• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar Allah razı olsun 1 de bir gözümü açtım feci şekilde sancın var 4 saattir sancım var yanı bazen hafıflıyor bazen çoğalıyor o yüzden dedim acaba yalancı mı emin olamıyorjm şimdi dk tutmaya çalışıyorum en son 4 12 de girdi kasılma ..pozisyon degıstırıyorum acaba hafıflıyecek mi diye mesela şuan yazarken de hafıfden tekrar kasılma geldi 4 20..cocuklar olmasa giderdim de bos yere telaslandırmak istemiyorum ...belki değildir diye..
Haberlerini bekliyoruz canım. Sanki bu sefer gerçek Doğum sancılarıymış gibi geldi bana :)

günaydınlarr.bu mübarek cuma gününde sancısı olan arkadaşlarımızı rabbim tez zamanda kurtarsın inşallah.gelmek için bekleyen bebişlerimizde sağlıkla gelsinler.bugün tartıya çıktım sabah 6kg almişim.bebek geçen hafta 2200 civarindaydı.bu hamileliğimde şişmedim şükür.oğlanda daha fenaydım. rabbim yardım etsin hepimize sağlıkla gelsinler kuzular.iki hafta daha çalışacam sonra izne çıkıyorum.ev temizliği beni bekler :temizlik:

Gunaydin kizlar...ben hicbirseye tahammulum kalmamis gibi hissediyorum 1-2 gundur sizde de var mi bu?esim evden gidince rahat nefes aliyorum sanki ne alakaysa...annem geldi sagolsun artik her an hersey olablir diye ama kadin 2. Kez birseyi sordugunda oflayip pufluyorum hemen.boyle davranmak istemiyorum ama elimde degil.yanliz kalmak istiyorum sanki.cok durgunlastim ben normal miyin ya:KK48::KK64:

Çok heyecanlı ya, kim bilir sen nasıl hissediyorsun:) Allah hayırlısını versin inşallah..

İnşallah canım sağol:) kanala girip girmediğini sorucam. bir de ikinci hamileliklerde bebiş son günlerde iniyomus ne kadar doğru onu sorayım:)
Valla öyle tatlım dün ü atlattık bakalım bugün ne olur Allah bilir.. artık hergün bu modda olucam sanırım :) her lavaboda hep panikle kontrolde olucam gelen bişey var mı diye :) gece 100 kez uyanmışımdır çok delikli uyudum valla ama bugüne de şükür :) senin güzel haberleni bekliyoruz inşallah :KK36:

benim doktorum da soyledi ama bu halde ikimizin de onu düşünecek hali yok:) ancak hala kanala girmedi bizimki, son çare olarak dener miyiz bilmiyorum, umarım en geç 41 e kadar sağlıklı bir şekilde gelir de sezaryene gerek kalmaz
Insallah canim hayirlisi nasil olacaksa oyle olsun hakkimizda..bize doktor hicbise soylemiyor o konu ile ilgili uzuun zamandir:KK48:

Gunaydin kizlar...ben hicbirseye tahammulum kalmamis gibi hissediyorum 1-2 gundur sizde de var mi bu?esim evden gidince rahat nefes aliyorum sanki ne alakaysa...annem geldi sagolsun artik her an hersey olablir diye ama kadin 2. Kez birseyi sordugunda oflayip pufluyorum hemen.boyle davranmak istemiyorum ama elimde degil.yanliz kalmak istiyorum sanki.cok durgunlastim ben normal miyin ya:KK48::KK64:
Normal canım yolun sonuna geldik ondandır.. bol bol dua oku rahatlarsın inşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Kızlar bugün kontrolümüz vardı, şimdi yazabiliyorum ancak. Doktor ilk kez alttan muayene etti, 1 cm açılmam varmış. Oğlum sağlıklıymış çok şükür, 75 kg olmuşum:dondurma: biraz sancım vardı, nst bağladılar 10-15 arası değişiyordu değerler, braxton hicksmiş onlar, sıkıntı edilecek birşey değilmiş. Vakti gelince oğluşum gelcek annesineee :KK33:
Kankitom bende 75 kiloyum :halay:
Bu arada sen izmirlimisin yurtdışındasn ama

Y Yeni ben lazim canım günaydın,naptın acaba?

ehehe bende öyleyim ya :D ilk doğumum olucak nasipse, dün diyorum eşime kimse gelmesin başımı beklemelerini istemiyorum sancı çekerken yalnız olmak istiyorum.Acil bişe olsa ararım gelirler zaten kendi annemle 10 dk mesafemiz, kayınvalidemle 40 dk. Bu sefer yok tansiyonun düşerse bayılırsan vs.. Zaten doğum yapcam sonra eşim yurtdışına gitcek 1 aylığına dedim bari hastanede sen yanımda ol ama yine de içimden mantıklı sesler diyor ki anneler olsun, yanında olsunlar ya bişe olursa..Kafayı yicem doğurana kadar heralde :D

Günaydın kızlar, hayırlı cumalar.. Randevusu olanlara güzel haberler, kanala inmemiş bebişlere Allah yol göstersin :D sabırsız annelere sabırlar, boynu bükük kafayı yana yaslamış bebişler(!) de kafayı doğrultup çıkışa yönelsinler :D Yeni annelere bol sütler huzurlu uykular, gazsız günler. Kuzucuklarını eve götürmeyi bekleyenlere güzel müjdeler, kuzucuklarını bekleyen annelere kolay doğumlar, hafif sancılar.. Hadi kolay gele :D

Günaydın kızlar, hayırlı cumalar.. Randevusu olanlara güzel haberler, kanala inmemiş bebişlere Allah yol göstersin :KK70: sabırsız annelere sabırlar, boynu bükük kafayı yana yaslamış bebişler(!) de kafayı doğrultup çıkışa yönelsinler :KK70: Yeni annelere bol sütler huzurlu uykular, gazsız günler. Kuzucuklarını eve götürmeyi bekleyenlere güzel müjdeler, kuzucuklarını bekleyen annelere kolay doğumlar, hafif sancılar.. Hadi kolay gele :KK70:
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:aminnn

ehehe bende öyleyim ya :KK70: ilk doğumum olucak nasipse, dün diyorum eşime kimse gelmesin başımı beklemelerini istemiyorum sancı çekerken yalnız olmak istiyorum.Acil bişe olsa ararım gelirler zaten kendi annemle 10 dk mesafemiz, kayınvalidemle 40 dk. Bu sefer yok tansiyonun düşerse bayılırsan vs.. Zaten doğum yapcam sonra eşim yurtdışına gitcek 1 aylığına dedim bari hastanede sen yanımda ol ama yine de içimden mantıklı sesler diyor ki anneler olsun, yanında olsunlar ya bişe olursa..Kafayı yicem doğurana kadar heralde :KK70:
Istee hem ihtiyacimiz var hem tahammul edemiyoruz:bicak:sanci cekerkende yalniz olma ama canim Allah korusun ikimizinde ilk dogumuymus:anne::nazar:Allah sabir versin bize tahammul gucu kuvvet versin :dua:Insallah saglikli bir sekilde aliriz bebeklerimizi kucagimiza:dua:

Son 31 :halay::halay::halay::halay::halay:aslında beklentimizi böyle 40 haftaya göre ayarlasak daha kolay olur beklenti olmaz :anneadayı: sonuçta 40 olunca cikmasalarda popislerine suni sanciyi dayayacaz :KK70::KK70:öyle yada böyle çıkacak :KK68: tabi gel gorki öyle olmuyor:KK70:Her Gece Her Sabah Bi Belirti ariyosun Doğuma Dair :tokat:

y4zy4qmurum y4zy4qmurum Senden Haber bekliyoruz İnş gonlune Göre Geçer kontrolun:dua: @mutlumuyum ki dogumami gittin kız senden ses çıkmadı :KK49: inşallah bu sefer doğum sancisidir bi avazda doğur insallah:dua:

Yok yok kızlar sancılarım aynı şekliyle devam ediyor henüz sıklasma yok 6 ya kadar çok çok sıddetlıydı artık 5 dakia da 7 dakkada geliyordu . sonra hafıflemeye başladı şuan halan var ama gece ki kasar yoğun değil ..bilmiyorum neden boyle ol ...buda gerçek sancı değilse ben gerçek sancımı düşünemiyorum ..belki yazamayabılırım ama hastaneye felan gıdersem muhakkak yazarım...hakkınızı helal edin ama bu da gol olmadı ama gece çok çektim ben 4 cm hayali kurarken şimdi bu damı yalancıydı dıyorum

Yok yok kızlar sancılarım aynı şekliyle devam ediyor henüz sıklasma yok 6 ya kadar çok çok sıddetlıydı artık 5 dakia da 7 dakkada geliyordu . sonra hafıflemeye başladı şuan halan var ama gece ki kasar yoğun değil ..bilmiyorum neden boyle ol ...buda gerçek sancı değilse ben gerçek sancımı düşünemiyorum ..belki yazamayabılırım ama hastaneye felan gıdersem muhakkak yazarım...hakkınızı helal edin ama bu da gol olmadı ama gece çok çektim ben 4 cm hayali kurarken şimdi bu damı yalancıydı dıyorum
İnşallah düzene girer canım .5 dk da bi istikrarli gelirse eğer o zaman git hastaneye;)

Back
X