- 23 Mayıs 2012
- 613
- 577
- 103
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #27.781
Canım damla damla gelmedi bende birden fazla geliyor bacaklarından yere akıyor ve 1 kere değil ara ara devam ediyorHayırlısı oldun hakkında canım suyun ne ye benziyordu canım galiba benim damla damla suyum geliyor ama emin olamıyorum bugün tekrardan gelmeye başladı ıhlamur çayı rengi tarifine uyuyor sarı desem sarı değil beyaz desem beyaz değil...
Sen kasion bende hic baltiramiimm bide vajinusmustumm nasil yaoacam normal billmiom.önce normal deniyecez dedi bugun yine epedural ile agri olmiyacakyaa bakalimmmm yaa puf bana geldi panik atak yineAminn canım,ay bana da hiç kalmadı gibi geliyo zamanı durdurasim var.valla kendini o kadar kasan biri olarak söylüyorum zor değildi çatı .Ben kendimi çok kastim hala ağrıyo ama sonuçta baktı yani .biraz rahatsaniz hic agrimaz
Canım kaybına çok üzüldüm bende ikiz bebeklerimi kaybettim karnımda kalpleri durmuştu. Ama senin 35. Hafta çok üzüldüm sebebi neydi peki? O haftalarda yaşama şansı yok mu bebeklerinAçıkcası 37 de istiyorum geçen senede kayıp yaşadım 35 haftada tedirginim açılcası insülin ve sulandırıcı kullanıyorum şuan
Bende ins epedursl ins ise yarar agriyi keser ama.hiz duruor dediler bugun sade aci yok dediler nasil brsey cnm cok korkuom yHastanese epidural var canim olmadi cok bagiririm takarlar benin ikinci ama birincide suni sanci veremediler o yuzden hem epidural vardi hem suni yoktu bunda suni de gelirse nasil okack bilmiyorum bebek de kucuk 2kilo catim dar
Ahh ahh hayırlısıyla keskee:)Hadi bakalım artık girmiştir bilge hatun :) belkide yoldaaa
Kuzum bnmde ilkinde suyum geldi, ıhlamurun çok çok açık rengiydi ilk gelen. Sonra seffafa döndü ama aniden ve baya bayaa boşaldı. Sızıntı varsa bebişin suyunda azalma da farkedilir muhtemelen.Hayırlısı oldun hakkında canım suyun ne ye benziyordu canım galiba benim damla damla suyum geliyor ama emin olamıyorum bugün tekrardan gelmeye başladı ıhlamur çayı rengi tarifine uyuyor sarı desem sarı değil beyaz desem beyaz değil...
Canım işte o tarif ettiği ne çok uyuyor ama az az geldiği için emin olamıyorum yarın birşey varsa farkedılır herhalde diyorum ...yarını bekliyorum inşaAllah ..eşim biraz dan hurma getirecek gidene kadar yemeği planlıyorum bakalım ..beşiği kurmustuk ama yatagımız gelmemiş ti bugün yatagımız da geldı..tamamen beşiği halledecegız..gerçekten Rabbim kimsenin beşiğini bos bırakmasın hepimiz hayırlı sonuçlar alalım bos beşiğe bakıyorum ne zaman geleceksin Rabbim ne zaman yol gösterecek diyorum ...birde yanı basımda beşik.yengeside çarşaf takımı almış ..öyle elhamdülillah ..Ahh ahh hayırlısıyla keskee:)
Kuzum bnmde ilkinde suyum geldi, ıhlamurun çok çok açık rengiydi ilk gelen. Sonra seffafa döndü ama aniden ve baya bayaa boşaldı. Sızıntı varsa bebişin suyunda azalma da farkedilir muhtemelen.
İçim rahatladı teşekkür ederimeskiden öyleymiş gerçekten sancı ne zaman gelirse doğuruyorlarmış şimdi ki gibi 40 hafta dolar dolmaz almıyorlarmış, benim eşimin tarafta hep kilolu bebekler maşallah genetik herhalde :) bende doğurum Allah'ın izniyle
en yoğun ilk günler oluyor zaten azalma varsa endişelenme
gittiğim hastanede suda Doğum ünitesi açılmış yeni o yüzden suda Doğum yaptıralım sana dediler öyle benim özellikle istediğim bir şey değildi, doğurursam yazarım inşallah
İnşaAllah canım sende de heyecan var mıYarın benim de kontrolüm var kızlar. Hepimiz hayırlı haberlerle dönelim inşallah
Yapmaz canım senin sezeryan cunkuMerhaba kizlar benimde 36.haftam sanirim bu cati muaynesi 37de yapiliyor fakat benim plesantam assagi yerlesmis.acaba banada yapicakmi doktor
GelişimiBende de pıhtılaşma var canım baştan beri sezeryan diyordu ama şimdi normal yapcam dedi. Bi tehlike çıkmazsa 37de almaz büyük ihtimal 38 yada 39 da alır ama şekerden dolayı haftan önde gidiyorsa 37de gelebilir senin minnak
İnsüline rağmen arada yükselmesi inşallah problem yaratmaz ama gerçi vakti zamanı ne zamansa o zaman gelicek yavrum ne kadar konuşsam boşCanım benim endişe etme hiç Allah sağ salim kucağına almayı nasip edecek inşallah, bak önlemini de almışsın artık. Doktora endişelerini söyle yardımcı olur sana muhakkak
Kizlar ikinci dogumda cati muayenesi yapiliyor mu
Canım sebebi şekermi pıhtılaşma mı bende bilmiyorum nasip diyorum sadece karnımda kalbiCanım kaybına çok üzüldüm bende ikiz bebeklerimi kaybettim karnımda kalpleri durmuştu. Ama senin 35. Hafta çok üzüldüm sebebi neydi peki? O haftalarda yaşama şansı yok mu bebeklerin
Hic kesin bisey soylemiyo ama alttan bakmadan emin olamazmis dogum seklinsekline bakalm artikYapmaz canım senin sezeryan cunku
Cnm sen epedural ypatin deme nasil birsdy bende konustjm da benimde olcak ama aci varsa xine korkuom aci yok ama hoz var dior bana bi anlatirmusinEveeeet yapılıyormuş maalesef birinci normal
Oldu şimdide oyke bekliyoruz Cati muayenesi iicn bugun erken Dedi iki hafta sonra gidicem tekrsr kesin yapar o zmn
Ben sikiliom.hemm korku hem bilmiomm öksürük de varr öksürdukcee vajinam batio agrioooVarmı benim gibi sürekli içi sıkılan hiç bişey den zevk almayandogurmadan depresyona girdim hersey boş geliyor hiç bişey yapasim yok
Canım plesanta aşağı yerleşince cidden normal doğum şansı varmı çünkü şuan çok sasırdımHic kesin bisey soylemiyo ama alttan bakmadan emin olamazmis dogum seklinsekline bakalm artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?