2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Vallahi bende anlamadim.hurrem sultan lac cocuk dogurmus eskileri dusununce hep normal hep 5-10 cocuk etkilenmemis demek ki.ama insani korkutuyorlar iste.bizde elli tane dogurmicaz ya...sezeryan fiyati daha pahali degil mi normale gore o yuzden mi boyle yorum yapiyorlar acaba bazilari da?

Canlarım normal olsun sezeryan olsun sunu hiçbir zaman unutmamalıyız bu hayat ta imtihan olmak zorundayız herşey olabilir evet ama bu normal yada sezeryan olduğu için değil Allah takdir ettiği için ..boşuna mı ilk günden belli bırbırımıze dua ediyoruz sağlıkla sıhhatle kurtulalım diye ...Rabbim imtihan etmesın tek koruyucumuz o ...hepinizi rabbıme emanet ediyorum biz iyi düşünelim iyi olsun değil mi..

deniycem ama umarım bu ruhsal durumum düzelir kısa zamanda, sağol canım
bizim burda ikisinin arasında 100 lira oynuyo bildiğim ama sezeryan daha kolay tabi onlar için, trink para

Onu duyecem cnm.ne sarkmasi ne etkilenmesi herkes nirmal ediioo 16 ti da dogruan var etkilemedi 4 cocuk yaoiorlar normal hep ne alaka para icin sen takma onlari yurt disinda acilse sezaryan yapiorlar yoksa hepsi normal

Evet canim fark ettim su an yeni okdugu icin az hastasi var ben de suktan pinara gidiyorumdogum 3bin linanin icunde dogum olmuyo baska hastaneye gidiyorsun diye diymistum

Allah razı olsun canım haklısın ama işte insan motivasyonunu kaybedince kötü ooluypr

Bugun ben de gordum ucusan nokta ama benimkinin hamilelikke ikgisi yok cok nadir oluyordu onceden de

Bende ins epedursl ins ise yarar agriyi keser ama.hiz duruor dediler bugun sade aci yok dediler nasil brsey cnm cok korkuom y
Korkma canjm rahat oluyo epidural istersen uyu sinra ilac etksi gecinci yeniden doz veriyo doguma yakin vermiyo ama onceki verddigi yetiyo benim canim tatlidir hic bagirmadim mesela sureso uzun olsa da olur agri olmadiktan sonra

Korkma canjm rahat oluyo epidural istersen uyu sinra ilac etksi gecinci yeniden doz veriyo doguma yakin vermiyo ama onceki verddigi yetiyo benim canim tatlidir hic bagirmadim mesela sureso uzun olsa da olur agri olmadiktan sonra
Benimde tatli cnm ya canim agri olmuorsa iyi sorun degil doguma yakinda benim dozu kapatmiyacaklar konustuk

Sen o doktoru bırak canım yerinde olsam bi daha kapısında n gecmem sezeryan bi doğum şekli degildir eğer riskli bi durum varsa anneyle bebeği kurturmak için bi operasyon Seklidir. Bunu öneren doktora doktor demem. Hayvanlar bile bi kosesinde sessizce doguruyor çünkü doganin bize verdiği bi özellik bu adı üstünde normal doğum

Yarın benim de kontrolüm var kızlar. Hepimiz hayırlı haberlerle dönelim inşallah
İnşallah canım güzel haberler gelsinnn:)
Aminn canım amin inşallahh.
Güle güle kullansın minnak. Allah hepimizi sağlıcakla kurtarsın, evlatlarımızın başından eksik etmesin inşallah..
Varmı benim gibi sürekli içi sıkılan hiç bişey den zevk almayan dogurmadan depresyona girdimhersey boş geliyor hiç bişey yapasim yok
Bende varım, sürekli değişiyor ruh halim. Bi daralıyorum gece kalktıgımda bile.. Bi iyi hissediyorum..
Canım Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah gönlümüzce bir doğum yaparız. Doktorların işine geliyor on dk.da yapıp bitirmek. Normal doğumda beklemek hoşlarına gitmiyor. Arkadaşımda suyu gelerek gitti, bebek yukarda inmez dediler, kilosu çok dediler vs vs acil sezaryene aldılar. Bende aynı durumda gitmiştim ama dr suniyle rahim açıcıyla vs bekletti. Benim farklı sorunlardan ötürü zorlu geçti ama şükür normal oldu. Eğer annede bebekte uygunsa en güzeli denemek normali ama o an ne gösterir bilemeyiz. O yüzden hayırlısını dilemektennbaşka çaremiz yok.

bırakmayı isterdim ama son günler olmuyoki, şöyle bi strateji uyguluycam evde iyice ağrımı çekip gitcemki çocuk kanala girsin değişiklik yapamasınlar

Yarın benim de kontrolüm var kızlar. Hepimiz hayırlı haberlerle dönelim inşallah
İnşallah canım güzel haberler gelsinnn:)
Aminn canım amin inşallahh.
Güle güle kullansın minnak. Allah hepimizi sağlıcakla kurtarsın, evlatlarımızın başından eksik etmesin inşallah..
Varmı benim gibi sürekli içi sıkılan hiç bişey den zevk almayan dogurmadan depresyona girdimhersey boş geliyor hiç bişey yapasim yok
Bende varım, sürekli değişiyor ruh halim. Bi daralıyorum gece kalktıgımda bile.. Bi iyi hissediyorum..
Canım Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah gönlümüzce bir doğum yaparız. Doktorların işine geliyor on dk.da yapıp bitirmek. Normal doğumda beklemek hoşlarına gitmiyor. Arkadaşımda suyu gelerek gitti, bebek yukarda inmez dediler, kilosu çok dediler vs vs acil sezaryene aldılar. Bende aynı durumda gitmiştim ama dr suniyle rahim açıcıyla vs bekletti. Benim farklı sorunlardan ötürü zorlu geçti ama şükür normal oldu. Eğer annede bebekte uygunsa en güzeli denemek normali ama o an ne gösterir bilemeyiz. O yüzden hayırlısını dilemektennbaşka çaremiz yok.

deniycem valla Allah hepimize sabır versin

Cnm sen cesaretlisin korkmuon dogumsan epeduralsiz yaoion ben o acidan birsey olursa bana.diye varya offf yaptiramam diyee ai ne bielyim

38+5 te alabiliriz dedi . Ama sabredebilirsen kasılmam ağrım Yok dersen bi kaç gün daha beklemeni tavsiye ederim dedi. Ben beklerim de Ya bebek gelirse diye korku oluyo içimde
Ben sancim olunca geleyim dedim 38 3 erken gibi geldi oda zaten okadar bile kalmaya bilir defi sancin olabilir dedi bilmiyorum ben 1 hafta daha dursa 39+3te alsa bu hafta kontrolde söyleyecgm bakalim ne diyck korkuyorum gercekten ama karişmakta istemiyorum dr oln o insallh 38 e girince sancim gelir ve sezeryn gunude bebek gelmek ister tek duam bu allahim gorsun bizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…