2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Gecen çarşamba kanala girmemiş dedi bu carsamva nst var ultrasonda bakarsa gorcez bakalım ama bence girmemis

Canim seninmi 2900 bebegin ?
Evet canım özelde öyle dedi dr. Bugün devlete gittim 3400 dedi. Emin misiniz demişim birden:) tekrar ölçelim dedi, en az 3200 doğar dedi. Sağlığı yerinde olsunda..
Bende sadece para olarak görmeye başladım. Allahın izniyle bir sıkıntı olmaz inşallah da devlette yaparım doğumu..
Karar verdin mi şimdi canım , hangi hastanede doğum yapacağına? Özelde mi devlettemi?
Her ikisinede kontrole gidip sonra devleti bırakmıştım kuzum. O yüzden Allah korusun sıkıntılı bir durum olmadığı sürece devlete giderim.
Bende bu yüzden endişeliyim. Hani bana sıkıntılı olabilir dese onuda anlarım ama solunum sıkıntısı olabilir diyip bir hafta kalır, üç gün kalır gibi konusuyo. Allah hayırlısını nasip etsin insallah.
Allah sağlıcakla kucağına almak nasip etsin inşallah canım
Maşallah canım analı babalı sağlıcakla büyüsün inşallah
Bayanlar bende şimdi geldim hastaneden sıpa dönmemiş ve 3410gr olmuş. Önümüzdeki hafta pazartesi sabah sezeryana aliniyorum hayirlisiyla genel anestezi ile olacak .39+1 de doğmuş olacak oğlum
Allah sağ salim kavustursun insallah, sağlıcakla almak nasip olsun kucağınıza
Cidden cok sacma. Gecen hafta arkadasım 33. Haftada dogum yaptı. 1980 gram bebek. Küvözde hiç kalmadı. Meme ememiyor daha küçük diye ama hamd olsun gayet iyi. Neyin kafasını yasıor bu doktorlar anlamıyorum
Devlete gidiyorsun herşey normal, özele gidiyorsun herşeye bir kulp buluyorlar. Ama doğumdan sonra yanılmışız diyolar, sen parayı verdiğinle kalıyosun. Korkutarak el altında tutuyorlar resmen. Allah muhtaç etmesin inşallah.

Aynen canım, benimde aklımdaki belkü son dk sürprizi yapabilirim. Kontrolleri özele gidip , doğuma devletin yolunu tutabilirim gibi geliyor. Hem riskli bir gebeliğim yok şükür , hemde özelde fiyat farkı çok yüksek geliyor canımı sıktı son fiyatlar , zaten devlette de son ana kadar ağrıyı sancıyı çeken biziz özelden farkı ne ki dimi?
Özelde de gelmiyor doktor, açıklık tamamlanıncaya kadar.
Hayırlısı canım , sevindim sizin adınıza bebeğin gelişimi iyi demekki...

Sağol canım. Allah kolay doğumlar versin inşallah sana da

Kızlar bende hiçbir Doğum belirtisi Yok Geçen hafta en azından düzensiz kadılmalarım oluyordu. 31. Haftada rahim ağzı ölçüldü daha da ölçülmedi. Cumartesi kontrolde 38+5 oluyorum çatı muayenesi olacak. Açılma belirtileri neler oluyor. Ben biraz yürüyünce çatı ağrısı oluyor adım atacak hal olmuyor. Bu açılma belirtisi mi. Bir de geçen gün sünğksü akıntı geldi gene ama rengi sarı kre gibiydi ve yoğundu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…