2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
valla csnim ben bakmadim ama 180 falandi 40a yakin harekt saydim
Benim de aynı canım 190 i da gördü arada,bende kendi stresime bagladim dokyor da bisey demedi.cok hareketliydi benim de girmeden çikolata yedim azcik minnos da hickirdi hep .

Bende aynısını yaşadım, sordum doktora alakası yok ama baya saçlı bebek dedi. Acaba gerçekten saçlı mı olacak merak esiyor insan :)

Kızlar yarın doğum olacak ama benim sancım var belim çok ağrıyor bakalım yarını bekleyebilecekmiyiz
Canım kötü hissedersen doktora bi görün bence galiba sezaryen di senin de 11 gün kala mi yapılacak erken değil mi biraz benim de 9 gün kala olacak ama bana erken geldi

Ayy hiç rahat değilim kaskatı kesilirim biliyorum
Son hazırlıklar bitince zaman yavaşlar bence
Haftaya benim belli olucak sezeryan mı normal mi

Neden epidural istemiyor doktor? Bende kısmetse epidural istiyorum

Hiç endişelenme canım , ikinci doğumun çok daha kolay ve kısa sürede olacaktır. Ondan mı dedi doktorun epidural yok diye . Yoksa hastanede hzmetimi yokmuş.
Dün bende sordum da gerek görmüyorum dedi epidurale benim üçüncü tabi etkisi vardır

Bnmkide 180 oluyor ama dr nst tekrarı istemedi hiç. Bizde de epidural yokmuş ve ilki çok sıkıntılıydı. Gözüm korkuyor ama kendi sancımla olması için dua ediyorum. Hayırlısı hakkımızda

Bnmkide 180 oluyor ama dr nst tekrarı istemedi hiç. Bizde de epidural yokmuş ve ilki çok sıkıntılıydı. Gözüm korkuyor ama kendi sancımla olması için dua ediyorum. Hayırlısı hakkımızda
Hastaneden fiyat akirken epiduralin fiyatini 300dediler hastanede var aslinda

Hastanese epidural var canim olmadi cok bagiririm takarlar benin ikinci ama birincide suni sanci veremediler o yuzden hem epidural vardi hem suni yoktu bunda suni de gelirse nasil okack bilmiyorum bebek de kucuk 2kilo catim dar

Hastanese epidural var canim olmadi cok bagiririm takarlar benin ikinci ama birincide suni sanci veremediler o yuzden hem epidural vardi hem suni yoktu bunda suni de gelirse nasil okack bilmiyorum bebek de kucuk 2kilo catim dar
Akışınabırak canım bir dene bakalım. Açılman hızlı ilerlerse belkide gerek kalmadan çabucak kavuşursunuz. Olmadı dediğin gibi takarlar epidurali...

Ayy hiç rahat değilim kaskatı kesilirim biliyorum
Son hazırlıklar bitince zaman yavaşlar bence
Haftaya benim belli olucak sezeryan mı normal mi
Valla rahat değilsen sonun benim gibi olabilir,rahat olmaya çalış ben kendimi çok sartlandirdim rahat olcam diye komple temizlendim agdami yaptım vs.cok moda girdim ama felaket kastim yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…