2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Hayirli olsun canim

Masallah canım,Allah bağışlasın saglikla buyusun inşaallah

Canım çok sevindim Allah analı babalı büyütsün. Sağlık sıhhat afiyet versin..gözün aydın olsun..Rabbim yeni hayatınızda huzur afiyet versin..

amin canım bu motivasyonlara hepimizin ihtiyacı var

Sabah 10 yirmi geçe sezeryan ile doğum yaptım 3500 gr hersey yolunda sütüm geldi emzidim ikimiz de rahatladık darısı sizin başınıza bir avaz inşallah
gözünaydın canım :) darısı başımıza

Bir nişanım bile yok anlıyormusun ....
aynen benimdeeee

Hayirli olsn canm darisi basimiza. Kilosundan dolayi bi sorun olmadi dimi? Benmki de ufak da tedrgin oluyorm

Ultrasonda bebeğin göğüs kafesini kalkıp inmesi solunum yaptığını gösteriyormuş sanırım. Benimde bir kontrolüm de dr dedi bak göğüs kafesi inip kalkıyor bu çok önemli bir şey diye.

Bebeği olan arkadaşlar güle güle büyütün bebislerinizi. Sağlıkla inşallah.

Darısı bekleyenler

Miray çok güzel bir isim.

Canım iyi geçer inşallah bana çatı muayenesi yapmıyo doktorum ya sancım suyum gelip gidersem öyle bakıyomuş çatıya.. sen mi istedin çatı muayenesini doktor mu dedi..
benim doktorda çatı muayenesi yapmadı, üstelik normal doğurcam diyorum sanırım sancı gelince kontrol edicek

Bayanlar bende şimdi geldim hastaneden sıpa dönmemiş ve 3410gr olmuş. Önümüzdeki hafta pazartesi sabah sezeryana aliniyorum hayirlisiyla genel anestezi ile olacak .39+1 de doğmuş olacak oğlum
Hadi hayırlısı canım,neden genel anestezi olacak

benim doktorda çatı muayenesi yapmadı, üstelik normal doğurcam diyorum sanırım sancı gelince kontrol edicek
Aynen Canım ya bakmıyolar baksa iyi olur aslında 1-2 gündür arada rahmimin içinin acıdığını hissediyorum acaba indi mi biraz bebek diyorum ama karnım hala yukarda senin de öyle mi ?

Tatlım korkmuyor musunuz yaaa ilişkiden ben bebeğe bişi olcak die kasıldım,ben istesem eşim istemedi korkudan 20. Haftadan beri tık yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…