Sağlıcakla geldikleri en büyük hediye olacak Allahın izniyle kuzum:) senin yüzünde insallah geçer ya, bende kendime ne yaparsam yapayım beğenmiyorum:)
Oyy maşallah:) Sağlıcakla büyüsün analı babalı insallah:)
Çok çok teşekkür ederim ilginize. Son haftalarda böyle stresler yaşatıyolar zerre kadar düşünmeden. Güya özel hastane, vicdanları eksiliyor kazandıkları parayla.. Bu mesajınız çok iyi geldi tşk ederim tekrar, Allah yavrunuzu sağlıkla büyütmek nasip etsin, inşallah bizde sağlıcakla atlatırızz bu süreci:)
O kontrolle alakalıda olabilir canım, nişana nel bağlamamak lazım, bende de halen sancı yok:)
Olmasa da olurrr, nasılsa başlamıyor doğum, vakti saati gelmeden:) biz iyice sıyırınca gelcekler heralde tövbe yaa :)
Aynı aynııı canım, bende bi heveslenmiştim ama nerdeee sancı mancı bişey yok:) hayırlısı napalım, ne kaldı zaten şurda..
Özelde hep öyle diyodu dr. Mutlaka bir olumsuz şey çıkartıyodu. Devlete gittim bugün herşey normal çıktı. Allah korusun bebişleride bizide, sağlıcakla atlatıp büyütelim bebişleri inşallah. Kime inanıcamızı şaşırdık..
Kilosu ve karın çevresi hep bir hafta geri diyodu. Cuma günüde öyle dedi, doğarsa slunum sıkıntısı olabilir, emme güçlüğü olabilir, birkaç gün küvöz gerekebilir vs vs.. 2900 olmuş bir bebeğe bu kadar sey söylemesi garip geldi. Sadece kilosu az ditip solunumu bahane etmesi alakasız... Kızlar burda demişti küvöz parası alıyolar devletten diye. Ne düşünebiliriz ki bu durumda.. Bir de açıklık kontrolü için yatış yaptırıp eğer yoksa taburcu etmeyede ücret istediler. Pes artık gerçekten...