- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- 358
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #28.781
3. OlCak inşallah canım :) her bebekte insan ilk gibi heyecanlaniyor hatta ilklerde biraz anlamıyon olaylari sknraki bebeklerde daha bi farklı heyecNlar oluyorIlk bbeeyinmi cnm cokkkk heycanlisin cok beklion hemen kavusmakk neguzell yaaa Allah buyuk olcak bitecek eger yapamasaydik Rabbim bize bunu vermezdi
Canim seninmi 2900 bebegin ?Sağlıcakla geldikleri en büyük hediye olacak Allahın izniyle kuzum:) senin yüzünde insallah geçer ya, bende kendime ne yaparsam yapayım beğenmiyorum:)
Oyy maşallah:) Sağlıcakla büyüsün analı babalı insallah:)
Çok çok teşekkür ederim ilginize. Son haftalarda böyle stresler yaşatıyolar zerre kadar düşünmeden. Güya özel hastane, vicdanları eksiliyor kazandıkları parayla.. Bu mesajınız çok iyi geldi tşk ederim tekrar, Allah yavrunuzu sağlıkla büyütmek nasip etsin, inşallah bizde sağlıcakla atlatırızz bu süreci:)
O kontrolle alakalıda olabilir canım, nişana nel bağlamamak lazım, bende de halen sancı yok:)
Olmasa da olurrr, nasılsa başlamıyor doğum, vakti saati gelmeden:) biz iyice sıyırınca gelcekler heralde tövbe yaa :)
Aynı aynııı canım, bende bi heveslenmiştim ama nerdeee sancı mancı bişey yok:) hayırlısı napalım, ne kaldı zaten şurda..
Özelde hep öyle diyodu dr. Mutlaka bir olumsuz şey çıkartıyodu. Devlete gittim bugün herşey normal çıktı. Allah korusun bebişleride bizide, sağlıcakla atlatıp büyütelim bebişleri inşallah. Kime inanıcamızı şaşırdık..
Kilosu ve karın çevresi hep bir hafta geri diyodu. Cuma günüde öyle dedi, doğarsa slunum sıkıntısı olabilir, emme güçlüğü olabilir, birkaç gün küvöz gerekebilir vs vs.. 2900 olmuş bir bebeğe bu kadar sey söylemesi garip geldi. Sadece kilosu az ditip solunumu bahane etmesi alakasız... Kızlar burda demişti küvöz parası alıyolar devletten diye. Ne düşünebiliriz ki bu durumda.. Bir de açıklık kontrolü için yatış yaptırıp eğer yoksa taburcu etmeyede ücret istediler. Pes artık gerçekten...
Oyy kuzucuk yaa bak sen demek hepKizlar herkes dogum yapinca sayfaya heralde giremiycez fazla. Benim findik cok gazi oldugu icin surekli gogsumde uyuyor hicbir is yapamiyorum sacimi taramayali 3 gun oldu. evde damizlik gibi geziyorum surekli meme agzimda dursun diyor
Ohh Masallah ya NE guzel CNm gözünüz aydın saglicakla anali babali büyüsün insaallah :) sezeryan mi olmustun senHerkese merhaba , cumartesi günü doğuma giderken yazmıştım, bugün evimize döndük nihayet, cumartesi günü saat 11’de oğlum 36+6 haftalıkken 3260 gr olarak doğdu, herşey yolunda gitti, ayılırken biraz acı hisettim sonra zaten devamlı ağrı kesici verdiler, sütüm de hemen geldi, emzirme çalışmalarına devam ediyoruz, iyi dilekleriniz için teşekkür ederim, umarım herkes sağlıkla kucağına alır bebeğini
Karar verdin mi şimdi canım , hangi hastanede doğum yapacağına? Özelde mi devlettemi?Sağlıcakla geldikleri en büyük hediye olacak Allahın izniyle kuzum:) senin yüzünde insallah geçer ya, bende kendime ne yaparsam yapayım beğenmiyorum:)
Çok çok teşekkür ederim ilginize. Son haftalarda böyle stresler yaşatıyolar zerre kadar düşünmeden. Güya özel hastane, vicdanları eksiliyor kazandıkları parayla.. Bu mesajınız çok iyi geldi tşk ederim tekrar, Allah yavrunuzu sağlıkla büyütmek nasip etsin, inşallah bizde sağlıcakla atlatırızz bu süreci:)
O kontrolle alakalıda olabilir canım, nişana nel bağlamamak lazım, bende de halen sancı yok:)
Olmasa da olurrr, nasılsa başlamıyor doğum, vakti saati gelmeden:) biz iyice sıyırınca gelcekler heralde tövbe yaa :)
Aynı aynııı canım, bende bi heveslenmiştim ama nerdeee sancı mancı bişey yok:) hayırlısı napalım, ne kaldı zaten şurda..
Özelde hep öyle diyodu dr. Mutlaka bir olumsuz şey çıkartıyodu. Devlete gittim bugün herşey normal çıktı. Allah korusun bebişleride bizide, sağlıcakla atlatıp büyütelim bebişleri inşallah. Kime inanıcamızı şaşırdık..
Kilosu ve karın çevresi hep bir hafta geri diyodu. Cuma günüde öyle dedi, doğarsa slunum sıkıntısı olabilir, emme güçlüğü olabilir, birkaç gün küvöz gerekebilir vs vs.. 2900 olmuş bir bebeğe bu kadar sey söylemesi garip geldi. Sadece kilosu az ditip solunumu bahane etmesi alakasız... Kızlar burda demişti küvöz parası alıyolar devletten diye. Ne düşünebiliriz ki bu durumda.. Bir de açıklık kontrolü için yatış yaptırıp eğer yoksa taburcu etmeyede ücret istediler. Pes artık gerçekten...
Cok sukur iyiyim cnm hastanede yattigim 2 gunle kaldim dikislerimi bile unutturdu geceleri cok zorladım kalkarken ama hic onemi yok biliyormusun cunku ben ilk kez bebegimle hastaneden ciktim o mutluluk yetti bana . Sutum yetmiyor bazen ek mama veriyorum onun disinda yaka ignesi gibi geziyoruz evde iste sen nasilsin ?insallah alirsin cnm az kalmis benim 21 gun oldu bileOyy kuzucuk yaa bak sen demek hep
Memede kalayım
Diyor off bizde doğursak emzirsek artık cok ozledim emzirmeyi Bebek kokusunu :) sen nasılsın cnm sağlığın iyi mi ?
Ohh Masallah ya NE guzel CNm gözünüz aydın saglicakla anali babali büyüsün insaallah :) sezeryan mi olmustun sen
Yok canım , bende girip girip bakıyorum ama en son perşembe gelişme bekliyodu sonra haber çıkmadı.
Bende merak ediyorum cumartsi girmiş ama yazmamış bize.umarım herşey yolundadır.
Valla canim benim 2185gr olan bebegi inceki doktor son gune bekletti normal dogum yaptim sabah 7de dogdu aksam beste beraber hastaneden ciktik arkadasin 3500dogdu gununde normal ikimiz de ayni hastanede izelde yaptik onunku bir hafta solunum sikintisindan kuvezde kaldi simdiden kimse bilemeZkiSağlıcakla geldikleri en büyük hediye olacak Allahın izniyle kuzum:) senin yüzünde insallah geçer ya, bende kendime ne yaparsam yapayım beğenmiyorum:)
Ulturasyona gore bir hafta küçük cıkıyot canım boyu kilosu bas çevresi minyon tipli dedi doktor 3200 dedi en son gıţtıgımdeSenin bebek kac cnm.kilosu kucuk yazmisin
Kuvez parasini ozelde yapincada devlet karsiliyor cnm .riskli ise dogumu bence ozelde yapmali .bazen devlet hastanelerinde kuvezde yer yok diyorlar ben bunlari yasadim onlarda ozeke sevk ediyorlary4zy4qmurum Bence Sen Özelde Yapma dogumunu simdiden kuvezin yerini ediyolarki dogunca Bi bahaneyle Kuveze Koysunlar Hiç Bi Doktor Bebek dogmadan durumunu gormeden Kuvez hakkinda konusmaz Bjnlar resmen yolunacak Kaz Arıyor Canım
Devletten aliyolar zaten burda bi çok tanidigimin başına geldi . Hiç bi sorun yokken 10 gün farklı farklı bahanelerle yatirdilar boş yere kuvezde. Bebisinin riskli bi durumu yok çok şükür .Kuvez parasini ozelde yapincada devlet karsiliyor cnm .riskli ise dogumu bence ozelde yapmali .bazen devlet hastanelerinde kuvezde yer yok diyorlar ben bunlari yasadim onlarda ozeke sevk ediyorlar
5 saniye sürüyor canım :) kendini hiç sikma rahat olup kasmazsan hiç bişey hissetmezsinBenim yarın sabah çatı muayenesi var
En fazla 3 dk sürer dimi
Canım iyi geçer inşallah bana çatı muayenesi yapmıyo doktorum ya sancım suyum gelip gidersem öyle bakıyomuş çatıya.. sen mi istedin çatı muayenesini doktor mu dedi..Benim yarın sabah çatı muayenesi var
En fazla 3 dk sürer dimi
Ay süper o zaman,içimden bebeğim için kendini rahat bırak diye tekrar edicem :)5 saniye sürüyor canım :) kendini hiç sikma rahat olup kasmazsan hiç bişey hissetmezsin
Doktor dedi canım.Ne düşünüyorsun doğum için dedi ve çatı muayenesinden sonra karar verelim dedi.Seninkşde mantıklı ama canım son anda bakabilirCanım iyi geçer inşallah bana çatı muayenesi yapmıyo doktorum ya sancım suyum gelip gidersem öyle bakıyomuş çatıya.. sen mi istedin çatı muayenesini doktor mu dedi..
Neguezl darisi bize insaAllah cocuk iyidir bende iki tane istiorun bukadar korkmama ragmen evlat baska tabikide su biri bi atlatalimm saglicaklaaa olur y hersey insaAllah bir gunde olur biter3. OlCak inşallah canım :) her bebekte insan ilk gibi heyecanlaniyor hatta ilklerde biraz anlamıyon olaylari sknraki bebeklerde daha bi farklı heyecNlar oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?