- 27 Temmuz 2017
- 607
- 716
- 33
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #28.061
Bebeğin baskısından ağrı mi olur canım onu bilmiyordum oyleyse ondandır çünkü hep orayi itip duruyor ama ben etkisi olacağını düşünmemiştimBebek baskı yapmıştr belki oraya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebeğin baskısından ağrı mi olur canım onu bilmiyordum oyleyse ondandır çünkü hep orayi itip duruyor ama ben etkisi olacağını düşünmemiştimBebek baskı yapmıştr belki oraya
Bizim bi tanıdık demişti hamileyken ayağı hep aynı yerdeydi oralarım hep ağrıyordu diye ondan öyle kaldı aklımdaBebeğin baskısından ağrı mi olur canım onu bilmiyordum oyleyse ondandır çünkü hep orayi itip duruyor ama ben etkisi olacağını düşünmemiştim
Düzene girdiğinde senide yollarız doğuma Allahın izniyle :)y4zy4qmurum canım bencede çünkü ritmik değil dedi
Sen ümidi kestın galiba :))!Düzene girdiğinde senide yollarız doğuma Allahın izniyle :)
Insallh cnmBitti valla ya insan inanamiyor,insallah saglikla kucağıma alırım bebisimi hepimiz alırız inşaallah sagliklajtaime020626 canım sen de inşaallah su ev işini aradan çıkarıp rahatlarsn,her iş halloluyo sakın canını sıkma ne güzel annen var yakininda istediğinde gidebiliyosun ,bi bakcan tasinmissn bebis gelmiş herşey gecmis
Merhaba Ilk doğumumda 38. Haftada dediginiz gibi çamaşırımda ıslaklık oluyordu . Sanci vs yoktu. Dr.a gittim 2 cm açılma olmus 3-4güne doğum olur demişti. Dediği gibi de oldu. Siz ihmal etmeyin dr.u arayın .Merhabalar kızlar. Biraz önce iç çamaşırım baya ıslanmıştı. Altıma kaçırmadıgıma eminim. Suyum mu geliyor emin olamadım. Acaba suysa gelen sancılar başlar mı?
Haber varmı kuzum ondan.?
Önüne bi bez koy eğer su gelmisse tekrar islanacaktir. Emin olursan Dr git çünkü su geldimi evde beklemeyin diyolarMerhabalar kızlar. Biraz önce iç çamaşırım baya ıslanmıştı. Altıma kaçırmadıgıma eminim. Suyum mu geliyor emin olamadım. Acaba suysa gelen sancılar başlar mı?
Suysa devamı gelir canım , azda olsa hem sancın başlayabilir...Merhabalar kızlar. Biraz önce iç çamaşırım baya ıslanmıştı. Altıma kaçırmadıgıma eminim. Suyum mu geliyor emin olamadım. Acaba suysa gelen sancılar başlar mı?
Haber varmı kuzum ondan.?

Birde bana doktor şöyle demişti ıslak olursa ayırt etmem için,kış ayındayız ve o sıvı 37 derece bedenden çıkıyor ılık oluşunu hissedersin demişti.Sen bez koy sıcak mı dikkat et bakalım.Merhabalar kızlar. Biraz önce iç çamaşırım baya ıslanmıştı. Altıma kaçırmadıgıma eminim. Suyum mu geliyor emin olamadım. Acaba suysa gelen sancılar başlar mı?
İnşallah öyledir canım yaa merak ettim bende . Bebeğine doyuyo olsa bari :)
Ben sizin heyecanlarınıza ortak olmakla yetinmeye karar verdim bebik gelene kadar:)) benim kızın keyfi yerinde gibi:)Sen ümidi kestın galiba :))!
Canın takip et suysa devamı gelir. Bir de beyaz çamaşır ya da penye vs koy renginden de ayırt edebilirsin. Sancıların ne zaman başlayacağı kişiden kişiye değişiyor bu durumda. Hayırlısıyla gelsin bebiş:)Merhabalar kızlar. Biraz önce iç çamaşırım baya ıslanmıştı. Altıma kaçırmadıgıma eminim. Suyum mu geliyor emin olamadım. Acaba suysa gelen sancılar başlar mı?
Yok canım, yazmadı benimde bildiğim. İnşallah sağlıcakla çıkmışlardır evlerineHaber varmı kuzum ondan.?
Valla olabilir canım ama böyle kanamalar birkaç gün ya da bir hafta da sürebiliyomuş bakalım beklemedeyim :) hayırlı zamanda sağlıkla gelsin inşallah kuzucuklar..Aynen bende oyle kızlar yaa hepsi beni anlatıyor
Bu durumu cok duyuyorum son zmnlarda ins doğumca alır guzel guzel kilolar stres yapma CNm . Ayy aman dikkat gecmis olsun kac gundur neler cekiyorum gripten
Nisandır o CNm belki de gece baslar sancıların benimde oglumda nisanım kanlıydı
Aksam gelmisti ertesi sabaha dogru sancılarım
Basladi
Aa ne guzel gözünüz aydın CNm ikinizde iyisiniz cok sukur darısı bize insaallah :)
Sancın ne durumda peki, geçti mi canım?Valla olabilir canım ama böyle kanamalar birkaç gün ya da bir hafta da sürebiliyomuş bakalım beklemedeyim :) hayırlı zamanda sağlıkla gelsin inşallah kuzucuklar..