2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
inşallah canııım , Allah gönlüne göre versin.
Bakalım Mevla neyler , neylerse güzel eyler , sen deki şu özgüven ve sakinlikle eminim ilkindeki kadar zorluk çekmiceksin çok daha kolay olacak doğumun.

Canım korku illaki oluyor hepimizde ama ben halen diyorum ilk doğumlarda daha cesaretli oluyor insan. Şuan bende de var korku kaygı ama zaman geçtikçe insan artık olsa diye bakıyo.
Allah büyük, hepimize o gücü cesareti versin, hayırlı sağlıklı kolaay doğumlar nasip etsin inşallah.

inşallah canııım , Allah gönlüne göre versin.
Bakalım Mevla neyler , neylerse güzel eyler , sen deki şu özgüven ve sakinlikle eminim ilkindeki kadar zorluk çekmiceksin çok daha kolay olacak doğumun.
İnşallah canım ya, inşallah hepimizin öyle olur.
Ben suni sancıdan dolayı korkuyorum biraz, sancım fazlasıyla varken sunide verdi dr. O mahvetti. İnşallah kendi sancımızla suyumuzla olur:)

Ya senin bu kızla benim ki çok fena yeminle şuan alt tarafa öyle bir baskı vat ki anlatamam elımı koydugumda resmen hemen oracıkda hıssedıyorum ama gelen giden yok
Doğruu, misafirin gücüüü :))
Aynı bnmde öyle, aksam sağ kasıgıma da vurdu acısı, çatı kemiğinede. Sünnetli çocuklar benzetmesini yaşadım resmen, onlar gibi yürüyodum:))

Yani bende yatsam ne olcakki diyom nasılda uyuyamıycam :) beyazı izliyorum şuan :)
Bende onu izlemek istiyorum ama oğlum uyuyamadı bugün. Birazda huzursuzdu, gönlü olsun diye çizgi filme bakıyoruz. Ama yavastan uykusu geliyo:)

Birde alt tarafına iğne batıyormus gibi acı gırıyormu

InsaAllah evet Allah cekemiyecemiz yuku vermio cok sukur bu dunyda en guzel sey Rabbimin emaneti bize herseyin hayirlisi imtihanimiz bu korku sordum hocayidaa ins kazanacaz ne diyeyim

y4zy4qmurum
Oh paşaya izlesin..ne güzel annesine arkdş olmuş büyümüşte.

Benim bebek beni tedirgin edecek derecede hareket ediyor iğneden mi Ki demeden edemiyorum.
Resmen enerji patlaması yaptı sanki bebeğimde.

Ben de aynı durumdayım ağdayı bırakmak zorunda kaldım şimdi de geri dönemiyorum yine kasılırsam lekelenme olursa diye ama jilet de çok yorucu ve cilt hassas diye yaralıyorum hep. Napıcam ben de bilmiyorum
Hepimizde aynı sorun var desenize son dakika ne kadar olursa artık yapacak bişey yok mazur görsünler o kadar doktorlarda napalım ya bu göbeklerle elimizden geleni bu deriz en son :)
Bir kaç güne dogurursun sen diye düşünüyorum doğum yaklaştı mi enerji patlaması olur derler öyle duydum artık ne kadar doğruysa :)
Hımm demi doğru söylüyon bacım :)
Bende çok nadir hissederdim ilknde
Benim bu ilk gebeligim hiç hissetmiyordum ama ciğer geliştirici iğneyi olduktan sonra hissetmeye başladım dışardan bile belli oluyordu canım :) o da ilacın etkisinden bence gelisimi hizlandirildigi icin yoksa hissedemicem hiç diye düşünüyordum.

Evt küçük arkadasım benim:) şükürler olsun iyiki var..
Benimde bir iki kez olmustu, 4 saat kadar sürdü. Normal mi diye sormustum burda :) Ama o zaman sadece progestan vurunuyodum. Sebebini anlayamadım bnde :)
Devamlı bir enerji değil bendeki o da sayılıyo mu kii :) bende öyle okudum nette, eğer doğurursam bilin ki alakası var :)

Valla bende iyim bu aralar börek yaptım bende bugün aksam 1 haftadır hamurisleri dolma kurabiye mutfaktan cikmiyorum 21 gunum kaldi ondan itiyorum kendimi mutfaga

Aman maşallah ne güzel yaa
Benmde şuan anlattığın gibi 2-3 saatte böyle 4 saatti görcez herhalde.
Karnımda bildiğin halay var.
Bilmez miyim :) ertesi gün hareketler azalırsa endişelenme, benim öyle olmuştu aksama kadar :)
O haldeyken ayağa da pek kalkılmıyor, wc.ye zor gidiyodum ben karnım yamula yamula :))
Valla bende iyim bu aralar börek yaptım bende bugün aksam 1 haftadır hamurisleri dolma kurabiye mutfaktan cikmiyorum 21 gunum kaldi ondan itiyorum kendimi mutfaga

İyim ara ara kasilmamam oluyor canım düzenli değil arada bir
Oh oh maşallahhh :)
Ellerine sağlık canım afiyetle yiyin..
Benim kasılmalar riskli dönemde çok fazlaydı ama şimdi nerdeee :)

Midem yanıyo diye kalktım ama yatağa geri dönene kadar acayip şekilde batma oldu alt tarafa yine, bıçaklanıyo gibi.. Sanki kafası çıkcakta zorluyo gibi. Çok can yakıcı ya

Kız çok tatlı
Ya nu kadar buyukmmu oluyolar nasil dogurucaz maşallah deyim
valla maşallah bendede agri yok bacaklarim sizliyo sadece benim de ilk ondan sanirim uyutmuyo bide sabahi gorcem yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…