2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Keşke bende kontrol gunumde dogursam ama ya bir gece yarısı doğum başlarsa yada disardayken eve gidicek vaktim olmazsa diye kendimi yiyorum.

Keşke bende kontrol gunumde dogursam ama ya bir gece yarısı doğum başlarsa yada disardayken eve gidicek vaktim olmazsa diye kendimi yiyorum.
Hamam otu denen kötü kokan şey varya aman ondan denemede , mahvetmişt beni. Tüy döküc krem gibi oluyorya , çamur gibi sürüyosun. Doğuma yakın birde onun acılarıyla kavrulmuştum , resmen derim yandı , kanadı yara oldu

Valla bende yedide uyudum onbirde geri kalktim poff

Tuy dökücü kremlere güvenim yok hiç yapmam onu zamanında benide yakip kavurmuştu

Ben ağdaya gidiyorum ama ya ansızın olursa die korkulu rüyam oldu şimdi temizim son 1 bucuk hafta kala tekrar gidicem

Ben ağdaya gidiyorum ama ya ansızın olursa die korkulu rüyam oldu şimdi temizim son 1 bucuk hafta kala tekrar gidicem
Ah keşke bende ağda yaptırabilsem ama ayaklarima yaptığımda bile ödemden dolayı o kadar çok acıdı ki oranın acısına hiç dayanamam. Erken dogum falan olmazsa ne güzel tertemiz gidiceksin

y4zy4qmurum
Canım bşy sormak istiyorum sana.Ben akşam 9 da iğne oldum 2 doz.Şuan bebeğim cok güçlü hıçkırıyor.Normaldede hıçkırırdı ama bu cok güçlü.Sen böyle bşy farkettnmi kendinde iğne işe yarıyor mu dersin? :)

Ah keşke bende ağda yaptırabilsem ama ayaklarima yaptığımda bile ödemden dolayı o kadar çok acıdı ki oranın acısına hiç dayanamam. Erken dogum falan olmazsa ne güzel tertemiz gidiceksin
Aynen cnm ben kuaforumede soyledim acil durumda eve cağiracagimi bildirdim. Tabi gece gitmezsem. Gun ici olursa sıkıntı olmaz.

Aynı stres bende de var, yarın kontrol var, eşimden yardım aldım napayım, hem karnım aşağıda hemde sağ kalçamdan aşağısı acayip derecede ağrıyor. Hareket ettikçede çatı kemiğine vuruyor acısı
İyigeceler hanımlar. Benim karnım yumuşamış gibi geliyor bana yaa neden olurki bu , eskisi gibi sert ve gergin değil dokununca gayet anlayabiliyorum.
Bilgisi olan varmı bu konuda?
Bende dün yazmıştım bunu kuzum ya, kasılmaların tam tersine yumuşacık karnım. Hani doğum sonrası bi yumuşaklık oluyorya ona benzer bişey. Netten bakınca doğuma yakın zamanlarda olabilir yazıyor. Yarın unutmazsam sorayım ben dr.a
Vurunduktan sonra hıçkırığa dikkat etmedim canım ama eve geçtiğimde bebeğin hıçkırıkları tekme gibi dısardan görünmeye baslamıstı. Belkide onun etkisidir düşündüğün gibi :)

Unutmasan sor canım , sana zahmet
Güzel geçer inşallah kontrolünde...

Bana gece gece noluyo anlamadım..
Kalktım mutfağı topladım, oğluş yıkanmıştı kirlileri felan topladım.
Oturma odası baştan sona oyuncakla doluydu + bi de çadır yapmıştı küçük beyimiz, onları kaldırdım. Suan halen yatasım yok, nasılsa yatakta dönüp duruyorum..
bütün gün gözüme büyüyen herşeyi yaptım bitti :)) darısı size :))

Ah ahh sormayın hepımızım korkulu rüyası valla kuaför ısı kolayda ben gidip kuaforo oramı buramı acamam doktora zor acıyoruz hem de doğru ve uygun bulmuyorum kadın kadına da mahrem olan yerler var..ama bende son zamanlarda hep bunu düşünüyorum iki arada bir derede yine temızlenırsın ama göremiyorum ki karnımda bir işkence resmen Rabbim affetsın elimizden geleni yapıyoruz doktorlardan biraz maruz görsün azcık birşey..

Unutmasan sor canım , sana zahmet
Güzel geçer inşallah kontrolünde...
İnşallah canım:)
Özellikle sabahları karnımın altında aşağı doğru fena batmalar oluyor sancıyla. Sonra da böyle sönükleşti karnım.. En çok bunu merak ediyorum bende. Açıklık felan mı oluyor acaba.. Bi dünya soru var kafamda, stresle unutmam inş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…