- 18 Temmuz 2017
- 695
- 287
- 18
- 38
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #27.821
Vallahi bende anlamadim.hurrem sultan lac cocuk dogurmus eskileri dusununce hep normal hep 5-10 cocuk etkilenmemis demek ki.ama insani korkutuyorlar iste.bizde elli tane dogurmicaz ya...sezeryan fiyati daha pahali degil mi normale gore o yuzden mi boyle yorum yapiyorlar acaba bazilari da?bu doktorlar manyak kardeşim, normal en iyisi tabiki, sanki sezeryanda cinsel hayat etkilenmişycekmi, zaman geçince düzelicek sonuçta, hem normal olursa hemen ayağa kalkcaz sezeryanda ise en az 10 gün ağrı sızı uff ya benimde sinirlerimi bozdular
Bugun tanidik 2 doktor ile gorustum birisi normal dogumu digeri sezeryani onerdi..hepsi baska bise soyluyor yaa...sezeryani oneren bunun cok daha konforlu bir yontem oldugunu soyledi.normal dogum yaparsam idrar kacirma,rahim sarkmasi olacagini ve cinsel hayatimin olumsuz etkilenebilecegini soyledi.
Normali oneren ise risk yoksa normalin en sagliklisi oldugunu hicbir problem olmayacagibi soyledi
Canlarım normal olsun sezeryan olsun sunu hiçbir zaman unutmamalıyız bu hayat ta imtihan olmak zorundayız herşey olabilir evet ama bu normal yada sezeryan olduğu için değil Allah takdir ettiği için ..boşuna mı ilk günden belli bırbırımıze dua ediyoruz sağlıkla sıhhatle kurtulalım diye ...Rabbim imtihan etmesın tek koruyucumuz o ...hepinizi rabbıme emanet ediyorum biz iyi düşünelim iyi olsun değil mi..bu doktorlar manyak kardeşim, normal en iyisi tabiki, sanki sezeryanda cinsel hayat etkilenmişycekmi, zaman geçince düzelicek sonuçta, hem normal olursa hemen ayağa kalkcaz sezeryanda ise en az 10 gün ağrı sızı uff ya benimde sinirlerimi bozdular
deniycem ama umarım bu ruhsal durumum düzelir kısa zamanda, sağol canımE tabi bizi neden yüreklendirmek gayretinde bulunsunlar ki?
Herşey parave çıkar ilişkisine dönmüş valla , vicdanlı ve işini iyi yapan doktor bulmak zor...
canını sıkma kuzum sen , denemelisin bence normal doğumu , en azından denedim ama olmadı dersin.
bizim burda ikisinin arasında 100 lira oynuyo bildiğim ama sezeryan daha kolay tabi onlar için, trink paraVallahi bende anlamadim.hurrem sultan lac cocuk dogurmus eskileri dusununce hep normal hep 5-10 cocuk etkilenmemis demek ki.ama insani korkutuyorlar iste.bizde elli tane dogurmicaz ya...sezeryan fiyati daha pahali degil mi normale gore o yuzden mi boyle yorum yapiyorlar acaba bazilari da?
Onu duyecem cnm.ne sarkmasi ne etkilenmesi herkes nirmal ediioo 16 ti da dogruan var etkilemedi 4 cocuk yaoiorlar normal hep ne alaka para icin sen takma onlari yurt disinda acilse sezaryan yapiorlar yoksa hepsi normalVallahi bende anlamadim.hurrem sultan lac cocuk dogurmus eskileri dusununce hep normal hep 5-10 cocuk etkilenmemis demek ki.ama insani korkutuyorlar iste.bizde elli tane dogurmicaz ya...sezeryan fiyati daha pahali degil mi normale gore o yuzden mi boyle yorum yapiyorlar acaba bazilari da?
Evet canim fark ettim su an yeni okdugu icin az hastasi var ben de suktan pinara gidiyorumdogum 3bin linanin icunde dogum olmuyo baska hastaneye gidiyorsun diye diymistumderagun canım ortadoğuya lina'dan bir doktor geldi. LinadaLçalışırken ben muayenemolmuştum çok ilgili bir doktordu. Ama doğum ücreti Lina da çok pahalı olduğu için ben devam etmedim. Doktor da sonra zaten ortadoğuya geçmiş. İnstagramdan bakabilirsin.Doktor Zeynep Arpa
Allah razı olsun canım haklısın ama işte insan motivasyonunu kaybedince kötü ooluyprCanlarım normal olsun sezeryan olsun sunu hiçbir zaman unutmamalıyız bu hayat ta imtihan olmak zorundayız herşey olabilir evet ama bu normal yada sezeryan olduğu için değil Allah takdir ettiği için ..boşuna mı ilk günden belli bırbırımıze dua ediyoruz sağlıkla sıhhatle kurtulalım diye ...Rabbim imtihan etmesın tek koruyucumuz o ...hepinizi rabbıme emanet ediyorum biz iyi düşünelim iyi olsun değil mi..
Bugun ben de gordum ucusan nokta ama benimkinin hamilelikke ikgisi yok cok nadir oluyordu onceden deKızlar ya bi sorum olacak gebelik zehirlenmesi yaşayan var mı ?
Tesadüfen bir video izledim gebelik zehirlenmesi diye uçuşan noktalar görmek baş ağrısı falan belirtileriymis bu ara çok basım agriyo ve bu hafta iki kere uçuşan noktalar gördüm korkmaya başladımelimde yüzümde ayağımda şişme yok çok şükür , yaşayan varsa yardımcı olabilir mi
Ortadogu nerde canım hayret ben onu hıc duymadım oranın ücreti ne kadar ...sigorta sı var mıEvet canim fark ettim su an yeni okdugu icin az hastasi var ben de suktan pinara gidiyorumdogum 3bin linanin icunde dogum olmuyo baska hastaneye gidiyorsun diye diymistum
Korkma canjm rahat oluyo epidural istersen uyu sinra ilac etksi gecinci yeniden doz veriyo doguma yakin vermiyo ama onceki verddigi yetiyo benim canim tatlidir hic bagirmadim mesela sureso uzun olsa da olur agri olmadiktan sonraBende ins epedursl ins ise yarar agriyi keser ama.hiz duruor dediler bugun sade aci yok dediler nasil brsey cnm cok korkuom y
Benimde tatli cnm ya canim agri olmuorsa iyi sorun degil doguma yakinda benim dozu kapatmiyacaklar konustukKorkma canjm rahat oluyo epidural istersen uyu sinra ilac etksi gecinci yeniden doz veriyo doguma yakin vermiyo ama onceki verddigi yetiyo benim canim tatlidir hic bagirmadim mesela sureso uzun olsa da olur agri olmadiktan sonra
Sen o doktoru bırak canım yerinde olsam bi daha kapısında n gecmembu doktorlar manyak kardeşim, normal en iyisi tabiki, sanki sezeryanda cinsel hayat etkilenmişycekm zaman geçince düzelicek sonuçta, hem normal olursa hemen ayağa kalkcaz sezeryanda ise en az 10 gün ağrı sızı uff ya benimde sinirlerimi bozdular
38+5 te alabiliriz dedi . Ama sabredebilirsen kasılmam ağrım Yok dersen bi kaç gün daha beklemeni tavsiye ederim dedi. Ben beklerim de Ya bebek gelirse diye korku oluyo içimdeCanim banada 38+3e gun verdi erken gibi geldi biraz bilmiyorum senin kaç hafta kaç günlük olunca alack
Evet canm aynen oyle yapcakmis gel gorki ben ondanda korkuyorumHımm o zaman alttan muane yapabilir karar vermek ıcın
İnşallah canım güzel haberler gelsinnn:)Yarın benim de kontrolüm var kızlar. Hepimiz hayırlı haberlerle dönelim inşallah
Aminn canım amin inşallahh.Canım işte o tarif ettiği ne çok uyuyor ama az az geldiği için emin olamıyorum yarın birşey varsa farkedılır herhalde diyorum ...yarını bekliyorum inşaAllah ..eşim biraz dan hurma getirecek gidene kadar yemeği planlıyorum bakalım ..beşiği kurmustuk ama yatagımız gelmemiş ti bugün yatagımız da geldı..tamamen beşiği halledecegız..gerçekten Rabbim kimsenin beşiğini bos bırakmasın hepimiz hayırlı sonuçlar alalım bos beşiğe bakıyorum ne zaman geleceksin Rabbim ne zaman yol gösterecek diyorum ...birde yanı basımda beşik.yengeside çarşaf takımı almış ..öyle elhamdülillah ..
Bende varım, sürekli değişiyor ruh halim. Bi daralıyorum gece kalktıgımda bile.. Bi iyi hissediyorum..Varmı benim gibi sürekli içi sıkılan hiç bişey den zevk almayandogurmadan depresyona girdim hersey boş geliyor hiç bişey yapasim yok
Canım Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah gönlümüzce bir doğum yaparız. Doktorların işine geliyor on dk.da yapıp bitirmek. Normal doğumda beklemek hoşlarına gitmiyor. Arkadaşımda suyu gelerek gitti, bebek yukarda inmez dediler, kilosu çok dediler vs vs acil sezaryene aldılar. Bende aynı durumda gitmiştim ama dr suniyle rahim açıcıyla vs bekletti. Benim farklı sorunlardan ötürü zorlu geçti ama şükür normal oldu. Eğer annede bebekte uygunsa en güzeli denemek normali ama o an ne gösterir bilemeyiz. O yüzden hayırlısını dilemektennbaşka çaremiz yok.selam kızlar bugün kontrolüm vardı doktordan geldiğimden beri mutlu olacağıma içim sıkılıyor, doktor yok normal yapabilcenmi, yok o an ne olcağı belli olmuyo, yok herkesin farklı diyerek beni sezeryane yönlendirmeye çalıştı, sinirlerim bozuldu, ben normal yapmaya o kadar adapte etmişim kendimi, çünkü daha sağlıklı ne korkutuyosun kardeşim demi, çok canım sıkkın çookkk
bırakmayı isterdim ama son günler olmuyoki, şöyle bi strateji uyguluycam evde iyice ağrımı çekip gitcemki çocuk kanala girsin değişiklik yapamasınlarSen o doktoru bırak canım yerinde olsam bi daha kapısında n gecmemsezeryan bi doğum şekli degildir eğer riskli bi durum varsa anneyle bebeği kurturmak için bi operasyon Seklidir. Bunu öneren doktora doktor demem. Hayvanlar bile bi kosesinde sessizce doguruyor çünkü doganin bize verdiği bi özellik bu adı üstünde normal doğum
İnşallah canım güzel haberler gelsinnn:)Yarın benim de kontrolüm var kızlar. Hepimiz hayırlı haberlerle dönelim inşallah
Aminn canım amin inşallahh.Canım işte o tarif ettiği ne çok uyuyor ama az az geldiği için emin olamıyorum yarın birşey varsa farkedılır herhalde diyorum ...yarını bekliyorum inşaAllah ..eşim biraz dan hurma getirecek gidene kadar yemeği planlıyorum bakalım ..beşiği kurmustuk ama yatagımız gelmemiş ti bugün yatagımız da geldı..tamamen beşiği halledecegız..gerçekten Rabbim kimsenin beşiğini bos bırakmasın hepimiz hayırlı sonuçlar alalım bos beşiğe bakıyorum ne zaman geleceksin Rabbim ne zaman yol gösterecek diyorum ...birde yanı basımda beşik.yengeside çarşaf takımı almış ..öyle elhamdülillah ..
Bende varım, sürekli değişiyor ruh halim. Bi daralıyorum gece kalktıgımda bile.. Bi iyi hissediyorum..Varmı benim gibi sürekli içi sıkılan hiç bişey den zevk almayandogurmadan depresyona girdim hersey boş geliyor hiç bişey yapasim yok
Canım Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah gönlümüzce bir doğum yaparız. Doktorların işine geliyor on dk.da yapıp bitirmek. Normal doğumda beklemek hoşlarına gitmiyor. Arkadaşımda suyu gelerek gitti, bebek yukarda inmez dediler, kilosu çok dediler vs vs acil sezaryene aldılar. Bende aynı durumda gitmiştim ama dr suniyle rahim açıcıyla vs bekletti. Benim farklı sorunlardan ötürü zorlu geçti ama şükür normal oldu. Eğer annede bebekte uygunsa en güzeli denemek normali ama o an ne gösterir bilemeyiz. O yüzden hayırlısını dilemektennbaşka çaremiz yok.selam kızlar bugün kontrolüm vardı doktordan geldiğimden beri mutlu olacağıma içim sıkılıyor, doktor yok normal yapabilcenmi, yok o an ne olcağı belli olmuyo, yok herkesin farklı diyerek beni sezeryane yönlendirmeye çalıştı, sinirlerim bozuldu, ben normal yapmaya o kadar adapte etmişim kendimi, çünkü daha sağlıklı ne korkutuyosun kardeşim demi, çok canım sıkkın çookkk
deniycem valla Allah hepimize sabır versinİnşallah canım güzel haberler gelsinnn:)
Aminn canım amin inşallahh.
Güle güle kullansın minnak. Allah hepimizi sağlıcakla kurtarsın, evlatlarımızın başından eksik etmesin inşallah..
Bende varım, sürekli değişiyor ruh halim. Bi daralıyorum gece kalktıgımda bile.. Bi iyi hissediyorum..
Canım Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah gönlümüzce bir doğum yaparız. Doktorların işine geliyor on dk.da yapıp bitirmek. Normal doğumda beklemek hoşlarına gitmiyor. Arkadaşımda suyu gelerek gitti, bebek yukarda inmez dediler, kilosu çok dediler vs vs acil sezaryene aldılar. Bende aynı durumda gitmiştim ama dr suniyle rahim açıcıyla vs bekletti. Benim farklı sorunlardan ötürü zorlu geçti ama şükür normal oldu. Eğer annede bebekte uygunsa en güzeli denemek normali ama o an ne gösterir bilemeyiz. O yüzden hayırlısını dilemektennbaşka çaremiz yok.
Cnm sen cesaretlisin korkmuon dogumsan epeduralsiz yaoion ben o acidan birsey olursa bana.diye varya offf yaptiramam diyee ai ne bielyimİnşallah canım güzel haberler gelsinnn:)
Aminn canım amin inşallahh.
Güle güle kullansın minnak. Allah hepimizi sağlıcakla kurtarsın, evlatlarımızın başından eksik etmesin inşallah..
Bende varım, sürekli değişiyor ruh halim. Bi daralıyorum gece kalktıgımda bile.. Bi iyi hissediyorum..
Canım Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah gönlümüzce bir doğum yaparız. Doktorların işine geliyor on dk.da yapıp bitirmek. Normal doğumda beklemek hoşlarına gitmiyor. Arkadaşımda suyu gelerek gitti, bebek yukarda inmez dediler, kilosu çok dediler vs vs acil sezaryene aldılar. Bende aynı durumda gitmiştim ama dr suniyle rahim açıcıyla vs bekletti. Benim farklı sorunlardan ötürü zorlu geçti ama şükür normal oldu. Eğer annede bebekte uygunsa en güzeli denemek normali ama o an ne gösterir bilemeyiz. O yüzden hayırlısını dilemektennbaşka çaremiz yok.
Ben sancim olunca geleyim dedim 38 3 erken gibi geldi oda zaten okadar bile kalmaya bilir defi sancin olabilir dedi bilmiyorum ben 1 hafta daha dursa 39+3te alsa bu hafta kontrolde söyleyecgm bakalim ne diyck korkuyorum gercekten ama karişmakta istemiyorum dr oln o insallh 38 e girince sancim gelir ve sezeryn gunude bebek gelmek ister tek duam bu allahim gorsun bizleri38+5 te alabiliriz dedi . Ama sabredebilirsen kasılmam ağrım Yok dersen bi kaç gün daha beklemeni tavsiye ederim dedi. Ben beklerim de Ya bebek gelirse diye korku oluyo içimde
Bence bırakabılirsın daha iyi doktor bulabılırsınbırakmayı isterdim ama son günler olmuyoki, şöyle bi strateji uyguluycam evde iyice ağrımı çekip gitcemki çocuk kanala girsin değişiklik yapamasınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?