2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Canım damla damla gelmedi bende birden fazla geliyor bacaklarından yere akıyor ve 1 kere değil ara ara devam ediyor

Sen kasion bende hic baltiramiimm bide vajinusmustumm nasil yaoacam normal billmiom.önce normal deniyecez dedi bugun yine epedural ile agri olmiyacakyaa bakalimmmm yaa puf bana geldi panik atak yine

Açıkcası 37 de istiyorum geçen senede kayıp yaşadım 35 haftada tedirginim açılcası insülin ve sulandırıcı kullanıyorum şuan
Canım kaybına çok üzüldüm bende ikiz bebeklerimi kaybettim karnımda kalpleri durmuştu. Ama senin 35. Hafta çok üzüldüm sebebi neydi peki? O haftalarda yaşama şansı yok mu bebeklerin

Hastanese epidural var canim olmadi cok bagiririm takarlar benin ikinci ama birincide suni sanci veremediler o yuzden hem epidural vardi hem suni yoktu bunda suni de gelirse nasil okack bilmiyorum bebek de kucuk 2kilo catim dar
Bende ins epedursl ins ise yarar agriyi keser ama.hiz duruor dediler bugun sade aci yok dediler nasil brsey cnm cok korkuom y

Hadi bakalım artık girmiştir bilge hatun :) belkide yoldaaa
Ahh ahh hayırlısıyla keskee:)
Kuzum bnmde ilkinde suyum geldi, ıhlamurun çok çok açık rengiydi ilk gelen. Sonra seffafa döndü ama aniden ve baya bayaa boşaldı. Sızıntı varsa bebişin suyunda azalma da farkedilir muhtemelen.

Canım işte o tarif ettiği ne çok uyuyor ama az az geldiği için emin olamıyorum yarın birşey varsa farkedılır herhalde diyorum ...yarını bekliyorum inşaAllah ..eşim biraz dan hurma getirecek gidene kadar yemeği planlıyorum bakalım ..beşiği kurmustuk ama yatagımız gelmemiş ti bugün yatagımız da geldı..tamamen beşiği halledecegız..gerçekten Rabbim kimsenin beşiğini bos bırakmasın hepimiz hayırlı sonuçlar alalım bos beşiğe bakıyorum ne zaman geleceksin Rabbim ne zaman yol gösterecek diyorum ...birde yanı basımda beşik.yengeside çarşaf takımı almış ..öyle elhamdülillah ..

İçim rahatladı teşekkür ederim

Gelişimi
Normal canım gelişimi 1 hafta ileri hep baştan beri şekerim insüline rağmen ara ara yüksek
Çıkıyo yine bugun de ani düşüş oldu 50 ye düştü daha sonrada 200 oldu çok dengesiz oldum ya Hayırlısı ile 1 ay daha geçirebilirim inşallah

Canım benim endişe etme hiç Allah sağ salim kucağına almayı nasip edecek inşallah, bak önlemini de almışsın artık. Doktora endişelerini söyle yardımcı olur sana muhakkak
İnsüline rağmen arada yükselmesi inşallah problem yaratmaz ama gerçi vakti zamanı ne zamansa o zaman gelicek yavrum ne kadar konuşsam boş

Canım kaybına çok üzüldüm bende ikiz bebeklerimi kaybettim karnımda kalpleri durmuştu. Ama senin 35. Hafta çok üzüldüm sebebi neydi peki? O haftalarda yaşama şansı yok mu bebeklerin
Canım sebebi şekermi pıhtılaşma mı bende bilmiyorum nasip diyorum sadece karnımda kalbi
Durdu öncesinde hiç
Bişey farketmedik

Eveeeet yapılıyormuş maalesef birinci normal
Oldu şimdide oyke bekliyoruz Cati muayenesi iicn bugun erken Dedi iki hafta sonra gidicem tekrsr kesin yapar o zmn
Cnm sen epedural ypatin deme nasil birsdy bende konustjm da benimde olcak ama aci varsa xine korkuom aci yok ama hoz var dior bana bi anlatirmusin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…