2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Ilk bbeeyinmi cnm cokkkk heycanlisin cok beklion hemen kavusmakk neguzell yaaa Allah buyuk olcak bitecek eger yapamasaydik Rabbim bize bunu vermezdi
3. OlCak inşallah canım :) her bebekte insan ilk gibi heyecanlaniyor hatta ilklerde biraz anlamıyon olaylari sknraki bebeklerde daha bi farklı heyecNlar oluyor

Canim seninmi 2900 bebegin ?

y4zy4qmurum Bence Sen Özelde Yapma dogumunu simdiden kuvezin yerini ediyolarki dogunca Bi bahaneyle Kuveze Koysunlar Hiç Bi Doktor Bebek dogmadan durumunu gormeden Kuvez hakkinda konusmaz Bjnlar resmen yolunacak Kaz Arıyor Canım

Kizlar herkes dogum yapinca sayfaya heralde giremiycez fazla. Benim findik cok gazi oldugu icin surekli gogsumde uyuyor hicbir is yapamiyorum sacimi taramayali 3 gun oldu. evde damizlik gibi geziyorum surekli meme agzimda dursun diyor
Oyy kuzucuk yaa bak sen demek hep
Memede kalayım
Diyor off bizde doğursak emzirsek artık cok ozledim emzirmeyi Bebek kokusunu :) sen nasılsın cnm sağlığın iyi mi ?
Ohh Masallah ya NE guzel CNm gözünüz aydın saglicakla anali babali büyüsün insaallah :) sezeryan mi olmustun sen

Karar verdin mi şimdi canım , hangi hastanede doğum yapacağına? Özelde mi devlettemi?

Cok sukur iyiyim cnm hastanede yattigim 2 gunle kaldim dikislerimi bile unutturdu geceleri cok zorladım kalkarken ama hic onemi yok biliyormusun cunku ben ilk kez bebegimle hastaneden ciktim o mutluluk yetti bana . Sutum yetmiyor bazen ek mama veriyorum onun disinda yaka ignesi gibi geziyoruz evde iste sen nasilsin ?insallah alirsin cnm az kalmis benim 21 gun oldu bile

Valla canim benim 2185gr olan bebegi inceki doktor son gune bekletti normal dogum yaptim sabah 7de dogdu aksam beste beraber hastaneden ciktik arkadasin 3500dogdu gununde normal ikimiz de ayni hastanede izelde yaptik onunku bir hafta solunum sikintisindan kuvezde kaldi simdiden kimse bilemeZki

Kuvez parasini ozelde yapincada devlet karsiliyor cnm .riskli ise dogumu bence ozelde yapmali .bazen devlet hastanelerinde kuvezde yer yok diyorlar ben bunlari yasadim onlarda ozeke sevk ediyorlar

Kuvez parasini ozelde yapincada devlet karsiliyor cnm .riskli ise dogumu bence ozelde yapmali .bazen devlet hastanelerinde kuvezde yer yok diyorlar ben bunlari yasadim onlarda ozeke sevk ediyorlar
Devletten aliyolar zaten burda bi çok tanidigimin başına geldi . Hiç bi sorun yokken 10 gün farklı farklı bahanelerle yatirdilar boş yere kuvezde. Bebisinin riskli bi durumu yok çok şükür .

5 saniye sürüyor canım :) kendini hiç sikma rahat olup kasmazsan hiç bişey hissetmezsin
Ay süper o zaman,içimden bebeğim için kendini rahat bırak diye tekrar edicem :)
Canım iyi geçer inşallah bana çatı muayenesi yapmıyo doktorum ya sancım suyum gelip gidersem öyle bakıyomuş çatıya.. sen mi istedin çatı muayenesini doktor mu dedi..
Doktor dedi canım.Ne düşünüyorsun doğum için dedi ve çatı muayenesinden sonra karar verelim dedi.Seninkşde mantıklı ama canım son anda bakabilir

3. OlCak inşallah canım :) her bebekte insan ilk gibi heyecanlaniyor hatta ilklerde biraz anlamıyon olaylari sknraki bebeklerde daha bi farklı heyecNlar oluyor
Neguezl darisi bize insaAllah cocuk iyidir bende iki tane istiorun bukadar korkmama ragmen evlat baska tabikide su biri bi atlatalimm saglicaklaaa olur y hersey insaAllah bir gunde olur biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…