- 3 Şubat 2018
- 71
- 60
- 38
- 37
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #26.641
Benimde 32 de farkina varmadigim sancilar çikti ve ozmn yapilmisti şimdi korkuyorum tekrardan nst de çikarsa diye 2 gün yatmiştim o zamn bilmiyrm salı günü ne olckBenm ağrım sızım hiç yok canım bende o yüzden şaşırdım sancı cıkınca nst de.
Şuanda zaman zaman karnımda sertleşme oluyor.
İlk kez iğne olucam ben.
Ay maşAllah prense :) kaçıncı haftadasin canimHerkeze slmhanımlar nasılsınız kimler doğurdu bugün benim kontrolüm vardı iyi geçti çok şükür oğluşumda iyi 3 kilo olmusuz çarşamba tekrar randevumuz var hastaneden gelemez olduk
İçeriğini okuma kuzum bozma moralini, ben bdv bölümüne bakardım ama şimdi bazılarını hiç okuyamıyorum o derece oldum :)Haber izlemiyorum uzun zamandır canım ama sosyal medya sağolsungaliba bu haberler bozdu benim psikolojimi gelsin diye istiyorum merak ediyorum kokusunu içime çekmek istiyorum zaten ama yaklaştıkça bi tedirginlik oluyor dediğin gibi ilk olmasından kaynaklanıyor sanırım :)
Şu an ne güzel olurdu hepimiz otursak karşılıklı gülüş cümbüş ay gülerken belki doğurmaya kalkanlarımız filan olurdu :)
Kıyamam sana.. ben esasında doğumdan korkmuyorum yetebilecek miyim tedirginliği daha çok bende ki.. ama yine de gel bi sarılalım
Evet canım iki doz yapılmıstıy4zy4qmurum canım sana ciğer geliştirici iğne vurmuşlarmıydı?
Maşallah canım :) takipler sıklaşmış artık :) bakalım bize ne dicek yarın..Herkeze slmhanımlar nasılsınız kimler doğurdu bugün benim kontrolüm vardı iyi geçti çok şükür oğluşumda iyi 3 kilo olmusuz çarşamba tekrar randevumuz var hastaneden gelemez olduk
Canm bugun gittigimizde 2650 gr dedi vallahi kafam kafam karman corman oldu.gelisimi iyice geriledgi icin dogum tarihi 22 marti verdi bu sefer daha once gittigimizde 12 mart filan oluyordu.son adet tarihime gore 5 mart dogum tarihi ama.sordum 22 marta kadar beklicek miyiz diye doktora hayir en gec 4 martta aliriz dedi.bir onceki haftaya gore 400 gr almis gorunuyor ama bu seferde onu baz alamayiz dedi doktor ay anlamadim ben bu isi.senin kontrolun nasil gecti?Canım muz ceviz ye bol bol, günlerimiz yakınmış geçen hafta perşembe 2600 gr dı bebeğim pazartesi gidicem kaç kg olmuş merak ediyorum ben de.. inşallah senin de bebişin kilo almıştır sağlıkla, haber ver bize yine..
Kendini kastın mı acaba canım? Çünkü ben ilkinde iki kere çatı muayenesi oldum, biri nöbetçi dr.a denk gelmişti ama hiç hissetmedim. Doğumda da açılmaları kontrol etmek için bakıyolar hepKızlar bugün çatı muayenesi vardı burda bazı arkadaşlar gerçekten rahatlatmıştı beni kolay olduğunu söyleyerek ama galina benim ağrı eşiğin çok düşük bama zor geldi. Muayene esnasında ağladım canım çok yandıŞu an psikolojim çok bozuk sürekli ağlamak istiyorum
Sakin ol canim rahat ol.benim cati muayenesi rahat gecmisti bende rahat olun diyenlerdenim.bgn kontrolum vardi doktor alttanda bakalim dedi alttan bakacagini beklemiyordum her hafta bakicaz artik dedi ve canim baya bi yandi.of kadin olmak ne zor yaa.kasma kendini dedi ama kasmamak elde mi sey gibi sokuyor parmagini yaa bakmiyor bile aslinda dogru duzgun of cok kotuKızlar bugün çatı muayenesi vardı burda bazı arkadaşlar gerçekten rahatlatmıştı beni kolay olduğunu söyleyerek ama galina benim ağrı eşiğin çok düşük bama zor geldi. Muayene esnasında ağladım canım çok yandıŞu an psikolojim çok bozuk sürekli ağlamak istiyorum
Canim alttan ultrasonu bilmiyorum ama cati muayenesini parmagiyla yapiyor doktor vajinana bakarak.daha sonrasinda acilma var mi diye kontrolleri de benzer sekilde yapiyorÇatı muayenesi ile alttan ultrason çok farklı şeyler mi? Alttan ultrason bir ara her hafta bakıldı bana. Baştan çok zorlandım sonra kasmayınca sorun yaşamadım . Fakat çatı muayenesini merak ediyorum
Canım hissetmemek mümkün değil bir eliyle karnımdan bastırdı bir eliyle alttan itebildigi kadar itti şiddetli adet sancısı gibiydi ama böyle bir şey beklemediğim için şok geçirdim ve ağlamaya başladımKendini kastın mı acaba canım? Çünkü ben ilkinde iki kere çatı muayenesi oldum, biri nöbetçi dr.a denk gelmişti ama hiç hissetmedim. Doğumda da açılmaları kontrol etmek için bakıyolar hep
Aynen canım kadın olmak ne zormuş. Dediğin gibi bundan sonra daha rahat olacağım artık neyle karşılaşacağımı biliyorum. Bana da her hafta bakacakmış ve erken gelmez bebek haftasini dolduracak dediSakin ol canim rahat ol.benim cati muayenesi rahat gecmisti bende rahat olun diyenlerdenim.bgn kontrolum vardi doktor alttanda bakalim dedi alttan bakacagini beklemiyordum her hafta bakicaz artik dedi ve canim baya bi yandi.of kadin olmak ne zor yaa.kasma kendini dedi ama kasmamak elde mi sey gibi sokuyor parmagini yaa bakmiyor bile aslinda dogru duzgun of cok kotu
Ben farklı olduğunu anladım bugün. Bana da ilk üç ay alttan bakmıştı doktor acı yoktu onda.Çatı muayenesi ile alttan ultrason çok farklı şeyler mi? Alttan ultrason bir ara her hafta bakıldı bana. Baştan çok zorlandım sonra kasmayınca sorun yaşamadım . Fakat çatı muayenesini merak ediyorum
Canım ben pazartesi gidicem sağlığı iyiyse sıkma canını canım ben de geçen hafta gittiğimde tahmini doğum 18 mart yazıyodu ultrason kağıdımda normalde 9 mart diyolardı hep.. bu bıdıklar bazen değişken oluyor demekki :) biz sağlıklı beslenelim de inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız yavrularımızıCanm bugun gittigimizde 2650 gr dedi vallahi kafam kafam karman corman oldu.gelisimi iyice geriledgi icin dogum tarihi 22 marti verdi bu sefer daha once gittigimizde 12 mart filan oluyordu.son adet tarihime gore 5 mart dogum tarihi ama.sordum 22 marta kadar beklicek miyiz diye doktora hayir en gec 4 martta aliriz dedi.bir onceki haftaya gore 400 gr almis gorunuyor ama bu seferde onu baz alamayiz dedi doktor ay anlamadim ben bu isi.senin kontrolun nasil gecti?
Çatı muayenesini iki parmagiyla yapıyor ultrason makinesiyle bakmiyor canimÇatı muayenesi ile alttan ultrason çok farklı şeyler mi? Alttan ultrason bir ara her hafta bakıldı bana. Baştan çok zorlandım sonra kasmayınca sorun yaşamadım . Fakat çatı muayenesini merak ediyorum
Canim insallah saglikla vaktinde gelsin kolay hayirli dogumlar sanaKızlar doktordan geldim
Az ama düzenli sancım cıktı gene doktora ama ben bişey hissetmiyorum dedim oda böyle başlar dedi.Şuan doğum yapmasın ama bunun bir tık üstü doğum dedi.Bebek kafası tamamen çıkmaya dayanmış.Bu akşam ve yarın sabah ciğer geliştirici vurulcam.Adalat ilaçta 8 saatte bir içecekmişim.Ve hiç kalkma yat dedi.Doktorda 1 hafta geciktirmek için elinden geleni yapıyor sağ olsun.Allahtan hayırlısı.Rabbim vakti saatini bilir.ne diyim
Bende oyleyim canim ama arkadaslardan ogrendigim kadariyla hic belirti olmadan da dogurabiliyormusuz. Bakalim yasayip gorucez :)Kızlar bişey sormak istiyorum . 34 haftamdayim çok şükür ,bin şükür . Ama bi tuafim galiba ben maşAllah hiç bir belirtin yok normalde bu son ayların biraz zor geçtiğini duymnustum ama ben sanki ilk haftalarimdayim . Kasılma falan da olmuyor veya oluyor ben anlamıyorum ama hamdolsun ko çok çok rahatım . Sadece bi kaç kez kasık ağrısı oldu o kadar . 20 haftalarda daha cok zorlaniyordum . Sevinmem gereken bişey çok şükür ama korktumda bilemedim
Bence maksimum alttan ultrason kadardir. Cunku cihaz baya buyuk. Bide devlette bi dr bana adetliyken alttan ultrason yapmisti hamilelikten once salak dr. Acidi ama cok degil. Ben yarin gitcem bakalim ne fark var aralarinda :)Çatı muayenesi ile alttan ultrason çok farklı şeyler mi? Alttan ultrason bir ara her hafta bakıldı bana. Baştan çok zorlandım sonra kasmayınca sorun yaşamadım . Fakat çatı muayenesini merak ediyorum
Bende de hic acilma filan yokmus karnimda baya yukarda zaten bakalim bebis gelecek mii sezeryan la mi alinacak..neyle karsilasacagimizi bilsek bile yine de insan kasiliyor istemsiz olarak ya pat diye parmak sokuyor doktorlar..bugun bir an dusundum canim o kdr aciyinca ben nasil normal dogum yapicam acaba dedimAynen canım kadın olmak ne zormuş. Dediğin gibi bundan sonra daha rahat olacağım artık neyle karşılaşacağımı biliyorum. Bana da her hafta bakacakmış ve erken gelmez bebek haftasini dolduracak dedi
Canim ben artik o aletin yani ultrasonun olcumlerine hiic inanmaz oldum vallaa...sacma sapan ya...insallah bebislerimiz saglikli sihhatli olsunda bizde rahat bir cirpida doguruverelim gerisi bossCanım ben pazartesi gidicem sağlığı iyiyse sıkma canını canım ben de geçen hafta gittiğimde tahmini doğum 18 mart yazıyodu ultrason kağıdımda normalde 9 mart diyolardı hep.. bu bıdıklar bazen değişken oluyor demekki :) biz sağlıklı beslenelim de inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız yavrularımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?