2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar benden kahverengi akıntı gelmiş çatı veya açiklik muayenesinden sonra sizlerdede oldumu ? Geçen hafta da yapıldı böyle bi akıntı yoktu

Kızlar benden kahverengi akıntı gelmiş çatı veya açiklik muayenesinden sonra sizlerdede oldumu ? Geçen hafta da yapıldı böyle bi akıntı yoktu
İlk doğumumda çatı muayenesinden sonra doktorum uyarmıştı , korkma hafif kanaman olabilir diye.
İlkinde olmadı senin gibi ,diğer hafta kanama başlamasıyla , doğum sancılarımda beraber geldi. Sakin ol canım bebek geliyorsa hissettirecektir artır , ufak ufak ağrılarla... Hayırlısı inşallah...

İkinci dogumumda açıklık muayenesi nden sonra kanamam başladı birakmadilar beni 2 cm açıklık vardı suni sancı verdiler o şekil doğurdum ama 39 haftadaydim bunda daha çok erken yine doğum tetiklendiyse zorla doğmuş gibi olacak kendimi suçlu hissediyorum

Canım sende devlete mı gidiyorsun kahverengi akıntı geldi diye kimse seni doğuma almaz merak etme suyunun gelmesi sancılarının olması en önemlisi bebekde sıkıntılı durum gözlenmesi gerekir ..bunlarda mevcut olduğunda doğurmak tabiki daha hayırlı...4 cm açıkla bile bekleyen var merak etme ...subaatı ayı annelerinden 3 cm eve yollanıp sancı bekleyenler..bebeğin genel durumu iyiyse sancılarını beklersın endişe etme hareketleri takıp et
Birde alttan muayene yı herkes oluyor sıkıntılı durum olsa kimseye yapmaz doktorlar

Evet canım devlete gidiyorum . Hayirlisiyla vaktinde gelir inşallah

Evet canım devlete gidiyorum . Hayirlisiyla vaktinde gelir inşallah
Kendine sıkıntı yapma emin ol doğum başlatmak bizim elımızde olaydı y4zy4qmurum ile cokdan dogurmustuk bak hala gelen giden yok..senın bebeğin gelmek ıstersede yapacak birşey yok...
Galiba acıle gitsem iyi olacak mıdemde bulunmaya başladı ve ıshalde mevcut ...keşke kusabılsem..

Git canım belki mikrop falan kapmissindir serum iyi gelir inşallah

Geçmiş olsun canım sen mutlaka git bence acile,basit bi ilaç serumla geçer belki boş yere cekme

Kızlar ben çok kotu hasta oldum dualarınıza talibim mideme kramplar gırıyor çok kötü ...
Canım geçmiş olsun, şikayetlerin artmış baya, acile gidebilirsen en iyisi senin içinde
38 39 40 hafta gebe arkadaslar bisey soracgm sizin bebekler hıçkırıyomu hagla ben 37 haftadayim azaldi hıçkırıkları sizde durumlar nasil
Benimde azalmıştı bazen hiç hıçkırmadıgı günler oluyodu, birkaç gündür basladı yine
Bende de kırmızı kırmızı geldi. Ama çatı muayenesinden sonra normal diye biliyorum canım

Kızlar ben çok kotu hasta oldum dualarınıza talibim mideme kramplar gırıyor çok kötü ...

Canım benim ilk doğumum böyle başladıbaşladı. Doğumun başlıyo olabilir

Haftan daha erken canım niye bu kadar erkenden çatı muayenesi yaptı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…