- 17 Şubat 2018
- 29
- 11
- 3
- 45
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #26.881
Yok mu benim gibi olanHanımlar bir sorum olcak bebeğim 27. Haftadan beri durmaksızın sürekli bir kıpırtı halinde sadece tekme de değil kıpırdanıyor devamlı ama bu beni cok endişelendiriyor 35 in içindeyiz artık ciddi anlamda hiperaktivitesi olduğu endişesindeyim var mı aynı durumu yaşayan
İnşallah canım. O yönden düşünmemiştim. İlkinde hiç böyle şeyler olmamıştı, sanki ilk hamileliğim gibi oldu bu.Canım doktorlar genel konuşma yapmak zorunda sana şimdi sorun olmaz dese bir sorunla karsılassan Allah korusun bu sefer diyeceğiz ki hanı sorunikimaz dı ...doktorların bu genel bakışı ...merak etme Allahın izniyle su haftada hiçbirşey olmaz...
Canim benim bebekte sürekli kipirti halinde dr sordum ve dr saglikli bebekler hareket eder dedi hayirlisi insallh hareket etmesi güzel varsin uyutmasin saglikli sıhhatli olsunda..Yok mu benim gibi olan
Bizde hareketler normal seyrettiği için bilgim yok açıkcası.Yok mu benim gibi olan
Yok canım mıdem bulanmıyor senin bence en fazla bir hafta var çünkü sancın çıkmış nst de sadece çoğalacak..İnşallah canım. O yönden düşünmemiştim. İlkinde hiç böyle şeyler olmamıştı, sanki ilk hamileliğim gibi oldu bu.
Bu arada mide bulantısı yasıyor musun? Benim iki gündür çok arttı
Şekerim zaten yüksekti gerçekten yüksektiği doğru dahada yükseldi şekerim.Bende bisey olmadi şükür insllh da olmaz bende yaptirmadn çok korkmuştum şkeri yükseltir dogumu başlatir diye yaziyodu bazi sitelerde ama şukür bisey olmadi allah korusun miniklerimizi
Yok canim vermedi doktor ya senMagnezyum kullanıyor musun peki canim
bebek aşağıya baski yaparsa Heran olabiliyor canım belli bi süresi yok . 1 cm açıklık çok önemli bi acilmada değil .genelde 3 ten sonrası doğuma işaretKızlar 1cm açılma ortalama ne kadar sürede oluyor?
Canim belki mide bulantisi açılmayla alakalıdır bir araştir istersenİnşallah canım. O yönden düşünmemiştim. İlkinde hiç böyle şeyler olmamıştı, sanki ilk hamileliğim gibi oldu bu.
Bu arada mide bulantısı yasıyor musun? Benim iki gündür çok arttı
Geçen buraya yazmıştım canım benimde küçüldü diye niye bilmiyorum ama benimkide indi bayaya kızlar benim karnım çok küçüldü sanki yaa, aşağıda baya ve dışarıdan hiç 36 haftalık hamile gibi durmuyorum, sanki doğurmuşum da karnımın inmesini bekliyormuşum gibi duruyor yaAkıntı devam ediyor sümüklü olandan, sizinde karnı küçüldü mü yav
Doktorum biraz rahat biri ona göre saglıklı bebek hareket eder ama hareketleri normal değil aşırılık var sürekli ayakları gerdiriyor sanki titretiyor sürekli sallanıyor gibi :/Bizde hareketler normal seyrettiği için bilgim yok açıkcası.
Doktorunuzla görüşmediniz mi bu konuyu hiç?
Canim benim bebekte sürekli kipirti halinde dr sordum ve dr saglikli bebekler hareket eder dedi hayirlisi insallh hareket etmesi güzel varsin uyutmasin saglikli sıhhatli olsunda..
Ben de bilmiyorum ki. Lekelenmem hâlâ devam ediyor aradım şimdi suyun gelirse sancin sıklaşırsa gel lekelenme olabilir korkulacak bişey değil dedi. Ağrım var ama dayanılmayacak kadar değil bekliyorum şiddetlenirse gitcemCanım ben sana neden serum verdiğini anlamadım gayet haftanın iyi ne güzel sancılarında yükselmiş niye durdu ki
Tabiki sağlıklı olsunlar da oynasınlar beni endişelendiren de o, sürekli popomuzu kaldırıyoruz ayakları ittiriyoruz yada ellerimiz kasıklarımızda oynuyor sallanmalar titretmeler ve bilimum hareketler :/Canim benim bebekte sürekli kipirti halinde dr sordum ve dr saglikli bebekler hareket eder dedi hayirlisi insallh hareket etmesi güzel varsin uyutmasin saglikli sıhhatli olsunda..
Hakkında hayırlısı olsun canım doktorunla iletisim halinde ol mutlakaBen de bilmiyorum ki. Lekelenmem hâlâ devam ediyor aradım şimdi suyun gelirse sancin sıklaşırsa gel lekelenme olabilir korkulacak bişey değil dedi. Ağrım var ama dayanılmayacak kadar değil bekliyorum şiddetlenirse gitcem
kuzular bu nişan 1 kere mi geliyor ara ara da gelir mi ?Canim googleda örnek resimler var bak benziyomu onlaraama genelde sümuksu olana nisan deniyor
Burada herkes nisandan filan bahsediyor benim doktorum hiiic boyle seyler soylemedi yaa suyun gelirse sancin gelirse ara diyor biraz rahat biri sanirim bilemedimkuzular bu nişan 1 kere mi geliyor ara ara da gelir mi ?iyice kafayı yedim ben yaa, ama baya pelte gibi bişey bu böyle sarımtrak, google bi kez arattım da midem kalktı ya
bebek aşağıya baski yaparsa Heran olabiliyor canım belli bi süresi yok . 1 cm açıklık çok önemli bi acilmada değil .genelde 3 ten sonrası doğuma işaret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?