- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #27.761
Kızlar dün melegimin beşiği geldi çok şükür :) yatak odasındaki herşeyi cikarmamiza rağmen ev çingeneler evi gibi oldu -,- acilen bu yatak odasina bi şekil bulmam lazım yoksa dellirecegim .
Bide artık besikte geldi ya benim bi dogurasim geldi ki anlatamam daha cok erken Allah esirgesin tabi kızım zaamaninda gelsin inşAllah ama çok özlüyorum sanki :) bide yarın kontrol var yine devlette ama inşAllah bu sefer kilosunu falan söylerler en son 32 haftada rapor için gittim ama ultrasinla bile bakmadi çok özledim kuzumu. İnşAllah yarın güzel haberlerle donebilirim :)
İnşallah sende @mutlumuyum ki de güzel haberlerle gelirsiniz o da yarın gidicek:) benim cumartesi 10.da kontrolüm. Takvimde 39.u gördükçe mutlu oluyorum bende, şükür bugünümüze:)Y Yeni ben lazimy4zy4qmurum Kızlar sizin kontrol ne zaman ? Sizin kontrolleri daha cok Merak ediyorum artık :)
Benımkı yarınY Yeni ben lazimy4zy4qmurum Kızlar sizin kontrol ne zaman ? Sizin kontrolleri daha cok Merak ediyorum artık :)
Hayırlısı olsun hakkınızda canım , anlayışsız insanlarla uğraşmak zor. Hele de yakınımda oturuyor diyosun , görmezden gel bu sıralar en azından ev bulana kadarBenim kv halleder canım o yüzden sorun yok. Yanına da bi yardımcı tamamdır. Aslında haziran gibi cıkcaz o zaman evlerde boşalır. Ama mecbur kalırsakta çıkmak zorundayız, pek sabredilcek tarafı kalmadı. Bildiğin cocuklarıyla bizim evi kıyaslıyor, suan tek maasla geciniyoruz onlar tam tersine lüks yasıyolar ama dert yakınıyo, biz idare etmeye calıstıkça zam yapmaya kalkıyo. Evi o kadar etse içim yanmaz. Kızını eve davet edemedim diye selam sabah yok. Bütün yaz bnö evdelerdi. Bıktım inan. Şuan daha da arttı sorunlar herşeyi bize yüklemeye çalısıyor. Hamile halimle benden bişiler bekliyor sürekli.
Bende sordum hastanedekilere, ilgilenen kişinin başı kalabalık diye görüşemedim. Dr.un asistanı epidural normalde takılmıyor dedi, anestezi uzmanı tekmiş ve sürekli doz için hastanın başında beklemiyomuş felan. Dr.la sa konusurum gerekirse.
Benimde yarın masklar senin saat ikacta :) hadi hayırlı haberlerle dönelim insallahBenımkı yarın
Ay çok şükür canim benim :) bende sizin adınıza inanılmaz mutlu oluyorum :) Rabbim hepimizin yavrusunu sag salim kucagimiza almayı nasip etsin :)İnşallah sende @mutlumuyum ki de güzel haberlerle gelirsiniz o da yarın gidicek:) benim cumartesi 10.da kontrolüm. Takvimde 39.u gördükçe mutlu oluyorum bende, şükür bugünümüze:)
Senin kız kanaldamıydı canım. Son gittiğinde bişey dedimi? Yeni kontrolw daha varmı?Benimde iki gündür iyice azaldı. Sadece 5 10 dk aşırı hareket oluyor gündüz ara ara o kadar. Bazen karnımı hafif dürtüyorum hareket etmeyince. Müziğin sesini açıyorum, su içiyorum felan.
... Sancı olayına kafanı çok yorma kuzum bak psikolojimiz mahvoldu zaten:) nst de sancı çıkmayıp bir saat sonra kıvranarak doğuma gidenler varken nst bile inandırıcı gelmiyo bana:)) Hayırlı ve güzel haberlerini bekliyorum bende
Yok canım ilk doğum normaldiyse ikincide çatı muayenesi yapılmıyo.Kizlar ikinci dogumda cati muayenesi yapiliyor mu
Hadi bakalım hayırlısı güzel haberler ver.Benimde yarin kizlar
Yok canım kanalda değil sadece doğum pozisyonundaydı. Cumartesi kontrolümSenin kız kanaldamıydı canım. Son gittiğinde bişey dedimi? Yeni kontrolw daha varmı?
Üst katta oturuyor canım malesef ama az daha sabır, Allah iyilerle karsılastırsın her daim insallah.Hayırlısı olsun hakkınızda canım , anlayışsız insanlarla uğraşmak zor. Hele de yakınımda oturuyor diyosun , görmezden gel bu sıralar en azından ev bulana kadar
Aminnn canım inşallah :)Ay çok şükür canim benim :) bende sizin adınıza inanılmaz mutlu oluyorum :) Rabbim hepimizin yavrusunu sag salim kucagimiza almayı nasip etsin :)
Hadii güzel haberlerle inşallah:)Benimde yarin kizlar
Hadi bakalım artık girmiştir bilge hatun :) belkide yoldaaaYok canım kanalda değil sadece doğum pozisyonundaydı. Cumartesi kontrolüm
Üst katta oturuyor canım malesef ama az daha sabır, Allah iyilerle karsılastırsın her daim insallah.
Aminnn canım inşallah :)
Hadii güzel haberlerle inşallah:)
Canim bana 38+3dedi erken diye düsünüyorum ama bilmiyorum dr olan o bide prof hayrisi artikMerhaba kızlar rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin hepinizeHayırlısı işe bende nisan annesi olucam sizlere bi sorum olucak sezaryen olucakşara dr kaçıncı haftaya gün verdi 37. Haftada alma ihtimali
Olabilir dedi bana şeker ve pıhtılaşma var sizlere gün vermiştir dr muhakkak banada ysrdımcı olursanız sevinirim
Bende de pıhtılaşma var canım baştan beri sezeryan diyordu ama şimdi normal yapcam dedi. Bi tehlike çıkmazsa 37de almaz büyük ihtimal 38 yada 39 da alır ama şekerden dolayı haftan önde gidiyorsa 37de gelebilir senin minnakMerhaba kızlar rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin hepinizeHayırlısı işe bende nisan annesi olucam sizlere bi sorum olucak sezaryen olucakşara dr kaçıncı haftaya gün verdi 37. Haftada alma ihtimali
Olabilir dedi bana şeker ve pıhtılaşma var sizlere gün vermiştir dr muhakkak banada ysrdımcı olursanız sevinirim
Canım benim endişe etme hiç Allah sağ salim kucağına almayı nasip edecek inşallah, bak önlemini de almışsın artık. Doktora endişelerini söyle yardımcı olur sana muhakkakAçıkcası 37 de istiyorum geçen senede kayıp yaşadım 35 haftada tedirginim açılcası insülin ve sulandırıcı kullanıyorum şuan
Uygun dedi ben de artık çok sıkıntıdayım olsun dedim bakalımCanım kötü hissedersen doktora bi görün bence galiba sezaryen di senin de 11 gün kala mi yapılacak erken değil mi biraz benim de 9 gün kala olacak ama bana erken geldi
Sezeryan ama bebek gelebilir ilkinde suyum gelmişti öyle gitmiştim doğumaAaa gerçekten mı canım senin sezeryan degılmıydı
Sen gıtmedınmı nişan dan sonraBenimde yarin kizlar
2 deBenimde yarın masklar senin saat ikacta :) hadi hayırlı haberlerle dönelim insallah
Hayırlısı oldun hakkında canım suyun ne ye benziyordu canım galiba benim damla damla suyum geliyor ama emin olamıyorum bugün tekrardan gelmeye başladı ıhlamur çayı rengi tarifine uyuyor sarı desem sarı değil beyaz desem beyaz değil...Sezeryan ama bebek gelebilir ilkinde suyum gelmişti öyle gitmiştim doğuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?