2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Merhaba cnm, ben ı mom kullanıyorum. Balık yağı. Kokusuz kaygan yutması kolayk

Cnm sen epedural ypatin deme nasil birsdy bende konustjm da benimde olcak ama aci varsa xine korkuom aci yok ama hoz var dior bana bi anlatirmusin
Evet CNm epidural
Yaptım gayet rahat fkt tamamen sıfır agri degil tabiki sanci var agri esigine de bagli benim baya dusuk agri Esiğim

Hangi hastaneye gidiyorsun canım çok merak ettim.

deragun canım ortadoğuya lina'dan bir doktor geldi. LinadaLçalışırken ben muayenemolmuştum çok ilgili bir doktordu. Ama doğum ücreti Lina da çok pahalı olduğu için ben devam etmedim. Doktor da sonra zaten ortadoğuya geçmiş. İnstagramdan bakabilirsin.Doktor Zeynep Arpa

Kızlar ya bi sorum olacak gebelik zehirlenmesi yaşayan var mı ?
Tesadüfen bir video izledim gebelik zehirlenmesi diye uçuşan noktalar görmek baş ağrısı falan belirtileriymis bu ara çok basım agriyo ve bu hafta iki kere uçuşan noktalar gördüm korkmaya başladım elimde yüzümde ayağımda şişme yok çok şükür , yaşayan varsa yardımcı olabilir mi

Bugun tanidik 2 doktor ile gorustum birisi normal dogumu digeri sezeryani onerdi..hepsi baska bise soyluyor yaa...sezeryani oneren bunun cok daha konforlu bir yontem oldugunu soyledi.normal dogum yaparsam idrar kacirma,rahim sarkmasi olacagini ve cinsel hayatimin olumsuz etkilenebilecegini soyledi.
Normali oneren ise risk yoksa normalin en sagliklisi oldugunu hicbir problem olmayacagibi soyledi

selam kızlar bugün kontrolüm vardı doktordan geldiğimden beri mutlu olacağıma içim sıkılıyor, doktor yok normal yapabilcenmi, yok o an ne olcağı belli olmuyo, yok herkesin farklı diyerek beni sezeryane yönlendirmeye çalıştı, sinirlerim bozuldu, ben normal yapmaya o kadar adapte etmişim kendimi, çünkü daha sağlıklı ne korkutuyosun kardeşim demi, çok canım sıkkın çookkk

Yok cnm daha
Sen epedurallemi dogun etmistin yoksa karistiriormuyun ben
Bugun tanidik 2 doktor ile gorustum birisi normal dogumu digeri sezeryani onerdi..hepsi baska bise soyluyor yaa...sezeryani oneren bunun cok daha konforlu bir yontem oldugunu soyledi.normal dogum yaparsam idrar kacirma,rahim sarkmasi olacagini ve cinsel hayatimin olumsuz etkilenebilecegini soyledi.
Normali oneren ise risk yoksa normalin en sagliklisi oldugunu hicbir problemolmayacagibi soyledi

Hepsi baska bise diyor yaa...hic sıkma canini ama benimde kafam karisik Allahtan hayirlisini dileyelim...

bu doktorlar manyak kardeşim, normal en iyisi tabiki, sanki sezeryanda cinsel hayat etkilenmişycekmi, zaman geçince düzelicek sonuçta, hem normal olursa hemen ayağa kalkcaz sezeryanda ise en az 10 gün ağrı sızı uff ya benimde sinirlerimi bozdular

E tabi bizi neden yüreklendirmek gayretinde bulunsunlar ki?
Herşey parave çıkar ilişkisine dönmüş valla , vicdanlı ve işini iyi yapan doktor bulmak zor...
canını sıkma kuzum sen , denemelisin bence normal doğumu , en azından denedim ama olmadı dersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…