2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kizlar hic belirtisi olmadan birden dogumu baslayan var mi?benim hic rahmim acilmamis karnimda cok yukarda sancim filanda hic yok ama 4 marta kadar yani 2haftaya kadar gelmezse aliriz dedi bugun doktorum.cok heyecanlaniyorum dusununce ama hic belirti olamayinca da tuhaf geliyor sanki hic dogum olmicakmis cok uzun sure varmis gibi geliyor onumde

Ben de sezaryeni düşünmedim değil:) Ama onun da zorlukları var. Kolay doğum yok onu anladım hakkımızda ne hayırlıysa o olsun canım bol bol dua edelim

Benim öyle olmamıştı canım ya, sadece iki parmağını soktu. Zorlamadı. Yanlara doğru çevirdi elini ve bıraktı. Bir de 40.haftanın içinde olmuştum muayenemi. Bunda da aynı olur diye düşünüyodum, sizi duyunca tereddüt ettim.
Benim ilkinde hiç yoktu belirtim, 39+6 da gece suyum geldi gittim:) sadece akşam kremsi yoğun akıntı gelmişti iki kere o nişan olabilir demişti dr illa kanlı olmasına gerek yokmuş.

Himm...ya ben sanki bebis hic gelmicek gibi hissediyorumda hic belirti olmayinca

Ben de sezaryeni düşünmedim değil:) Ama onun da zorlukları var. Kolay doğum yok onu anladım hakkımızda ne hayırlıysa o olsun canım bol bol dua edelim
Tabi o da zormus ama ne bilim sanci kismi yok en azindan.ayy tabiki hakkimizda hayirlisi...kolayca doguruveririz saglikli bir sekilde kucagimiza aliriz insallah bebeklerimizi

Hayırlısı canım inşallah güzel haberlerle gelirsin evet baya sıklaştı tarihi daha öne cekcekmi bakalim

Ben de şimdi farklı yorumlar görünce doktor ve ebelerin tavırlarının farklı olduğunu anladım. Allah yardımcımız olsun canım moralimizi yüksek tutmak zorundayız inşallah her şey gönlümüzce olur

Ben de şimdi farklı yorumlar görünce doktor ve ebelerin tavırlarının farklı olduğunu anladım. Allah yardımcımız olsun canım moralimizi yüksek tutmak zorundayız inşallahher şey gönlümüzce olur E eylulhira

Canım doktorum da lekelenme tarzında gelebilir diye uyarmıştı ama biraz önce avuç içim kadar birden boşaldı takipteyim devam ederse arayacağım doktoru
Baya gelmiş canım ya, ben nişan nasıl lekelenme nasıl tam bilmiyorum gerçi. Bende haberini bekliyorum :)

Kızlar özel bolge temizliği bıktırdı artık beni yaa hamileliğin ilk ayları düşük tehlikem var diye agdayi bırakmak zorunda kaldım simdi yaptiraym dedim ama acısına dayanamadım. Jilet te bıktırdı çok zorluyor ..napicam ben ya.cok utanıyorum zaten bir tane kıl bile kalsa doktor ebe gorucek çok ayıp olcak diyorum ..siz nasıl baş ediyorsunuz ?

Off sorma benimde takıntım , korkulu rüyamm. Diğer ikisinde çok güzel gitmişti herşey tertemiz gitmiştim kontrole diye doğuma alınmıştım. Bundada öyle son haftalarda malesef jilet ve aynayla yamula yamula çabalayarak halletmeye çalışıyorum.
Nasıl kolay olur bende merak ediyorum

İyigeceler hanımlar. Benim karnım yumuşamış gibi geliyor bana yaa neden olurki bu , eskisi gibi sert ve gergin değil dokununca gayet anlayabiliyorum.
Bilgisi olan varmı bu konuda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…