2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar nst bitti ay kalp atisi ne dengesiz Yav 160 oluyor 150 dusuyor sanki ses gidiyor gibi oluyor anam bu alet stres yapıyor insanda . Ama gordugum kadarıyla sancim yoktu bakalım az sonra Dr yanına giricem

Bende kontrolden geliyorum kızlar,gecen hafta 3250 olan bebis bu hafta 3200 olmuş:)))böyle olacağını bildiğim icin hiç takilmadim. Çatı muayenesi yaptırdım valla kendimi ne zamandır normal doğuma ikna etmeye çalışıyorum ama doktor da normal doğuma uygun olmadigimi söyledi.kendini de cok kasiyorsun zaten çok riskli dedi.her gittiğimde normal dogum diyen bi doktordur bu sebeple dedigine de kesinlikle inandim.Allah izin verirse 1mart sezaryen tarihin.bebis geliyo kızlar son 7Allah hepimizi saglikla ve hayırla evlatlarimiza kavustrsun.Bu süreçleri kolayca atlattirsinhalilari yıkamaya gönderdim hemen haftasonu da büyük temizlik var inşaallah:)ayy çok heyecanlı yaa

Kızlar nst bitti ay kalp atisi ne dengesiz Yav 160 oluyor 150 dusuyor sanki ses gidiyor gibi oluyor anam bu alet stres yapıyor insanda . Ama gordugum kadarıyla sancim yoktu bakalım az sonra Dr yanına giricem
Benm içinde öyle nst stres valla
Kalp öyle valla hareket ediyor artıyor sonra cihaz kayıyo gidiyor.Bende pek hoşlanmıyorum nstden

Maşallah Canım hayırlısıyla sağlıkla al kucağına al inşallah bebişini

Maşallahh sizee :) hakkınızda hayırlısı o demekki canım, sağlıcakla alırsın kucağına inşallah:) martın ilk bebişlerinden olcak kuzucuk:)

Maşallahh sizee :) hakkınızda hayırlısı o demekki canım, sağlıcakla alırsın kucağına inşallah:) martın ilk bebişlerinden olcak kuzucuk:)
Evet teyzesi inşallah belki de gruptaki ilk mart bebisi:)Aminnn hepimiz saglikla alalım inşaallah ya icim kıpır kıpır

Merhaba kızlar umarım herkes ıyıdır.evı bıraz toparladım. Ama annemlere geri döndüm. Cunku esımın sehır dısına cıkması lazımdı o yuzden benı annemlere bıraktı. Rabbımın ıznıyle cuma aksamı gelecek bızı alacak. Cumartesı gunu evı komple toparlayıp cıkacaz ınsallah.

Allah sağlıcakla kavuştursun sizi :) tarih belli olunca zaman daha yavaş akar şimdi :)
Çatı muayenesi nasıldı zor mu

Allah sağlıcakla kavuştursun sizi :) tarih belli olunca zaman daha yavaş akar şimdi :)
Çatı muayenesi nasıldı zor mu
Aminn canım,ay bana da hiç kalmadı gibi geliyo zamanı durdurasim var.valla kendini o kadar kasan biri olarak söylüyorum zor değildi çatı .Ben kendimi çok kastim hala ağrıyo ama sonuçta baktı yani .biraz rahatsaniz hic agrimaz

Evet teyzesi inşallah belki de gruptaki ilk mart bebisi:)Aminnn hepimiz saglikla alalım inşaallah ya icim kıpır kıpır
Ne güzel bir heyecan dimi, hele ki kucağına aldığındaa oyy :) Allahım hepimizi sağlıcakla kavustursun insallah. Şaka maka hamilelikte bitti nerdeyse:)
Allah güc kuvvet versin, kolaylıklar versin inşallah canım

Ne güzel bir heyecan dimi, hele ki kucağına aldığındaa oyy :) Allahım hepimizi sağlıcakla kavustursun insallah. Şaka maka hamilelikte bitti nerdeyse:)
Allah güc kuvvet versin, kolaylıklar versin inşallah canım

Merhaba kizlar doktordan yeni ciktim birinci dogumum epidural normaldi bu doktor sadece normal diyo epidurala izin vermiyo ben sade epidutali dusunemiyorum bile ne yapcam simdi ben bebek de 2260 gr olmus gecen hafta 2300du bi gelisme yok nstde sanci yok ama kalbi cok hizli cikti dinkenip tekrar girecem galiba epidural yik diyince oldugum panik yansidi

Gecmis olsun canım benim de kalbi çok hızlıydı senin kaç çıktı en yuksek

Bitti valla ya insan inanamiyor,insallah saglikla kucağıma alırım bebisimi hepimiz alırız inşaallah saglikla jtaime020626 canım sen de inşaallah su ev işini aradan çıkarıp rahatlarsn,her iş halloluyo sakın canını sıkma ne güzel annen var yakininda istediğinde gidebiliyosun ,bi bakcan tasinmissn bebis gelmiş herşey gecmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…