2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330

Oh iyi bari canm ateş gelmesn iç ialclarını Allah şifa versn gerçktn karnı burnunda daha zor ilaçta alamıyosn Allahm hepimzn yardmcısı olsn.

Ayy aynı ben.. ben ağda da kasılıyordum. Doktor ağdayı yasakladı ilk zamanlarda lekelenmem oldu çünkü. Tesadüfen 2 kere ağdaya denk geldi lekelenme ya da ağdadan oldu bilmiyorum. Doktor ağda yapma dedi
Haftaya perşembe çatı muayenesi randevu da geç saate bulabildim. Bakalım bana ne diyecek

Sen de kendimi gördüm bak.dogru şöyle içinden sezaryen mi geciyo:)))

Ya kimseye diyemiyorum ama evet. Çatı muayenesi gündeme gelene kadar normal istiyordum ama doktor çatı muayen si diyince bir tür aydınlanma yaşadım
Hahahaa canım sende bu gidişinde tarih alırsın,cunku insan kendini bilir,ama inşaallah hiç kasmaz rahat muayene olur güzelce doğumunu yaparsın,ben yapamiyorum ama duam herkes guzel doğumlar yapsın

Hahahaa canım sende bu gidişinde tarih alırsın,cunku insan kendini bilir,ama inşaallah hiç kasmaz rahat muayene olur güzelce doğumunu yaparsın,ben yapamiyorum ama duam herkes guzel doğumlar yapsın
Amin. Allah hepimize güç kuvvet versin. KuZucuklar iyi olsun da acıysa acı çekelim napalım. Bakış açımı değiştircem hakkımızda hayırlısı neyse o olsun

Aynı bnde ya bnde normal istiyorm ama benmde mi sonum sennki gibi olcak :).ilişki sırasnda acı yaşıyomuydunz siz peki?

Canım günü günü nu tutmuyor bazı saatler çok hareketli bazı saatler sessiz ..gece ve sabahları anladığım üzere benim için marotonlu geçecek gün içinde sakın varla yok arası yarın kontrol var uzun bir aradan sonra merak edıyorum ne diyecek doktor o kadar hazırladım kı kendimi çantamı alıp gideyim diyorum sonra tık sancı çıkmazsa oturup hem gulecem hem aglıycam halime hahahaha elhamdülillah sağlık sıhhat olsun da

Aynı bnde ya bnde normal istiyorm ama benmde mi sonum sennki gibi olcak :).ilişki sırasnda acı yaşıyomuydunz siz peki?
Başta çok zorlandim ama sonra hiç ağrı cekmemeye başladım,rahattim yani.ama hamilelikte çok kasildim yine.bakalim kimin sonu ne olacak:))

MasaAllah canım kilosu çok çok iyi Rabbim sağ salım kucağına almayı nasıp etsın

S Salty canım sezeryan için en azından sancını bekleşen doktorla konuşup daha iyi olmaz mı
Evet aslında bugün dedim erken değil mi diye o da bebek kanalda zaten haftaya kadar beklemezki dedi.sancin olursa hemen gel sezaryana alalim dedi.yani doktora gore o güne kadar kendi gelmeye kalkarmis.yoksa 9 gün erken olması benim de hiç hoşuma gitmedi.belki salı kontrolde hala bisey yoksa erteler

Canım ınsaAllah hemen sancın gelir öyle sezeryan olursun ..sancıyla sezeryan olunca sut problemi çok olmuyormuş birde bebek aniden alındığı için nasıl desem belki doğru ifade değildir ama sok durumu olmuyormuş bebekde...hakkında ne hayırlıysa o şekilde olur biz devlete gıttıgımız için hiçbirşey dıyemıyoruz koyun misalı nederseler o ....ama sızın imkanınız var

Benimde iki gündür iyice azaldı. Sadece 5 10 dk aşırı hareket oluyor gündüz ara ara o kadar. Bazen karnımı hafif dürtüyorum hareket etmeyince. Müziğin sesini açıyorum, su içiyorum felan.
... Sancı olayına kafanı çok yorma kuzum bak psikolojimiz mahvoldu zaten:) nst de sancı çıkmayıp bir saat sonra kıvranarak doğuma gidenler varken nst bile inandırıcı gelmiyo bana:)) Hayırlı ve güzel haberlerini bekliyorum bende

Valla doktor ne derse o oluyo yine ya çünkü kontrole gidince valla insan bi stres oluyo ağzı bağlanıyor sanki.benim de nst de hiç sancim cikmiyo ya şimdilik.bakalim nolcak ama Allahin bi takdiri vardır.ben öyle inanıyorum sezaryen veya normal o bebis gözünü o gün acacakmis demektir.cunku doğum ve ölüm öyledir ne bi an geri ne de ileri,biz müdahale ediyo gibi gorunsek de aslında Allahin takdiri o ol demeden oluvermez.Allaha dayanmak lazım ya çok da seyy etmemek lazım:)

Aynen canım hayırlısı nı dılıyorum artık

Çok dogru söylüyorsun canım teslimiyet çok önemli..

Kızlar dün melegimin beşiği geldi çok şükür :) yatak odasındaki herşeyi cikarmamiza rağmen ev çingeneler evi gibi oldu -,- acilen bu yatak odasina bi şekil bulmam lazım yoksa dellirecegim .
Bide artık besikte geldi ya benim bi dogurasim geldi ki anlatamam daha cok erken Allah esirgesin tabi kızım zaamaninda gelsin inşAllah ama çok özlüyorum sanki :) bide yarın kontrol var yine devlette ama inşAllah bu sefer kilosunu falan söylerler en son 32 haftada rapor için gittim ama ultrasinla bile bakmadi çok özledim kuzumu. İnşAllah yarın güzel haberlerle donebilirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…