2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Varmı benim gibi sürekli bel ağrısı yaşayan ? Özellikle uzanirken daha bi fazla oluyo bıktım bu ağrıdan en son idrar enfeksiyonu çıktı kültür verdim o temiz çıkmış şükür . Sanırım belime çok baskı yapıyo ondan heraldedoğuma kadar cekecez artık

Benimde var bir aydır uğraşıyorum . Özellikle sağ yanım daha çok ağrıyor o tarafa hiiç yatamıyorum. Bu gidişle çürüycek sol taraflar :)

Ozellikle rahat rahat evimi temizlemeyi çok özledim temizlik nedir unuttum valla .o kadarki bulasik çamaşır yemek çocukları hallediyorum valla bunlar mecburi olmasa bunuda yapamazdim halsizlik nefes darlığı hepsi oluyo elimi bişeye atamiyorum

Ben son günlerde yapılcak iş güç biriktirmeyince süs püs düşünmeye başladım :)) hazır kendimi iyi hissediyoken kalkıp yapıyorum işimi, yatsam yatarım ama o da ayrı :))
Ehh senin kızı 36 dan beri bekleyince iş güç kalmadı tabi :):):)
Seni düşünmüş yumurcak , anam rahatça otursun son günlerinde diye.
Hastane çantasında bebeğin kıyafetlerini neyin içine hazırladın canım sen? Ayrı bir çanta mı torba gibi bişeymi düşündün.
Ayyy en tembel benim sanırım yeminle , herşey hazır ama çanta hazırlamaya çekiniyorum.

Ali expressten 20 $ a aldım bu çantayı. 3 haftada elime ulaştı içi de çok geniş ve kullanışlı tavsiye ederim. Türkiye'de 140₺ civarı satılıyor benimki 75₺ gibi oldu. Farklı renkleri de var.
Bende aynısının kırmızısını aldım çok hoşuma gitti. 20 günde ulaştı elime. Instagramda 250ye bile satan var

Çok memnun oldum hemşerim
Bende ankaraya yerleşelim diye çok istededim ama eşim pek istemedi onun memleketine yerleşdik
Şimdi kızlara diyorum, ankarada üniversite tutturunda oraya yerleşelim

Kelebekcikk34 gecen bi sutyen almisim hmden etikette 85e yaziyo ama gorseniz 100 falan kasa da bi dolu bi dolu.. ustune tisort attim sakladim kasiyere verene kadar XD
Katinaninelindemakasi35 canim hayirli haberlerle don insallah
bende sacim basim daginik azcik agdasiz yakalancm diye odum kopuyo ama gelin gorun usengeclikte 1.yim
papatya1994 bende oyle kuzum ya istedigim gibi temizlik yapmayi ozledim. Annemler yspiyo sagolsun ama biri kimyasala boguyo bizi hereksiz yrrleri temizliyo digerinin gozleri zor goruyo kadincagizin camlar bugulu kaliyo ve ben cildiryorum XD

Kız evi üç günde temizledim. 36.da felanda annem yoktu. Kısa süre kalıp döndü temizlik vs yapmadı. Bi haftasonları eşimle yaptık detaylı olanları.
Ben bu kez orta boy sürgülü valiz aldım. Bebeğin ve benim ilk giyeceklerimi ayrı iki poşet çantaya koydum. Bebeğe ait tüm eşyaları büyük poşet çantaya koyup öyle yerleştirdi Kalan yerede kendi eşyalarımı attım. Valizi açınca ne nerde hepsi belli. Bu kez daha pratik oldu el çantasından.

Evet mantıklı olmuş bende valiz yapayım ufak bir boy var evde. Bemim ve bebeğinkileride ayrı koyarsam dediğin gibi karışmaz belli olur
Neyse canım kaygıyı attın sen , güle güle oturun içinize sinerek :)

Biri orta 2 de
Diğeride ilkokul 4 de

6 sene sonra büyük inş üniversiteli
Ne kalmış canım şunun şurasında demiii
Kendimi teselli ediommm
Doğru söylüyosun geçen zaman belirsiz.
Bir bakmışın ablalar okula gitmeye karnındakide arkalarından ağlıyo :) gitmesinler diye.

Sağol kuzum, bir de ev sahibi rahat dursa :) bir yandan gözüm ilanlarda, içimize sinen bir yer bulursak çıkcaz Allahın izniyle.

M missinkk yahu benm sütyende aldığım Hm 80C aldım :) bu kadr olur aman Allah’ım kocaman görüntü :) o yüzden 85 tahmin ederim :) bende görüntüden tırstım.İnternetten aldım bakmadan :) kalsın o zaman :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…