2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar meraba araniza yeni katıldım biraz geç oldu ama hepimize sağlıklı doğumlar dilerimhaftaya doğumunm var ve sezeryan olacak mecburen ( malum sezeryanda da süt daha sıkıntılı dogum öncesi süt için çay kullanan yada bu konuda biseyler bilen var mı

Canım hangi gün sezaryen benim de perşembe inşaallah,bende süt gelmese diye korkuyorum göğus ucum da pek yok.ben bi gün öncesinde sıcak havlu uygulayacagim goguslere ve hoşaf çok işe yariyomus .süt için olan çaya da doğumdan sonra baslarim.once pek tavsiye edilmiyor,bol bol duş yeşillik su ve sık sık emzirmek sut yokken bile pompayla vs.bu bilgileri edindim araştırmalarım sonucu:)))

Neden canm ne oldu.Boşver üzme kndini yaaa bebeğine odaklan.
Dogru durust evde durmuyo canım surekli arkadaşlarıyla çıkma derdinde,gun boyu yoktu akşam yemeğe gidellcektik giyindim gelmiş diyo ki macim var 1saatimiz var hemen gidip gelelim ,dün de aynı şeyi yaptı .zaten gün boyu yalnizdim dışarı çıkalım skliyorum ya da yanımda kal dediğim halde hiç sallamayip çıktı akşam da abartma birşeyler al üstüne şuraya gidip gelelim vaktim yok deyince sinir oldum.cikamadik tabi kabul ediyosam boyleymis vakit yokmuş.amann valla her zaman alttan alır ne olursa olsun gulumserim hiç kusmem uzatmam.bu huyumu herkes bilir.ama hamileligim son günlerinde böyle yapmasını hazmedemiuorum artık.konusmicam valla kendi bilir.buraya neden yazdım onu da bilmiyorum yarına barisiriz zaten kızlar,maksat içimi döktüm barisiriz da bu huylarini nasıl degistiricez bilmiyorum nasıl baba olacak bu dışarı merakıyla onu da bilmiyorum

Kızlar siz daha dogum yapmadınız ama bizim Nisan bebeği aceleci çıktı :) benimle aynı günde olan arkadaşımız doğuma gitti :) 35 haftaya girmiştik . Doktor nstde bebeğin kalp atimini beğenmemiş ve suni sanciyla doğuma aldılar bol bol dua edin lütfen

Kızlar ben çok kotu hasta oldum dualarınıza talibim mideme kramplar gırıyor çok kötü ...
Ah canım cok geçmiş olsun son zaman beniö böbrek tuttuğu gibi seninde mide başına dert oldu demek.Kekik suyuda cok iyi geliyor ama hamileyken içilir mi bak bakalım internette.

38 39 40 hafta gebe arkadaslar bisey soracgm sizin bebekler hıçkırıyomu hagla ben 37 haftadayim azaldi hıçkırıkları sizde durumlar nasil
Bir ara bende de azaldı canm hıçkırık çok hatta ciğer gelişimi tamamlandıda mı hıçkırmıyor diye düşündüm kendimce...
Ama 2-3 gündür geri geldi hıçkırıklar özellikle de limon (c vitamin) tükettiğimde

Valla tatlislar ben hurma, ananas ve kocam olarak gayret gosteriyorum bakalim ne zamana gelir
Masallah yaa sabirsizsiniz ben korkudannn daha dursunn diorumm nebicim anneyim yaa
Burdada öle ulterson yok ama benim kiz kilosu az diye her iki hafta glruom
Sizler nasil istiorsunuz dogum ya ben niye böl vesveseee yaaa neguzel okudukca rahatliom burayi

Duyduğum en iyi şey bol su ve hurma

Bugün çok ağladım eşime de küstüm yatak odasında takiliyorum inşaallah bebegimi olumsuz etkilememiştir.bu adamlar neden boyle ya doguma kalmış 3-4 gün insan az anlayış gosterr destek olur.
Kız benim kı bıraktı İstanbul gitti sen dogurmassın diye boşver ben hıc takmıyorum

Minesuu kız ben gece gündüz burdayım ben mı bunadım sen ne zaman doğum yaptın MasaAllah berakAllah nasılsınız canım ıyımısınız Rabbim analı babalı büyütsün sağlık afiyet şifa versin...

Ben bu kasilmalardan bişey anlamadim vallahi .ilk kez böyle sabahtan aksama kadar süren kasilma oluyor ve arasi en gec 10 dakikada bi oluyo . Bu nasıl yalanci kasilma olurki

Bugün çok ağladım eşime de küstüm yatak odasında takiliyorum inşaallah bebegimi olumsuz etkilememiştir.bu adamlar neden boyle ya doguma kalmış 3-4 gün insan az anlayış gosterr destek olur.

Canim hiv uzulme takma bide bırak o gatasini anlasinn benimde iki gafta once kuslugum oldu bi hafta yatak odasinda takildim uzun zamandır ilk drfa o geldi barıştı alttan alsam ki niye aliyim suc onun yine ayni seyi yapar takma kafani hiç akli başına gelir fama erkekler boyleler hic anlayış beklememek lazim
Kız benim kı bıraktı İstanbul gitti sen dogurmassın diye boşver ben hıc takmıyorum
helal olsun sana ben bu konuda bu kadar guclu olamuyom cok takintiliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…