- 24 Nisan 2010
- 4.196
- 5.765
- 733
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #27.801
Ben şuan eşime sınırden kuduruyorum evdeki büyük oglanada o da bana sancı olarak dönüyor az kaldı yetıs in diye bağır maya çok az kaldıVarmı benim gibi sürekli içi sıkılan hiç bişey den zevk almayandogurmadan depresyona girdim hersey boş geliyor hiç bişey yapasim yok
Merhaba cnm, ben ı mom kullanıyorum. Balık yağı. Kokusuz kaygan yutması kolaykKizlaar su an hangi ilaçları kullaniyorsunuz? Ben hiç bi şey kullanmıyorum bayadir ama su an vicdan yaptım .et balık falan da yemedigim için vitamin ilacı alsam mi ki . Bide bu aralar hiç düzgün beslenemiyorum ne yapi cam bilmiyorum
Bebeğin kilosu nasılnpeki, gelişimi konusunda doktor ne diyorAy biraz içim rahatladı canim çok sağol . Ama kendimde beslenmeyip bide ilaç kullanmayinca taktım kafama ne bileyim ışte
Evet CNm epiduralCnm sen epedural ypatin deme nasil birsdy bende konustjm da benimde olcak ama aci varsa xine korkuom aci yok ama hoz var dior bana bi anlatirmusin
Ya deme benimde öle cnm yaa bide vajinusmustum.dusunnn aiii igne vurulunca agriormu peki aiii ama dayanilmiyacak degil demeEvet CNm epidural
Yaptım gayet rahat fkt tamamen sıfır agri degil tabiki sanci var agri esigine de bagli benim baya dusuk agri Esiğim
eskiden öyleymiş gerçekten sancı ne zaman gelirse doğuruyorlarmış şimdi ki gibi 40 hafta dolar dolmaz almıyorlarmış, benim eşimin tarafta hep kilolu bebekler maşallah genetik herhalde :) bende doğurum Allah'ın izniyle
en yoğun ilk günler oluyor zaten azalma varsa endişelenme
gittiğim hastanede suda Doğum ünitesi açılmış yeni o yüzden suda Doğum yaptıralım sana dediler öyle benim özellikle istediğim bir şey değildi, doğurursam yazarım inşallah
Evet canım normalde kontrollere giderken hep gergin olurdum ama bu defa hiç gergin değilim heyecanlıyımİnşaAllah canım sende de heyecan var mı
Yok cnm dahaKizlar cok mesaj yazilmis hepsini okuyamadim doguran var mi dunden beri kacirdigim
Canm tam kapatiyorsa hic olmuyormus fakat benimki 3bucuk cm yukarda yani cok yakin ama kapatmiyor.tabiki yinede doktor yuksek ihtimal sezaryen dior ama kesin konusmuyo.Canım plesanta aşağı yerleşince cidden normal doğum şansı varmı çünkü şuan çok sasırdım
Canim normal dusunuyorum ama bgn az bise kafam karisri yine simdi msj yazdim orada acikladim sebebini okuyabilir misinYok cnm daha
Sen epedurallemi dogun etmistin yoksa karistiriormuyun ben
Bugun tanidik 2 doktor ile gorustum birisi normal dogumu digeri sezeryani onerdi..hepsi baska bise soyluyor yaa...sezeryani oneren bunun cok daha konforlu bir yontem oldugunu soyledi.normal dogum yaparsam idrar kacirma,rahim sarkmasi olacagini ve cinsel hayatimin olumsuz etkilenebilecegini soyledi.Yok cnm daha
Sen epedurallemi dogun etmistin yoksa karistiriormuyun ben
Hepsi baska bise diyor yaa...hic sıkma canini ama benimde kafam karisik Allahtan hayirlisini dileyelim...selam kızlar bugün kontrolüm vardı doktordan geldiğimden beri mutlu olacağıma içim sıkılıyor, doktor yok normal yapabilcenmi, yok o an ne olcağı belli olmuyo, yok herkesin farklı diyerek beni sezeryane yönlendirmeye çalıştı, sinirlerim bozuldu, ben normal yapmaya o kadar adapte etmişim kendimi, çünkü daha sağlıklı ne korkutuyosun kardeşim demi, çok canım sıkkın çookkk
bu doktorlar manyak kardeşim, normal en iyisi tabiki, sanki sezeryanda cinsel hayat etkilenmişycekmi, zaman geçince düzelicek sonuçta, hem normal olursa hemen ayağa kalkcaz sezeryanda ise en az 10 gün ağrı sızı uff ya benimde sinirlerimi bozdularBugun tanidik 2 doktor ile gorustum birisi normal dogumu digeri sezeryani onerdi..hepsi baska bise soyluyor yaa...sezeryani oneren bunun cok daha konforlu bir yontem oldugunu soyledi.normal dogum yaparsam idrar kacirma,rahim sarkmasi olacagini ve cinsel hayatimin olumsuz etkilenebilecegini soyledi.
Normali oneren ise risk yoksa normalin en sagliklisi oldugunu hicbir problem olmayacagibi soyledi
E tabi bizi neden yüreklendirmek gayretinde bulunsunlar ki?selam kızlar bugün kontrolüm vardı doktordan geldiğimden beri mutlu olacağıma içim sıkılıyor, doktor yok normal yapabilcenmi, yok o an ne olcağı belli olmuyo, yok herkesin farklı diyerek beni sezeryane yönlendirmeye çalıştı, sinirlerim bozuldu, ben normal yapmaya o kadar adapte etmişim kendimi, çünkü daha sağlıklı ne korkutuyosun kardeşim demi, çok canım sıkkın çookkk
Hımm o zaman alttan muane yapabilir karar vermek ıcınCanm tam kapatiyorsa hic olmuyormus fakat benimki 3bucuk cm yukarda yani cok yakin ama kapatmiyor.tabiki yinede doktor yuksek ihtimal sezaryen dior ama kesin konusmuyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?