- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #26.621
Usg ölçümlerine pek takılmıyorum ben sağlıklıysa . kızında herhangi bir sıkıntı yaşamış mıydın cnm ? Allahın izniyle bunuda sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.Merhaba hanimlar simdi doktordan ciktim bebege giden kanda centik varmis bu yuzden bebegun kikosu azmis bu benim rahmimle kendi yapimla alakaliymis cunki ilk kizim kirkinci haftada 2100 gr dogmustu bi ise bugun 35 arti 2de doktorrun okctugunde 2350 ayrintilida 2100 cikti
Bellide olmaz canım, hayırlısı :) Kendime bakıyorum da maşallah yani 38 dolcak pzts ve belirtiler artacağı yerde azalıyor :))Pazartesi canım tekrar kontrol ,akşam ve yarın sabah iğne olucam.Doktor bu ciğer iğnesi 1 hafta öne atıyor ciğeri dedi.
Öyle canm herşeyin başı stres...hep valti saati belli zaten deyip kendimi sakinleştiriyorum hatta aklıma gelmiyor değil bu kadr önlemden sonra 38 39 haftaları bekler bakarsın :)
Ben varım canım 37+3 ve yalnızca 2430 gr. 3 güne 1 takipteyim kilo almıyor 3 hafta geride dedi doktor. Moralimi bozmamaya çalışıyorum. Sende canını sıkma hiç hayırlısıyla doğsunlar alırlar kilogünaydın anneler ben 35 haftalık hamileyim bebegim 2.200 gr ve 46 cm çok küçük dedi doktor çok üzgünüm ne yapmam lazım acaba benim gibi olan varmı
Dr cüneyt uzun diye aratınca çıkıyo ismini.bende bakmak istiyorum nasıl baktınız
İlk bebeğin mi canım senin?Kızlar bişey sormak istiyorum . 34 haftamdayim çok şükür ,bin şükür . Ama bi tuafim galiba ben maşAllah hiç bir belirtin yok normalde bu son ayların biraz zor geçtiğini duymnustum ama ben sanki ilk haftalarimdayim . Kasılma falan da olmuyor veya oluyor ben anlamıyorum ama hamdolsun ko çok çok rahatım . Sadece bi kaç kez kasık ağrısı oldu o kadar . 20 haftalarda daha cok zorlaniyordum . Sevinmem gereken bişey çok şükür ama korktumda bilemedim
Canım benim dualarım seninle.. Allah bebişinle sana güç kuvvet versin İnşallah.. Allaha emanet olunKızlar doktordan geldim
Az ama düzenli sancım cıktı gene doktora ama ben bişey hissetmiyorum dedim oda böyle başlar dedi.Şuan doğum yapmasın ama bunun bir tık üstü doğum dedi.Bebek kafası tamamen çıkmaya dayanmış.Bu akşam ve yarın sabah ciğer geliştirici vurulcam.Adalat ilaçta 8 saatte bir içecekmişim.Ve hiç kalkma yat dedi.Doktorda 1 hafta geciktirmek için elinden geleni yapıyor sağ olsun.Allahtan hayırlısı.Rabbim vakti saatini bilir.ne diyim
Allah razı olsun canım.Canım benim dualarım seninle.. Allah bebişinle sana güç kuvvet versin İnşallah.. Allaha emanet olun
Hayırlısı olsun canım inşallah sorunsuz kolay bir doğum olur. Önlemlerin alınmış ona rağmen gelirse de vardır bir hikmeti. İçini ferah tut.Allah razı olsun canım.
Allahım sağlıkla gözaydınlığıyla nasip etsin herkese.
Haber izlemiyorum uzun zamandır canım ama sosyal medya sağolsunCanım ilk olunca önce korku oluyor. So ra bakıyosun ki herkes doğurmaya başlıyor, bebişle ilgili şeyler konuşuluyor. Zaman geçtikçe gelmesini istiyosun. Bir süre sonra seninde hadi artık diyeceğini düşünüyorum ben :)
Ben haber bakmıyorum bir süredir, psikoloji götürmüyor, Allah korusun hepsini. Yapanlarıda Allah ıslah etsin. Moralini bozan seylerden uzaklaş bence, daha keyifli şeylerle ilgilen :) zaten bu haftalar ister istemez strese sokuyor bizi..
Şu an ne güzel olurdu hepimiz otursak karşılıklı gülüş cümbüş ay gülerken belki doğurmaya kalkanlarımız filan olurdu :)Hava kapalı ve hafif yağmur var burda. Çok sıkılıyorum ya, ağırlığım yüzünden oğlumla da çok ilgilenemiyorum. En iyisi mutfağa girip bir iki çeşit bişiler yapıyım, keşke yakın olsaydık bi de çay koyar sohbeti koyulaştırırdık
Kıyamam sana.. ben esasında doğumdan korkmuyorum yetebilecek miyim tedirginliği daha çok bende ki.. ama yine de gel bi sarılalımCanim gel bi sarilaliminanır misin bazen bende delirecek gibi oluyorum doğumdan aşırı derecede korkuyorum adet ağrısına bile kaç tane ağrı kesici içen ben veya alttan muayenden bile hep korkup kaçan ben nasıl dogum yapacağım diye çok tedirgin oluyorum Bunlar aslında muhteşem bir duygu ama korkularına engel olamıyorum
Allah kolaylik versin canim.daha öncede ciger geliştirici yaptirmişmiydin sen seninle aramizada iki gun var ve bendede arada bel agrisi giriyo baskı var kontrolum sali günü ben 32 de ciger geliştiri yaptirmişti dr eger böyle giderse tekrar yaparmi. Tekrar yaptiran varki acebaKızlar doktordan geldim
Az ama düzenli sancım cıktı gene doktora ama ben bişey hissetmiyorum dedim oda böyle başlar dedi.Şuan doğum yapmasın ama bunun bir tık üstü doğum dedi.Bebek kafası tamamen çıkmaya dayanmış.Bu akşam ve yarın sabah ciğer geliştirici vurulcam.Adalat ilaçta 8 saatte bir içecekmişim.Ve hiç kalkma yat dedi.Doktorda 1 hafta geciktirmek için elinden geleni yapıyor sağ olsun.Allahtan hayırlısı.Rabbim vakti saatini bilir.ne diyim
Evet canim ilk 21 yaşındayım bide ondan galibaİlk bebeğin mi canım senin?
İlkinde bende öyleydim. Ne ağrı sancı, ne kasılma hiçbiri olmamıştı doğuma kadar
Amin amin inşallhMübarek Cuma hürmetine Allahım hepimize hayırlı, sağlıklı ve kolay doğumlar nasip etsin inşallah. Hepimizi ve bebişleri sağ salim kurtarsın sağlıcakla kavustursun, kimseyi bu yolda eylemesin inşallah. Bugün dilimden hiç düşürmedim bu duayı, Rabbim gönlümüzden geçen doğumu hayırlısı ile nasip etsin su gibi geçsin inşallah, musmutlu büyütelim evlatlarımızı
Bi yerde bi yazı okumuştum hamilelikte bu gibi korkular olabilirmiş canim yetememe korkusu çok oluyormuş :) hepimiz burada ufacık birşeye sevinip ufacık bir şeye üzülüyoruz evlatlarımız için :) o yuzden bence hepimiz tabi Rabbiminde izniyle mükemmel anneler olacağız :) Kucagimiza alalım bi o kuzulari tüm korkulariz geçer inşAllahHaber izlemiyorum uzun zamandır canım ama sosyal medya sağolsungaliba bu haberler bozdu benim psikolojimi gelsin diye istiyorum merak ediyorum kokusunu içime çekmek istiyorum zaten ama yaklaştıkça bi tedirginlik oluyor dediğin gibi ilk olmasından kaynaklanıyor sanırım :)
Şu an ne güzel olurdu hepimiz otursak karşılıklı gülüş cümbüş ay gülerken belki doğurmaya kalkanlarımız filan olurdu :)
Kıyamam sana.. ben esasında doğumdan korkmuyorum yetebilecek miyim tedirginliği daha çok bende ki.. ama yine de gel bi sarılalım
Yok kız 14 gün süresi var ya onu ondan değiştirdim :)Hayırlısı olsun canım inşallah sorunsuz kolay bir doğum olur. Önlemlerin alınmış ona rağmen gelirse de vardır bir hikmeti. İçini ferah tut.
Kızz doğurcanımı hissettin de korse filan değiştirdin :):):):) iyi oldu ama aradan çıkardın onuda
Benm ağrım sızım hiç yok canım bende o yüzden şaşırdım sancı cıkınca nst de.Allah kolaylik versin canim.daha öncede ciger geliştirici yaptirmişmiydin sen seninle aramizada iki gun var ve bendede arada bel agrisi giriyo baskı var kontrolum sali günü ben 32 de ciger geliştiri yaptirmişti dr eger böyle giderse tekrar yaparmi. Tekrar yaptiran varki aceba
benim de suzler gibi 35 arti 1detim bugun kendi doktorum 2350gr 46cm yarim saat sonra ayrintili da 2100 44cm cikti centik varmis kanvakisinda benim rahmim ancak bu kadar besliyormus daha da dogurma dedi bu ikincimBen varım canım 37+3 ve yalnızca 2430 gr. 3 güne 1 takipteyim kilo almıyor 3 hafta geride dedi doktor. Moralimi bozmamaya çalışıyorum. Sende canını sıkma hiç hayırlısıyla doğsunlar alırlar kilo
Evet canim ilk 21 yaşındayım bide ondan galibaya tuaf olan 20. Haftalarda daha bi zorlaniyordum .Ama hamdolsun su aralar çok iyiyim herkesin ağrısı falan olunca ben bi farklı olduğumu anladım . İnşAllah hep böyle olurum ozaman
Valla bisey taktirmayi dusunmuyorum ama plastik bir urun varmmis halka diye 3 hafta rahimde kalıyor sonra cikartiyirmissun onu denemek istiyorumKız beni şimdiden bunun şeyleri sardı bilmiyorum yaaailkduyansenol lütfen bilgilerini bizle paylas
Ben 32. Olur olmaz ayrıldım izine . Bence de canim en kısa zamanda ayrıl evde olmak kadar iyisi yok :)selam, benim de ilk bebegim ve cok bir agrim yok. sadece hala calisiyorum ve son iki gundur bilgisayar basinda cok oturmaktan bel/sirt agrisi yapmaya basladiartik izne ayrilsam iyi olucak galiba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?