2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Y Yeni ben lazim y4zy4qmurum Kızlar sizin kontrol ne zaman ? Sizin kontrolleri daha cok Merak ediyorum artık :)
İnşallah sende @mutlumuyum ki de güzel haberlerle gelirsiniz o da yarın gidicek:) benim cumartesi 10.da kontrolüm. Takvimde 39.u gördükçe mutlu oluyorum bende, şükür bugünümüze:)

Hayırlısı olsun hakkınızda canım , anlayışsız insanlarla uğraşmak zor. Hele de yakınımda oturuyor diyosun , görmezden gel bu sıralar en azından ev bulana kadar

İnşallah sende @mutlumuyum ki de güzel haberlerle gelirsiniz o da yarın gidicek:) benim cumartesi 10.da kontrolüm. Takvimde 39.u gördükçe mutlu oluyorum bende, şükür bugünümüze:)
Ay çok şükür canim benim :) bende sizin adınıza inanılmaz mutlu oluyorum :) Rabbim hepimizin yavrusunu sag salim kucagimiza almayı nasip etsin :)

Senin kız kanaldamıydı canım. Son gittiğinde bişey dedimi? Yeni kontrolw daha varmı?

Senin kız kanaldamıydı canım. Son gittiğinde bişey dedimi? Yeni kontrolw daha varmı?
Yok canım kanalda değil sadece doğum pozisyonundaydı. Cumartesi kontrolüm
Hayırlısı olsun hakkınızda canım , anlayışsız insanlarla uğraşmak zor. Hele de yakınımda oturuyor diyosun , görmezden gel bu sıralar en azından ev bulana kadar
Üst katta oturuyor canım malesef ama az daha sabır, Allah iyilerle karsılastırsın her daim insallah.
Ay çok şükür canim benim :) bende sizin adınıza inanılmaz mutlu oluyorum :) Rabbim hepimizin yavrusunu sag salim kucagimiza almayı nasip etsin :)
Aminnn canım inşallah :)
Benimde yarin kizlar
Hadii güzel haberlerle inşallah:)

Hadi bakalım artık girmiştir bilge hatun :) belkide yoldaaa

Canim bana 38+3dedi erken diye düsünüyorum ama bilmiyorum dr olan o bide prof hayrisi artik

Bende de pıhtılaşma var canım baştan beri sezeryan diyordu ama şimdi normal yapcam dedi. Bi tehlike çıkmazsa 37de almaz büyük ihtimal 38 yada 39 da alır ama şekerden dolayı haftan önde gidiyorsa 37de gelebilir senin minnak

Açıkcası 37 de istiyorum geçen senede kayıp yaşadım 35 haftada tedirginim açılcası insülin ve sulandırıcı kullanıyorum şuan
Canım benim endişe etme hiç Allah sağ salim kucağına almayı nasip edecek inşallah, bak önlemini de almışsın artık. Doktora endişelerini söyle yardımcı olur sana muhakkak

Sezeryan ama bebek gelebilir ilkinde suyum gelmişti öyle gitmiştim doğuma
Hayırlısı oldun hakkında canım suyun ne ye benziyordu canım galiba benim damla damla suyum geliyor ama emin olamıyorum bugün tekrardan gelmeye başladı ıhlamur çayı rengi tarifine uyuyor sarı desem sarı değil beyaz desem beyaz değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…