuma hürmetine Allahım hepimize hayırlı, sağlıklı ve kolay doğumlar nasip etsin inşallah. Hepimizi ve bebişleri sağ salim kurtarsın sağlıcakla kavustursun, kimseyi bu yolda eylemesin inşallah. Bugün dilimden hiç düşürmedim bu duayı, Rabbim gönlümüzden geçen doğumu hayırlısı ile nasip etsin su gibi geçsin inşallah, musmutlu büyütelim evlatlarımızı

Sen olabildiğince dikkat et kendine. İnşallah sağlıkla gelişir herşey. Diğer kontrol ne zaman
Pazartesi canım tekrar kontrol ,akşam ve yarın sabah iğne olucam.Doktor bu ciğer iğnesi 1 hafta öne atıyor ciğeri dedi.

Öyle canm herşeyin başı stres...hep valti saati belli zaten deyip kendimi sakinleştiriyorum hatta aklıma gelmiyor değil bu kadr önlemden sonra 38 39 haftaları bekler bakarsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…