2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Yok mu benim gibi olan

İnşallah canım. O yönden düşünmemiştim. İlkinde hiç böyle şeyler olmamıştı, sanki ilk hamileliğim gibi oldu bu.
Bu arada mide bulantısı yasıyor musun? Benim iki gündür çok arttı

İnşallah canım. O yönden düşünmemiştim. İlkinde hiç böyle şeyler olmamıştı, sanki ilk hamileliğim gibi oldu bu.
Bu arada mide bulantısı yasıyor musun? Benim iki gündür çok arttı
Yok canım mıdem bulanmıyor senin bence en fazla bir hafta var çünkü sancın çıkmış nst de sadece çoğalacak..

Bende bisey olmadi şükür insllh da olmaz bende yaptirmadn çok korkmuştum şkeri yükseltir dogumu başlatir diye yaziyodu bazi sitelerde ama şukür bisey olmadi allah korusun miniklerimizi
Şekerim zaten yüksekti gerçekten yüksektiği doğru dahada yükseldi şekerim.
Akşam yemeğinde Sadece salata tuzsuz cok az tavuk yedim ekmeksiz ona rağmen şekerim 145 1 saat sonra.Doktoe uyardı zaten şekeri yükseltebilir diye gerçekten öyleymiş.öğlen küçük bir tost yedim beyaz ekmekten şekerim 170 cıktı şok oldum.O yüzden cook dkkt etcem.Salata falan yicem artık.Ciğeri gelişsin yeterki onun.
Sen kaç haftalıksın cnm?

ya kızlar benim karnım çok küçüldü sanki yaa, aşağıda baya ve dışarıdan hiç 36 haftalık hamile gibi durmuyorum, sanki doğurmuşum da karnımın inmesini bekliyormuşum gibi duruyor ya Akıntı devam ediyor sümüklü olandan, sizinde karnı küçüldü mü yav

Geçen buraya yazmıştım canım benimde küçüldü diye niye bilmiyorum ama benimkide indi baya

Bizde hareketler normal seyrettiği için bilgim yok açıkcası.
Doktorunuzla görüşmediniz mi bu konuyu hiç?
Doktorum biraz rahat biri ona göre saglıklı bebek hareket eder ama hareketleri normal değil aşırılık var sürekli ayakları gerdiriyor sanki titretiyor sürekli sallanıyor gibi :/

Canım ben sana neden serum verdiğini anlamadım gayet haftanın iyi ne güzel sancılarında yükselmiş niye durdu ki
Ben de bilmiyorum ki. Lekelenmem hâlâ devam ediyor aradım şimdi suyun gelirse sancin sıklaşırsa gel lekelenme olabilir korkulacak bişey değil dedi. Ağrım var ama dayanılmayacak kadar değil bekliyorum şiddetlenirse gitcem

Kızlar 4 marta kadar bizim bebis gelmezse en gec 4 unde alicakmis doktorum.normal dogum istiyorum oncelikle ama hicbir belirtim yok hic doguracak gibi degilim.onumuzde 1 haftasonu kaldi Allahin izniyle bebegimize kavusmaya.cok heyecanlaniyorum bugunde bitti

Canim benim bebekte sürekli kipirti halinde dr sordum ve dr saglikli bebekler hareket eder dedi hayirlisi insallh hareket etmesi güzel varsin uyutmasin saglikli sıhhatli olsunda..
Tabiki sağlıklı olsunlar da oynasınlar beni endişelendiren de o, sürekli popomuzu kaldırıyoruz ayakları ittiriyoruz yada ellerimiz kasıklarımızda oynuyor sallanmalar titretmeler ve bilimum hareketler :/

Hakkında hayırlısı olsun canım doktorunla iletisim halinde ol mutlaka

kuzular bu nişan 1 kere mi geliyor ara ara da gelir mi ? iyice kafayı yedim ben yaa, ama baya pelte gibi bişey bu böyle sarımtrak, google bi kez arattım da midem kalktı ya
Burada herkes nisandan filan bahsediyor benim doktorum hiiic boyle seyler soylemedi yaa suyun gelirse sancin gelirse ara diyor biraz rahat biri sanirim bilemedim

bebek aşağıya baski yaparsa Heran olabiliyor canım belli bi süresi yok . 1 cm açıklık çok önemli bi acilmada değil .genelde 3 ten sonrası doğuma işaret

31. Haftada 27mm ölçülmüştü. Bu hafta da ara da sancım ve kasılma oldu. Perşembe günü 37+3 oluyorum inş. Kontrolüm var. Acaba açılma olmuş mudur diye merak ettim. Belli bir düzeni yok ağrı ve kasılmaların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…