2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Bi git canım için rahatlar .açılma falan bakarlar. Merak ettim bendeki bu açılma 3. Doğum diyemi yoksa gerçekten doğum yakın diyemi .seninkide 3 merak ediyorum sendede açılma varmı
Canım ben ikincide gittiğimde sancım yokdu nerdeyse ...3 cm açılma vardı doktor dedıkı önceki doğumdan kalma da olabilir o zaman bu dediğini pek anlamamıstım ama olabılıyormus

Kızlar biraz önce çamaşırımda sümüksü bir şeyler vardı silerkende geldi, normalde akıntım vardı ama normal sulu akıntıydı ilk defa böyle geldi bu nişan olabilir mi? Bundan öncekilerde hiç olmamıştı hep ilk önce suyum gelmişti üçüncü olsa bile yeni şeyler yaşıyor insan :)

Amin canım inşallah hayırlısıyla alalım kucağımıza. Benim ağrı 100 çıktı nst de. Belirli aralıklarla girdi ama ne yatirtti ne oturttu çok kötüydüm serum geçirdi. Şimdi kasılmam var ama düzenli değil

Neden kesti bilmiyorum belki biraz daha kilo alsın diyedir. 34. haftamda 4 doz ciğer geliştirici vurmuştu solunumda sıkıntı olmaz sanirim

Canım ben sana neden serum verdiğini anlamadım gayet haftanın iyi ne güzel sancılarında yükselmiş niye durdu ki

Canım o nişan olabilir ben de çok tuhafım ama dogumum başladı diyemiyorum belım karsıgım agrıo ama düzenli birşey yok..cidden doğumu beklemek yorucu...sağlıkla sıhhatle gelsınler

Canım ben ikincide gittiğimde sancım yokdu nerdeyse ...3 cm açılma vardı doktor dedıkı önceki doğumdan kalma da olabilir o zaman bu dediğini pek anlamamıstım ama olabılıyormus
3 cm açıklık kalirmi ya diğer dogumdançok tuhaf 3 cm ye öyle dediyse benimkide önemsiz bi açılma o zaman

Canim googleda örnek resimler var bak benziyomu onlara ama genelde sümuksu olana nisan deniyor

3 cm açıklık kalirmi ya diğer dogumdançok tuhaf 3 cm ye öyle dediyse benimkide önemsiz bi açılma o zaman
Canım cidden bilmiyorum o yüzden ben suni sancıyla doğum yaptım sancım yokken salak gibi acılman var gel doğum yap dedi manyak kadın inan çok çektim ..doğumdan sonra bir hafta ağrı kesici kullandım çok fenaydı suni sancıyı uzerımden atana kadar o yüzden bunda bekliyorum ki ciddi birşeyler olsun..yoksa benım acılmam kolay oluyor...

Hanımlar bir sorum olcak bebeğim 27. Haftadan beri durmaksızın sürekli bir kıpırtı halinde sadece tekme de değil kıpırdanıyor devamlı ama bu beni cok endişelendiriyor 35 in içindeyiz artık ciddi anlamda hiperaktivitesi olduğu endişesindeyim var mı aynı durumu yaşayan

Canım o nişan olabilir ben de çok tuhafım ama dogumum başladı diyemiyorum belım karsıgım agrıo ama düzenli birşey yok..cidden doğumu beklemek yorucu...sağlıkla sıhhatle gelsınler
Bana da ağrı sancı giriyor arada ama dediğin gibi düzenli değil beklemek cidden zor ya ama hakkımızda hayırlısı bakalım
Canim googleda örnek resimler var bak benziyomu onlara ama genelde sümuksu olana nisan deniyor
baktım az önce benziyor bende kan yok sadece

y4zy4qmurum bizim sancı çok da düzene gırmıyor.. Benim de sancım var belki gece giderim çünkü artık belıme ve sol kasıgıma uruyor..yarım saatte 20 dakka da giriyor 10 dakia ya düşmüyor ..
Aynen canım. Benim dün gece beş dk da gelen kasılmalar veçardı ve çok uzın sürüyodu, mahvetti beni ama açılmamış bak.. Gidersen haber et merak ediyorum seni. Beklemek gerçekten çok iş ya, hayırlısını naaip etsin Rabbim inşallah
Canım nişanda olabilir, illaki pembemsi ya da kanlı olmuyormuş. Hadi hayırlısı hakkında
Neden kesti bilmiyorum belki biraz daha kilo alsın diyedir. 34. haftamda 4 doz ciğer geliştirici vurmuştu solunumda sıkıntı olmaz sanirim
Benimde 33ün içinde iki doz vuruldu. Suan doğsa sıkıntı olur mu diye sordum ben bugün. Haftasını doldurdugu için önemli bir problemi olmaz ama yapısı küçük oldugundan belki solunumunda biraz sıkıntı olabilir, emmede güçlük çekebilirsin dedi. Benimde halen kafam karısıyo öyle dedikçe. Daha küçük doğup sıkıntısız olanlarda var anlamadım ki..

Bende bisey olmadi şükür insllh da olmaz bende yaptirmadn çok korkmuştum şkeri yükseltir dogumu başlatir diye yaziyodu bazi sitelerde ama şukür bisey olmadi allah korusun miniklerimizi

Canım doktorlar genel konuşma yapmak zorunda sana şimdi sorun olmaz dese bir sorunla karsılassan Allah korusun bu sefer diyeceğiz ki hanı sorun olmaz dı ...doktorların bu genel bakışı ...merak etme Allahın izniyle su haftada hiçbirşey olmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…