2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar bu perşembe günü dogum icin gün aldık. 2 gün sonra doğurucam allahın izniyle. Ama ben sabah akşam kalkıp isim düşünüyorum. Miray dedik hep ama beni aylarca huzursuz eden bişey vardı yine hep isim bakıyodum en son dün Ada ismini düşünmeye başladım bana daha cok cekici gelmeye basladı. Sizce son dakikada değiştirsem mi? Bu bi işaret mi. Çok aklım karısık neden böyle oldu bilmiyorum sizce ne yapiyim

Ana benim de bu perşembe,senjn daha 23gun varmış canım neden bu kadar erken tarih verildi,bencs Miray da Ada da çok güzel bence hangisini koyarsan köy gönlün rahat olsun,seslenirken ikisi de çok hoş ,ben de isme karar veremeynlerdenim benimki erkek ama bakalım isimleriyle gelir onlar

Canım 3 hafta onden gidiyor ve sancılarım da cıkıyor. Kafası büyük diye doktor riske girmeye gerek yok en temizi dedi. Sen kendi isteğinle mi sezeryan ?? 1 mart ne güzel tarih dimi kar yagıyomuş o gün. Bereketiyle gelirler inşallah..

Bende bilmiyordum gerçekten belli oluyo mu ya geçen hafta doktorum bana artık dogsa da kuveze gerek yok dedi,acaba bunun için mi yarın soracagim
Canım iki hastaneye gidiyorum ben..ikisinin de de solunum pozitif dediler mesela 36 dan önce gıttıklerımde boyle birşey hic dememısşerdı..bende dedim kı demek kı belli oluyor..

Canım iki hastaneye gidiyorum ben..ikisinin de de solunum pozitif dediler mesela 36 dan önce gıttıklerımde boyle birşey hic dememısşerdı..bende dedim kı demek kı belli oluyor..
Çok iyi öyleyse ya bu genç yaşta teknolojinin gerisinde hissettim kendimi:))

Benim kine de koca kafalı dedi:)ama çatıda kendimi çok kastim zaten normal doğum fobim var doktor da riske atmayalim dedi,simdi kaç oldu seninkinin kilosu

Bende bilmiyordum gerçekten belli oluyo mu ya geçen hafta doktorum bana artık dogsa da kuveze gerek yok dedi,acaba bunun için mi yarın soracagim
Aynen , benimde ikincide bir hafta daha dursun derken bunumu kastetmişti acaba :) 36 haftalıktı o zaman bebek
Benim kontrolde haftaya unutmayalımda soralım büyük bilgi bu .

Çok iyi öyleyse ya bu genç yaşta teknolojinin gerisinde hissettim kendimi:))
Canım Estağfurullah teknolojık değil benim de kağıt veriyorlar orda dikkatimi çekti...hanı her seferinde tek bebek kalp atımı var diyorlardı bu sefer solunum pozitif deyince demekki belli oluyor dedim kendı kendime...

Benim kine de koca kafalı dedi:)ama çatıda kendimi çok kastim zaten normal doğum fobim var doktor da riske atmayalim dedi,simdi kaç oldu seninkinin kilosu
3160 gram en son kilosu. 10 gün önce de aynıydı son haftalarda almıyor demekki. İyi yapmıssın kendini nasıl rahat hissedeceksen öylesi iyi. Genel anestezi mi olacak? Ben genel istedim. Epidural de oynamamam gerekiyormuş ben oynarım dedim rahat duramam dedim.

Masallah bebise canım,daha anesteziyi konuşmadık yarın kontrolum var herşeyi konusuruz,bende bi yandan bebisi ilk ben goreyim diyorum,diger yandan da dayanabilir miyim öyle diyorum doktorla bi konuşmam lazım ,ama o an telaş falan yapılırsa zaten genele dönüyor ama bu seferde çok narkoz alinmis oluyo öyle iki kez :)benim içim kıpır kıpır ya perşembe gelmez artık

Nasıl oynucaksınki ztn hissetmiosun bel altını , benm ilki öyleydi bundada öyle olucak hem narkoz almamış oluyosun hemde en azından 3-4 saat uyuşuk olduğundan acı olmuyo snrada bidaha kalkıp otururken acıyo braz , bi sıkıntı olursa bayıltırlar yine , iğneyi vururken kıpırdamaman gerekiyo bunumu demek istedi doktor acaba oda bi anlk bişi hç hissetmedm

Kızlar doğum yaptım ben 13:45 te spinal anestezi ile sezeryan doğum yaptım. Normal doğum için suni sancı verildi 4 saat ağrı çektim ama boynuna ve karnına kordon dolanmış kalp atışlarıda düşünce sezeryana aldılar. Çok şükür ikimizde iyiyim. 2470 gr doğdu minnakım. Darısı size kızlar. Suni sancıdan da korkmayın dayanılmayacak bi ağrı değil

Evet iğneyi vururken dedi. Ben kendimi kaçırırım kendimi tanıyorum o yuzden istemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…