2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Ben canım...akşam yazdım hatta korktm hareketlerinden
Canim seninki tam ters tepki olmuş . Normalde o igneden sonra çoğu kişi hareket hissetmem8s. Hatta kız kardesim 3 ay önce doğum yaptı o iğneden sonra 2 gün hareket etmedi bebeği. Eğer hareketi azalirsa telaş yapma yani

Tamam canım...bizimkinde enerji patlaması gibi oldu cok tuaf hareket etmeye başladı bende o zmn korktum.Bakalım pazartesi tekrar randevu var

Ben vuruldum almadım tuza ve şekere dikkat et

Kızlar daha durun ben doğuracam daha
Bensiz gitmeee :)
Mart gelmeden doguracan canım inşallah merak etme 40 a kadar yolu var sonrası suni sancıyla zorla cikarma İnş kendi sancilarimiz gelir
İnşallah canım, sancılarımızda açıklığımızda kolayca olur da doğururuz inşallah hayırlısıyla =)
Takvimini 28 Mart yapmışsin 27 yapsana 1 gün 1 gündür

Kızlar bebişin mobilyaları geldi çok ağır kokuyor. Napsam neyle silsem çıkar kokusu?

y4zy4qmurum bizim sancı çok da düzene gırmıyor.. Benim de sancım var belki gece giderim çünkü artık belıme ve sol kasıgıma vuruyor..yarım saatte 20 dakka da giriyor 10 dakia ya düşmüyor ..
Bi git canım için rahatlar .açılma falan bakarlar. Merak ettim bendeki bu açılma 3. Doğum diyemi yoksa gerçekten doğum yakın diyemi .seninkide 3 merak ediyorum sendede açılma varmı

Kızlar bebişin mobilyaları geldi çok ağır kokuyor. Napsam neyle silsem çıkar kokusu?
Ben suya bikaç damla Elma sirkesi ekleyip bikaç gün sildim.bol bol havalandırdım. Koku çıkmadı ama mikrobu kırıldı. Sonra suya Vanilin karıştırıp temizledim ve kalanı ufak bi tabağa koyup yatağın içinde beklettim koku çıktı. Şimdi tozlandıkça tozunu alıp elma sirkesiyle temizlemeye devam ediyorum

Tmm teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…