- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #28.861
Yalnız değilsiniz canım:))@meriiiii bende sendenim eşimle kardeş kanka falan olduk :)
Öyle canm amin.Canım hakkımızda en doğru kararı almamızı Rabbim nasıp etsin..hayır olanı evladımız ve bizim için tercih etmemizi sağlasın..tevekkül başka şansımız yok...
evet canım :dayy inanmıyorum sadece 4 gun kalmıs sızınnn :):) cok buyuk heyecannn gercekten su anda bıle ben heyecanlıyım sızı dusunemıyorum evlere sıgamıyodur ınsan :))))
Doğumdan sonra bildiğin düğün gecesine döncemYalnız değilsiniz canım:))
aynen ya midem de resmen. aşağı inmedi. geçen çarşamba nişan geldi. 1 cm açılma vardı en son . yarın ne diyecek bakalım.Sende de mi belirti yok kuzum hıc benimki dun den belli bir hareketli bir hareketli bence mıdeme doğru kaçtı yer açıldı birde onu farkettım..
Bende yarın gideceğim ınsaAllah hastaneye..bakalım ne diyecekler..aynen ya midem de resmen. aşağı inmedi. geçen çarşamba nişan geldi. 1 cm açılma vardı en son . yarın ne diyecek bakalım.
Sanırım bizde en son çocugun oldugu ayda kaldik biz 9 ay olckDoğumdan sonra bildiğin düğün gecesine döncem
Gecen çarşamba kanala girmemiş dedi bu carsamva nst var ultrasonda bakarsa gorcez bakalım ama bence girmemisBana doğum pozisyonunda kafası aşağıda dediler canım hıçkırığını altda ortada hissediyorum hep, kontrolün ne zaman sor gidince inşallah kanala girer kızın.. bana bugün 1 hafta 10 gün sonra gel dedi bakalım ne olur ne değişir o güne kadar :)
Maşallah valla
@meriiiii bende sendenim eşimle kardeş kanka falan olduk :)
Yalnız değilsiniz canım:))
Evet canım özelde öyle dedi dr. Bugün devlete gittim 3400 dedi. Emin misiniz demişim birden:) tekrar ölçelim dedi, en az 3200 doğar dedi. Sağlığı yerinde olsunda..Canim seninmi 2900 bebegin ?
Bende sadece para olarak görmeye başladım. Allahın izniyle bir sıkıntı olmaz inşallah da devlette yaparım doğumu..y4zy4qmurum Bence Sen Özelde Yapma dogumunu simdiden kuvezin yerini ediyolarki dogunca Bi bahaneyle Kuveze Koysunlar Hiç Bi Doktor Bebek dogmadan durumunu gormeden Kuvez hakkinda konusmaz Bjnlar resmen yolunacak Kaz Arıyor Canım
Her ikisinede kontrole gidip sonra devleti bırakmıştım kuzum. O yüzden Allah korusun sıkıntılı bir durum olmadığı sürece devlete giderim.Karar verdin mi şimdi canım , hangi hastanede doğum yapacağına? Özelde mi devlettemi?
Bende bu yüzden endişeliyim. Hani bana sıkıntılı olabilir dese onuda anlarım ama solunum sıkıntısı olabilir diyip bir hafta kalır, üç gün kalır gibi konusuyo. Allah hayırlısını nasip etsin insallah.Valla canim benim 2185gr olan bebegi inceki doktor son gune bekletti normal dogum yaptim sabah 7de dogdu aksam beste beraber hastaneden ciktik arkadasin 3500dogdu gununde normal ikimiz de ayni hastanede izelde yaptik onunku bir hafta solunum sikintisindan kuvezde kaldi simdiden kimse bilemeZki
Allah sağlıcakla kucağına almak nasip etsin inşallah canımKızlar bu perşembe günü dogum icin gün aldık. 2 gün sonra doğurucam allahın izniyle. Ama ben sabah akşam kalkıp isim düşünüyorum. Miray dedik hep ama beni aylarca huzursuz eden bişey vardı yine hep isim bakıyodum en son dün Ada ismini düşünmeye başladım bana daha cok cekici gelmeye basladı. Sizce son dakikada değiştirsem mi? Bu bi işaret mi. Çok aklım karısık neden böyle oldu bilmiyorumsizce ne yapiyim
Maşallah canım analı babalı sağlıcakla büyüsün inşallahKızlar doğum yaptım ben 13:45 te spinal anestezi ile sezeryan doğum yaptım. Normal doğum için suni sancı verildi 4 saat ağrı çektim ama boynuna ve karnına kordon dolanmış kalp atışlarıda düşünce sezeryana aldılar. Çok şükür ikimizde iyiyim. 2470 gr doğdu minnakım. Darısı size kızlar. Suni sancıdan da korkmayın dayanılmayacak bi ağrı değil
Allah sağ salim kavustursun insallah, sağlıcakla almak nasip olsun kucağınızaBayanlar bende şimdi geldim hastaneden sıpa dönmemiş ve 3410gr olmuş. Önümüzdeki hafta pazartesi sabah sezeryana aliniyorum hayirlisiyla genel anestezi ile olacak .39+1 de doğmuş olacak oğlum
Devlete gidiyorsun herşey normal, özele gidiyorsun herşeye bir kulp buluyorlar. Ama doğumdan sonra yanılmışız diyolar, sen parayı verdiğinle kalıyosun. Korkutarak el altında tutuyorlar resmen. Allah muhtaç etmesin inşallah.Cidden cok sacma. Gecen hafta arkadasım 33. Haftada dogum yaptı. 1980 gram bebek. Küvözde hiç kalmadı. Meme ememiyor daha küçük diye ama hamd olsun gayet iyi. Neyin kafasını yasıor bu doktorlar anlamıyorum
Maşallah allah analı babalı sağlıkla büyütün inşallahSabah 10 yirmi geçe sezeryan ile doğum yaptım 3500 gr hersey yolunda sütüm geldi emzidim ikimiz de rahatladık darısı sizin başınıza bir avaz inşallah
Aynen canım, benimde aklımdaki belkü son dk sürprizi yapabilirim. Kontrolleri özele gidip , doğuma devletin yolunu tutabilirim gibi geliyor. Hem riskli bir gebeliğim yok şükür , hemde özelde fiyat farkı çok yüksek geliyor canımı sıktı son fiyatlar , zaten devlette de son ana kadar ağrıyı sancıyı çeken biziz özelden farkı ne ki dimi?Evet canım özelde öyle dedi dr. Bugün devlete gittim 3400 dedi. Emin misiniz demişim birden:) tekrar ölçelim dedi, en az 3200 doğar dedi. Sağlığı yerinde olsunda..
Bende sadece para olarak görmeye başladım. Allahın izniyle bir sıkıntı olmaz inşallah da devlette yaparım doğumu..
Her ikisinede kontrole gidip sonra devleti bırakmıştım kuzum. O yüzden Allah korusun sıkıntılı bir durum olmadığı sürece devlete giderim.
Bende bu yüzden endişeliyim. Hani bana sıkıntılı olabilir dese onuda anlarım ama solunum sıkıntısı olabilir diyip bir hafta kalır, üç gün kalır gibi konusuyo. Allah hayırlısını nasip etsin insallah.
Allah sağlıcakla kucağına almak nasip etsin inşallah canım
Maşallah canım analı babalı sağlıcakla büyüsün inşallah
Allah sağ salim kavustursun insallah, sağlıcakla almak nasip olsun kucağınıza
Devlete gidiyorsun herşey normal, özele gidiyorsun herşeye bir kulp buluyorlar. Ama doğumdan sonra yanılmışız diyolar, sen parayı verdiğinle kalıyosun. Korkutarak el altında tutuyorlar resmen. Allah muhtaç etmesin inşallah.
Kucuk sanci olur dr gecen hafta bendede sancı gordu normal dediKızlar nstde sancı çıktı benim bugün bir büyük bi kaç kucuk.36+4*uz bugün.varmi böyle sancısı çıkan :/
Sağol canım. Allah kolay doğumlar versin inşallah sana daEvet canım özelde öyle dedi dr. Bugün devlete gittim 3400 dedi. Emin misiniz demişim birden:) tekrar ölçelim dedi, en az 3200 doğar dedi. Sağlığı yerinde olsunda..
Bende sadece para olarak görmeye başladım. Allahın izniyle bir sıkıntı olmaz inşallah da devlette yaparım doğumu..
Her ikisinede kontrole gidip sonra devleti bırakmıştım kuzum. O yüzden Allah korusun sıkıntılı bir durum olmadığı sürece devlete giderim.
Bende bu yüzden endişeliyim. Hani bana sıkıntılı olabilir dese onuda anlarım ama solunum sıkıntısı olabilir diyip bir hafta kalır, üç gün kalır gibi konusuyo. Allah hayırlısını nasip etsin insallah.
Allah sağlıcakla kucağına almak nasip etsin inşallah canım
Maşallah canım analı babalı sağlıcakla büyüsün inşallah
Allah sağ salim kavustursun insallah, sağlıcakla almak nasip olsun kucağınıza
Devlete gidiyorsun herşey normal, özele gidiyorsun herşeye bir kulp buluyorlar. Ama doğumdan sonra yanılmışız diyolar, sen parayı verdiğinle kalıyosun. Korkutarak el altında tutuyorlar resmen. Allah muhtaç etmesin inşallah.
Canm bende bir tanede büyük sancı vardı o yzden sordum acaba boyle olanlar nekdr sonra dogurdu diyeKucuk sanci olur dr gecen hafta bendede sancı gordu normal dedi
Normal mi olcak dogumun benmde sancım çıktı ama kesin hc bisey demedi doktor kafam karıştıSelam kızlar bugün öğleden sonra gittim doktora sancılarım başladığını söyledi 5 gün sonra doğumum eğer erken gelmezse
Bende taklı canım şimdi. Takılırken canın acımıyor hiç hissetmiyorsunKızlar daha once dogumda sonda takılan var mı? Nasıl bişey?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?