2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Valla rahat değilsen sonun benim gibi olabilir,rahat olmaya çalış ben kendimi çok sartlandirdim rahat olcam diye komple temizlendim agdami yaptım vs.cok moda girdim ama felaket kastim yine de
Ben de telkinde bulunucam artık. Aslında benim 3 yıl önce ilk jinekolojik muayenem çok kötü geçti çok kötü bir doktora düştüm. Muayene sonunda tansiyonum düştü bayılmak üzereydim. Ordan bi fobi gibi kaldı
Çatı darlığı mı var sende canım

Aman bacım dur artık doğurcak oldun , ev eşya ortada kalır :) doğumdan sonraya ertele. Çok büyük sorunlar yoksa
Benim kv halleder canım o yüzden sorun yok. Yanına da bi yardımcı tamamdır. Aslında haziran gibi cıkcaz o zaman evlerde boşalır. Ama mecbur kalırsakta çıkmak zorundayız, pek sabredilcek tarafı kalmadı. Bildiğin cocuklarıyla bizim evi kıyaslıyor, suan tek maasla geciniyoruz onlar tam tersine lüks yasıyolar ama dert yakınıyo, biz idare etmeye calıstıkça zam yapmaya kalkıyo. Evi o kadar etse içim yanmaz. Kızını eve davet edemedim diye selam sabah yok. Bütün yaz bnö evdelerdi. Bıktım inan. Şuan daha da arttı sorunlar herşeyi bize yüklemeye çalısıyor. Hamile halimle benden bişiler bekliyor sürekli.
Hastaneden fiyat akirken epiduralin fiyatini 300dediler hastanede var aslinda
Bende sordum hastanedekilere, ilgilenen kişinin başı kalabalık diye görüşemedim. Dr.un asistanı epidural normalde takılmıyor dedi, anestezi uzmanı tekmiş ve sürekli doz için hastanın başında beklemiyomuş felan. Dr.la sa konusurum gerekirse.

deragun inşallah gerek kalmadan hayırlı ve sağlıklı bir sekilde su gibi kolayca doğururuz. Ben kendimi hazırlıyorum mecburen. Bu kolay olcak Allahın izniyle, çabucak gelip geçicek vs diye. İnşallah öyle olur. Hepimiz için hayırlısı nasip olsun inşallah.

@smilesny nasıl ya 6000liraya doğum mu olur şok oldum resmen :) ben 500liraya doğum yaptım hatta bedavadan biraz pahalı falan diye espri yaptı eşim fiyat sorunca
Bencede çok abartılı benim yasadığım yer tatil köyü hastane seçeneğim cok yok devlet dısında devletede ben gitmiyorum doktorların burnu hayli havada ve hijyenik değil gidebileceğim bi özel hastane acıbadem var oda 3 500 alıyor sezeryana

Insallah canim kalbi de duzeldi eve yolladi benim diktor cok ayrintici ve pimpirik uc dort gunde kontrole gidiyorum kanalin birinde cebtik baslamis ya beslenemez diye risk almio hayirlisi

Merhaba kızlar rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin hepinize Hayırlısı işe bende nisan annesi olucam sizlere bi sorum olucak sezaryen olucakşara dr kaçıncı haftaya gün verdi 37. Haftada alma ihtimali
Olabilir dedi bana şeker ve pıhtılaşma var sizlere gün vermiştir dr muhakkak banada ysrdımcı olursanız sevinirim

Amin inşaAllah Rabbim hem bebeklere hem bizlere bir yol gösterecek değil mi

Aynen canım fobi olmuş sende ,açıkçası bana catin dar demedi dediyse de duymadım,ben kendimi çok kastim doktor da bakamadi bi türlü sonra soktu parmaklarını resmen icimde hissettim o an da çok kasildim yapamiyorum diye uzulup ağladım doktor da o ara beni sakinleştirmeye çalıştı.olsun sezaryen de bi yol kendini suçlama dedi.ben giyinirken eşimle konuşuyordu normal doğuma uygun değil çok kasiliyo bebeği riske atmayaljm dedi.belki catim uygun ama psikolojim uygun değil diye böyle bi karara varmistir,bilemiyorum ama ben ilişkide bile kendini kasan biriyim böyle olacağı belliydi

37 den sonrası sknti olmuyormus ben 38+5 de sezaryen olacağım Allah izin verirse canım

Insallah canim kalbi de duzeldi eve yolladi benim diktor cok ayrintici ve pimpirik uc dort gunde kontrole gidiyorum kanalin birinde cebtik baslamis ya beslenemez diye risk almio hayirlisi
Benimde yaşlanma 3.seviyeye gelmiş sanırım, grade 3 dedi. eve gelince netten baktım doktorun asistana söylediklerine:) kilo alımıda yavaştı zaten. Hayırlısı dediğin gibi.
Amin inşaAllah Rabbim hem bebeklere hem bizlere bir yol gösterecek değil mi
Şüphesiz canım. Allab büyük yar ve yardımcımız olsjn, kolayca sağlıcaklıca kurtarsın hepimizi inşallah. Bu arada bebişin hareketleri ne alemde?

Sagol CNm aynen ust uste baya yordu beni kilo almamışım hic bu ay. Sanirim griplerden
dilfeza ben bugün daha iyiym canm sen nasıl oldun
Ben tam ortasındayım hastalığın bugun bas agrim burun tıkanıklığım devam öksürükte oluyor geniz akıntım var Dr sadece parol gunde bir iki defa icebilrisin Dedi. Birde bir tane c vitamini verdi grip gecene kadar sadece kullan Dedi. Ateş yoksa Bebek konusunda endişe etme sorun yok Dedi cnm

Bu arada arkadaslar o nst de ki kalp durumu normalmis en son 5.5 sene once girmiştim unutmusum sancim yok. 15 gun sonra gidicem tekrar 38. Hafta dolarken yanı. Bebegim uc hafta da 550 gram almis gripler onu da etkiledi sanirim kendim hic almamışım kilo. Bebek icin 3500 geçmez Dedi kilosu . Ay kilosu onemli degil sağlıkli
Olsunda ins normal istiyirum beni ne kadar az dağıtırsa o kadar iyi bu arada bugun karnimda taze çatlak fark ettim ikincide olmaz belki demistim ama oldu yine oglumda da cok olmamisti allahtan ins bunda da az olsun yaa :) Gerci hepsi birer imza vücudumuza ama ne bilim yine de güzellik soz konusu olunca insan dümdüz olsun istiyor

Açıkcası 37 de istiyorum geçen senede kayıp yaşadım 35 haftada tedirginim açılcası insülin ve sulandırıcı kullanıyorum şuan
Geçmiş olsun canım,Rabbim bu bebisle doldursun kucağını,37 erken değil stres olacaksan yapılsın sezaryen kendini kasma doktorun sana yol gösterecektir onu dinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…