- 11 Şubat 2012
- 1.741
- 66
- 358
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #28.821
Hayirli olsun canimKızlar doğum yaptım ben 13:45 te spinal anestezi ile sezeryan doğum yaptım. Normal doğum için suni sancı verildi 4 saat ağrı çektim ama boynuna ve karnına kordon dolanmış kalp atışlarıda düşünce sezeryana aldılar. Çok şükür ikimizde iyiyim. 2470 gr doğdu minnakım. Darısı size kızlar. Suni sancıdan da korkmayın dayanılmayacak bi ağrı değil
Masallah canım,Allah bağışlasın saglikla buyusun inşaallahKızlar doğum yaptım ben 13:45 te spinal anestezi ile sezeryan doğum yaptım. Normal doğum için suni sancı verildi 4 saat ağrı çektim ama boynuna ve karnına kordon dolanmış kalp atışlarıda düşünce sezeryana aldılar. Çok şükür ikimizde iyiyim. 2470 gr doğdu minnakım. Darısı size kızlar. Suni sancıdan da korkmayın dayanılmayacak bi ağrı değil
Bazilarinda yapiliyormus canimKızlar
Devlet hastanesinde epidural yapılıyo mu bilginiz var mı ?
Canım çok sevindim Allah analı babalı büyütsün. Sağlık sıhhat afiyet versin..gözün aydın olsun..Rabbim yeni hayatınızda huzur afiyet versin..Kızlar doğum yaptım ben 13:45 te spinal anestezi ile sezeryan doğum yaptım. Normal doğum için suni sancı verildi 4 saat ağrı çektim ama boynuna ve karnına kordon dolanmış kalp atışlarıda düşünce sezeryana aldılar. Çok şükür ikimizde iyiyim. 2470 gr doğdu minnakım. Darısı size kızlar. Suni sancıdan da korkmayın dayanılmayacak bi ağrı değil
amin canım bu motivasyonlara hepimizin ihtiyacı varSizede maşallah canım:) benide özelde korkutmuşlardı ama kanama olabilir artık dedi dr. Durumumuz da aynıymış:) inşallah az kaldı canım.
Evet canım, ortalama bir civarda doğar muhtemelen. Gerilik felan demedi hiç ona sevindim. Suyu az, gelişimi geri, plasenta yaslanmıs vs vs.. Neler söylemişti dr, inşallah hiçbiri olmadan sağlıcakla kavusuruz:)
Sağol canım, ölçümler sorun değilde halen gelişimi geri ve solunumda sıkıntı yaratabilir dedi özeldeki ya. Geçenli olaylarda eklenince sadece para sömürüsü oldugunu düsünmeye basladım.
Aynen canım hayırlısıyla insallah:)
Evet canım, ciddenn aynı gün doğururuz belki:))
Hayırlısıyla alıcaz inşallah canım, sonuna geldik şükür:) bu arada kız bebişe hamilelik daha zormuş bende tecrübe ettim, yüzüm felan çok tuhaf, vücudum şaftını kaybetmiş:)) ama değer inan, hepsi geçip gidicek, bunların hiçbiri bir mucizeyi taşımaktan daha değerli deil bunu düşün:)
gözünaydın canım :) darısı başımızaSabah 10 yirmi geçe sezeryan ile doğum yaptım 3500 gr hersey yolunda sütüm geldi emzidim ikimiz de rahatladık darısı sizin başınıza bir avaz inşallah
aynen benimdeeeeBir nişanım bile yok anlıyormusun ....
Hayirli olsn canm darisi basimiza. Kilosundan dolayi bi sorun olmadi dimi? Benmki de ufak da tedrgin oluyormKızlar doğum yaptım ben 13:45 te spinal anestezi ile sezeryan doğum yaptım. Normal doğum için suni sancı verildi 4 saat ağrı çektim ama boynuna ve karnına kordon dolanmış kalp atışlarıda düşünce sezeryana aldılar. Çok şükür ikimizde iyiyim. 2470 gr doğdu minnakım. Darısı size kızlar. Suni sancıdan da korkmayın dayanılmayacak bi ağrı değil
Nekadar sizinki cnm benimkidr öleHayirli olsn canm darisi basimiza. Kilosundan dolayi bi sorun olmadi dimi? Benmki de ufak da tedrgin oluyorm
Tamam Canım teşekkür ederimBazilarinda yapiliyormus canim
Çok uzun sürmüyor canım. Kendini kasmamak önemli.Benim yarın sabah çatı muayenesi var
En fazla 3 dk sürer dimi
Miray çok güzel bir isim.Kızlar bu perşembe günü dogum icin gün aldık. 2 gün sonra doğurucam allahın izniyle. Ama ben sabah akşam kalkıp isim düşünüyorum. Miray dedik hep ama beni aylarca huzursuz eden bişey vardı yine hep isim bakıyodum en son dün Ada ismini düşünmeye başladım bana daha cok cekici gelmeye basladı. Sizce son dakikada değiştirsem mi? Bu bi işaret mi. Çok aklım karısık neden böyle oldu bilmiyorumsizce ne yapiyim
benim doktorda çatı muayenesi yapmadı, üstelik normal doğurcam diyorum sanırım sancı gelince kontrol edicekCanım iyi geçer inşallah bana çatı muayenesi yapmıyo doktorum ya sancım suyum gelip gidersem öyle bakıyomuş çatıya.. sen mi istedin çatı muayenesini doktor mu dedi..
Hadi hayırlısı canım,neden genel anestezi olacakBayanlar bende şimdi geldim hastaneden sıpa dönmemiş ve 3410gr olmuş. Önümüzdeki hafta pazartesi sabah sezeryana aliniyorum hayirlisiyla genel anestezi ile olacak .39+1 de doğmuş olacak oğlum
Aynen Canım ya bakmıyolar baksa iyi olur aslında 1-2 gündür arada rahmimin içinin acıdığını hissediyorum acaba indi mi biraz bebek diyorum ama karnım hala yukarda senin de öyle mi ?benim doktorda çatı muayenesi yapmadı, üstelik normal doğurcam diyorum sanırım sancı gelince kontrol edicek
Cnm ne zaman gün vermisti vermişti bebek ne kadar oldugunda alackBen aslında ona soyledim zaten ultrason olcumleri de var tabi 6 gün kesin geç.yarin hatirlatacagim bence de bi hafta daha kalsın
Adete göre 38+5 ,yumurtlamaaya gore 37+6 canım, ama yarın konuscam tekrar tarihi,cunku acil bi durum yok bakalım ne dicekCnm ne zaman gün vermisti vermişti bebek ne kadar oldugunda alack
Ameliyathane korkum var yarı anestezi ile zor olur benim için tamamen gormesem daha iyiHadi hayırlısı canım,neden genel anestezi olacak
Tatlım korkmuyor musunuz yaaa ilişkiden ben bebeğe bişi olcak die kasıldım,ben istesem eşim istemedi korkudan 20. Haftadan beri tık yok36+0 merhabalarşükür artık dogsada korkmuyorum allahın izniyle bişey olmaz artik inşallah artık hurma ve yürüyüşe baslaycam inşallah doğum kolay olsun diye ilişki zaten hiç birakilmadi şafak 28 tabi 40 i bekler se benim minnos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?