2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kuaförü bende hiç denemedim canım . Sancı gelirsede ara bir vakitte halletmeye çalışcz , o yüzden çok uzatmamak lazım arayı bence , eşimden de utanırım gibi geliyor :)
O sahneyi düşündükçe fırt diye doğururum ben oracıkta :)

Geçen hangi arkdş demişti nerdeyse karnımda ayağa kalkcak diye...arpası fazla geldi herhalde :) video cektik aynı o YouTube dakiler gibi ya şuan :) şoktaym y4zy4qmurum
Aynen aynen, bende cevap yazmıştım o mesaja:) yan yatınca bildiğin itiyodu kendini, karnım yukarı kalkıyodu bnmde:) bu ara azaldı gibi hareketler. Nadiren coşuyo..

Yani bende yatsam ne olcakki diyom nasılda uyuyamıycam :) beyazı izliyorum şuan :)

Bizim bey ölse yapmaz bende utanırım yaa hahahah aman hallederız ınsaAllah

Aynı benimde deli sorular dönüyor kafamda. Bu hafta kontrolüm vardı inanrmısın korkudan , gitmedim hafta içine erteledim şimdide onu bunu düşünüp kafamda kuruyorum bişeyler
Bak siz hıçkırıktan bahsettiniz yeni bir soru işareti çıktı kafamda. Benim kız 3-4 gündür hıçkırmıyo . Ciğerleri gelişmiyomu ki acaba yaaa

Canım benim kasılmam çok ama mesela bu aralar karnımı sevdıgımde kolunu bacagımı bilmem elime geliyor o kadar hissediyorum benim kafamda da bınbır şey donuyor ama susturuyorum acaba suyu mu azaldı niye boyle oldu gıbısınden

Kızz bak ben sana diyorum :) üç güne doğurcan belkide yarın kontrolde
Bende senin mesaja bakıyodum temizken gidip kontrol niyetine doğurmak çok iyi denk gelmiş cidden.
Hayırlısı ile gelsin kuzum, heyecan yaptın yine sen öyle diyince ama anlık oluyor bendeki, sonra fıss sönüyor enerjide

Ja neguzel buradakiler hic korkmuo dogsun istiorrr off bennnn panik oluom bayimvam dogumu dusununce nuraya okumak iyi gelio herkes yapioo sende yaaprsin allah var diom amaaa yine vesvese ve nu ara dioruz ya saglik olsun falan insaAllah ama intuhanda vsrsa hersey oluor annemin 4duncu kizi yani kardesin diwnsyndrom cok sevioriuz onu 10 yasinda annemin intuhanida o tabikide zor ama imtihan 3 gunluk dunyaaa öle olmasaydi ilerdr baska sey olurdu imtihan yaaa Allaha tevekkül etmemiz lazim diorummn amaaa yine gelio suanki gibi bana vesvese dua edin banadaaa dogum korkumu deneyimmmm kizlarrrrr yaaaa

O su azlığından değildir canım, gelişimle alakalıdır diye düşünüyorum ben, yerleri felan daralıyor ya. Mesela midemin altından kasığıma doğru yumruk gibi kayıyo bişey, ayak mı diz mi bilmiyorum:) yarın belli olur Allahın izniyle

Ya senin bu kızla benim ki çok fena yeminle şuan alt tarafa öyle bir baskı vat ki anlatamam elımı koydugumda resmen hemen oracıkda hıssedıyorum ama gelen giden yok

Vazmıgeçiyo diyosun gelmekten :)
Dur bakalım senden ümitliyim , yarına doktorun tahmini bir süre söylecektir.
Kanala girmişmi ilerleme falan nekadar , ayy çok heyecanlı , haftam ilerlesede bende paranoyağa bağlasam ha geldi ha gelecek diye :):):)

Bende perşembeyi erteledim cuma da dr yoktu yarına kaldı. Erteleyince de huzursuz oldum, bu saydıklarımdan dolayı :)
Hıçkırık ve hareket bizde de az ama bnm ilk hamilelikte çok nadirdi hıçkırışı, öyle düşünme bence. Ben ikincide hissettim hep.

Canım bu şimdi olmasa yarın muhakkak olacak bu çocuk bir şekilde oraan çıkacak korkunun ecele faydası yok bugün yasamassan yarın yasıyacaksın ...korkma inşaAllah herşey güzel olacak diye telkin et kendine sürekli..Allah yar ve yardımcımız olsun...

Yaparsın canım yaparsın , Allah kimseye taşıyamacağı yükü vermez.
Sakin ol yeter...

Hımm demi doğru söylüyon bacım :)
Bende çok nadir hissederdim ilknde

Ben de aynı durumdayım ağdayı bırakmak zorunda kaldım şimdi de geri dönemiyorum yine kasılırsam lekelenme olursa diye ama jilet de çok yorucu ve cilt hassas diye yaralıyorum hep. Napıcam ben de bilmiyorum

Ayy hadi hayırlısıyla güzel haberler söyler inşallah:) şöyle açıklık felan olsa, sancımın cogunu evde ceksem, hersey güzelce olsa, hayırlısı ile tabi:)
Seninde az kaldı oynatmaya :)) bakalım bu doğumun nasıl olcak on dk felan sürer diye bekliyorum bu kez :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…