2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Aynen Canım ya bakmıyolar baksa iyi olur aslında 1-2 gündür arada rahmimin içinin acıdığını hissediyorum acaba indi mi biraz bebek diyorum ama karnım hala yukarda senin de öyle mi ?
benim karnim uc hafta önce inmişti biraz oyle kaldi daha inmesi gerekiyormuş galiba kv oyle diyo ben hickiriklari sag yumurtaligin orada hissediyorum kanala girmeye niyeti yok kizimin

Bugün kontrolüm vardı ama gitmedim durabildiği kadar durup öyle gitmeyi düşünüyorum ama hadi bir şey olursa diye de içim içimi yiyor ne yapsam bilemedim. Çatı muayenesi yapılacaktı bir de kaçak gibi hissediyorum kendimi

Canım kaç makta olmaz ki endişelerini isteklerini korkularını doktorunla konusmalısın.hadi biz devlete gidiyoruz muhatap yok sen bunu konuşarak halletmelısın

Cidden cok sacma. Gecen hafta arkadasım 33. Haftada dogum yaptı. 1980 gram bebek. Küvözde hiç kalmadı. Meme ememiyor daha küçük diye ama hamd olsun gayet iyi. Neyin kafasını yasıor bu doktorlar anlamıyorum

Canım kaç makta olmaz ki endişelerini isteklerini korkularını doktorunla konusmalısın.hadi biz devlete gidiyoruz muhatap yok sen bunu konuşarak halletmelısın
Haklısın canm da ne bileyim her zaman sabırsızlanıyordum gitmek için bu sefer ilk defa gitmedim birkaç gün daha durup öyle gideyim diyorum.

40 i tamamlamis olucaz canim onumuzdeki pazar gunu itibariyle.suni sancidan hic bahsetmedi yarin kontrolum var bir soracagim duruma gore.karnim cok yukarda top gibi duruyor sanki hic gelesi yok bebisin.bebek minyon dedi yapisal dedi daha once kucuklugu ve zayifligi ile ilgili olarak.

Bende öyle biliyorum canım hatta fazla kalan bebekler anne karnında ilk kakasını bile yiyebiliyormuş.onun için 41. Haftayı fazla geçmemek lazım
Bazilari neden beklemiyor demiste doktor oyle bir yorum yaptiktan sonra ben o riski goze alamam acikcasi.ama yarin kontrolum var suni sanci verir mi once yoksa direkt sezeryana mi alir pazar gunune kadar gelmezse sancim filan onu soracagim ne dicek bakalim..

Haklısın canm da ne bileyim her zaman sabırsızlanıyordum gitmek için bu sefer ilk defa gitmedim birkaç gün daha durup öyle gideyim diyorum.
Canım hakkımızda en doğru kararı almamızı Rabbim nasıp etsin..hayır olanı evladımız ve bizim için tercih etmemizi sağlasın..tevekkül başka şansımız yok...

benim karnim uc hafta önce inmişti biraz oyle kaldi daha inmesi gerekiyormuş galiba kv oyle diyo ben hickiriklari sag yumurtaligin orada hissediyorum kanala girmeye niyeti yok kizimin
Bana doğum pozisyonunda kafası aşağıda dediler canım hıçkırığını altda ortada hissediyorum hep, kontrolün ne zaman sor gidince inşallah kanala girer kızın.. bana bugün 1 hafta 10 gün sonra gel dedi bakalım ne olur ne değişir o güne kadar :)

Kızlar ya bişi sorcam size çok afedersiniz bi kaç gündür ishal gibiydim bugün baya her tuvalete ishal gibi çıktım. Karnım acayip gergin Belimde bi ağrı. Bide sanki vajinamda içerden bişi yırtılıyormuş gibi oluyor sanki çıkıverecek gibi. Belirti mi acaba bunlar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…