2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Cnm sen cesaretlisin korkmuon dogumsan epeduralsiz yaoion ben o acidan birsey olursa bana.diye varya offf yaptiramam diyee ai ne bielyim
Aynı korku ben dahil çoğumuzda var canım. Ama yapabileceğimiz bişey yok malesef Allaha sığınmaktan başka. Böyle son haftalarda zor geçiyor, yinede halimize bin şükür. Bildiğin gibi panik atak ve anksiyete bende de var ama şu bir gerçekki doğum yerine korkularımı dile getirirsem daha artıyor. O yüzden Allahım hepimizin yardımcısı olsun. Bak ne güzel epidural şansın da var, bizim orda yapmıyolar sormuyolar bile. Cts.ye kadar bebiş gelmemiş olursa doktora sorucam bu durumu..

ay ne paralar idönüyo ya el mahkum insanlarda veriyolar tabi yazık valla resmen sömürü 3500yine daha iyi canım 6000var baksana

Doktoruna sor bence canım . Her şey yolunda giderse biraz daha bekleyebilirsin sanki. Sonuçta bebek anne karnında daha iyi gelişiyor sancıyı bekleyen doktorlar var. Her doktor farklı işte Allah yardımcımız olsun.

Aynn b
Doktoruna sor bence canım . Her şey yolunda giderse biraz daha bekleyebilirsin sanki. Sonuçta bebek anne karnında daha iyi gelişiyor sancıyı bekleyen doktorlar var. Her doktor farklı işte Allah yardımcımız olsun.
Aynn bende oyle düsunuyrm fakat dr prof ve çok zamanimi yok acil gelsn ekip hazir olmaz bebek için hazirlikli olunmaz falan diye soyledi bilmiyorum ya valla hem korku hem heyecn var isinede karismak iatemiyrm tek dilwgim minnak gelmeye hazir olsun ve sancilar başlamis olsun şezryan gününe kadar yok efendim daha önceki sezeryan yerinde kanama olabilir falan dedi iki arada kaldim allahim yardim etsin hepimize minikler çok bekletmesin saglikla gelsinler.

Evet biraz rahatim epedural var orda niye yok saskinim.nirtane amestezi olmasi sacma yaa ya acil biri gelirse ve amaliyat coksaa yokya

Canm gebelik zehirlenmesinde onemli olan tansiyonun yukselmesi ve idrarda protein görülmesidir. Sadece bas agrisi gorme bozuklugu vs ile panik yapma kendine. Suphen varsa tansiyonunu ölç. Normalse korkma . Senin anlayabilecegin en buyuk belirtisi o cunku.

Teşekkür ederim canım rahatladım biraz tansiyonum şimdiye kadar iyi çıktı hep gerçi iki haftadır ölçülmüyor yarın bı olcutururum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…