- 26 Temmuz 2013
- 2.291
- 2.814
- 333
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #28.881
Öyle valla ben ev arkadaşı gibi hissetmeye başladım.Doğumdan sonra bu günlerin acısı çok pis çıkacak gibime geliyor :):)
Ama anladımki evlilikte cinselliğin yeri ve önemi büyükmüş... Canımız sağolsun az kaldı sıkılsın dişler
sağol canım:)Aynen canım, benimde aklımdaki belkü son dk sürprizi yapabilirim. Kontrolleri özele gidip , doğuma devletin yolunu tutabilirim gibi geliyor. Hem riskli bir gebeliğim yok şükür , hemde özelde fiyat farkı çok yüksek geliyor canımı sıktı son fiyatlar , zaten devlette de son ana kadar ağrıyı sancıyı çeken biziz özelden farkı ne ki dimi?
Özelde de gelmiyor doktor, açıklık tamamlanıncaya kadar.
Hayırlısı canım , sevindim sizin adınıza bebeğin gelişimi iyi demekki...
Amin canım sağolasın inşallah biz kalanlarda kolayca doğururuz:)Sağol canım. Allah kolay doğumlar versin inşallah sana da
2.750 cikiyor canm ama 2 haftadir ayni hic almamis gorunuyor. Dr normal diyir ama 2 haftadir hic almamis olmasi korkutuyor beni de. Bu haftalada bakiyorum 3ügecmis cogu kisinin. Enazn 3200lerde. Nolcak bakalm .Nekadar sizinki cnm benimkidr öle
Kilosu iyi aslinda almiorsa doktr birsey demediyse korkma cnm az kalmis senin normal mi olcak dogum2.750 cikiyor canm ama 2 haftadir ayni hic almamis gorunuyor. Dr normal diyir ama 2 haftadir hic almamis olmasi korkutuyor beni de. Bu haftalada bakiyorum 3ügecmis cogu kisinin. Enazn 3200lerde. Nolcak bakalm .
Canım Allah sağlıcakla kucağına almak nasip etsin hayırlısıyla inşallahSelam kızlar bugün öğleden sonra gittim doktora sancılarım başladığını söyledi 5 gün sonra doğumum eğer erken gelmezse
Canım benimde belirtim hiç yok. Önceden kasılmalar oluyodu sık ve düzenli. Şimdi şiddeti az, düzensiz ve nadir. Sümüksü akıntı halen ara ara geliyor ama devamı yok. Yani hiçbişey hissetmiyorum hareketliliğin yorgunluğu dışında. Ama doğum bir anda da başlayabilir o yüzden belirti çok önemli değil. Hayırlısı hakkımızda, gönlümüzce olur inşallah hepimizinKızlar bende hiçbir Doğum belirtisi Yok Geçen hafta en azından düzensiz kadılmalarım oluyordu. 31. Haftada rahim ağzı ölçüldü daha da ölçülmedi. Cumartesi kontrolde 38+5 oluyorum çatı muayenesi olacak. Açılma belirtileri neler oluyor. Ben biraz yürüyünce çatı ağrısı oluyor adım atacak hal olmuyor. Bu açılma belirtisi mi. Bir de geçen gün sünğksü akıntı geldi gene ama rengi sarı kre gibiydi ve yoğundu.
Hayır sezeryan olcak. Kasılmalarımdan dolayı. 38 haftayı tamamlamak için bekliyo.Normal mi olcak dogumun benmde sancım çıktı ama kesin hc bisey demedi doktor kafam karıştı
Amin canım sağol cümlemize inşallahCanım Allah sağlıcakla kucağına almak nasip etsin hayırlısıyla inşallah
Canım benimde belirtim hiç yok. Önceden kasılmalar oluyodu sık ve düzenli. Şimdi şiddeti az, düzensiz ve nadir. Sümüksü akıntı halen ara ara geliyor ama devamı yok. Yani hiçbişey hissetmiyorum hareketliliğin yorgunluğu dışında. Ama doğum bir anda da başlayabilir o yüzden belirti çok önemli değil. Hayırlısı hakkımızda, gönlümüzce olur inşallah hepimizin
Canım takılma ölçümlere, zaten net değil. Benim dr da 2780 demişti 38.de.. Cuma günü gittiğimde 2890 dedi. Bugün devlette 3400 dedi, ikinci ölçümü 3450 çıkmış usg kagıdında. En az 3200 dedi. Net bir ağırlık saptamıyor cihazlar. Gelişimi iyiyse hiç takılma hemde hiiiççç:)2.750 cikiyor canm ama 2 haftadir ayni hic almamis gorunuyor. Dr normal diyir ama 2 haftadir hic almamis olmasi korkutuyor beni de. Bu haftalada bakiyorum 3ügecmis cogu kisinin. Enazn 3200lerde. Nolcak bakalm .
Hadi gözün aydın canım özletme kendiniMerhaba kızlar umarım herkes ıyıdır giremıyorum çünkü sonunda taşındık çok şükür.ve yorgunluk tan perısanım.ama en azından artık kafam rahat.ayagımız uğurlu geldi bugün kar yağıyorkımler Doğum yaptı bılmıyorum ama hayırlı uğurlu olsun ınsallah.bende evi bıraz toparlayıp 2 3 gün ıcınde hastane çantalarını hazırlicam.Rabbımın ıznıyle sımdılik bu kadar kız lar fırsat buldukça gırerım ınsallh grsrz
Çok sevindim canım, hayırlı olsun yeni eviniz, huzur getirsin inşallah:)Merhaba kızlar umarım herkes ıyıdır giremıyorum çünkü sonunda taşındık çok şükür.ve yorgunluk tan perısanım.ama en azından artık kafam rahat.ayagımız uğurlu geldi bugün kar yağıyorkımler Doğum yaptı bılmıyorum ama hayırlı uğurlu olsun ınsallah.bende evi bıraz toparlayıp 2 3 gün ıcınde hastane çantalarını hazırlicam.Rabbımın ıznıyle sımdılik bu kadar kız lar fırsat buldukça gırerım ınsallh grsrz
Canım Allah sağlıcakla kucağına almak nasip etsin hayırlısıyla inşallah
Canım benimde belirtim hiç yok. Önceden kasılmalar oluyodu sık ve düzenli. Şimdi şiddeti az, düzensiz ve nadir. Sümüksü akıntı halen ara ara geliyor ama devamı yok. Yani hiçbişey hissetmiyorum hareketliliğin yorgunluğu dışında. Ama doğum bir anda da başlayabilir o yüzden belirti çok önemli değil. Hayırlısı hakkımızda, gönlümüzce olur inşallah hepimizin
Merhaba kızlar umarım herkes ıyıdır giremıyorum çünkü sonunda taşındık çok şükür.ve yorgunluk tan perısanım.ama en azından artık kafam rahat.ayagımız uğurlu geldi bugün kar yağıyorkımler Doğum yaptı bılmıyorum ama hayırlı uğurlu olsun ınsallah.bende evi bıraz toparlayıp 2 3 gün ıcınde hastane çantalarını hazırlicam.Rabbımın ıznıyle sımdılik bu kadar kız lar fırsat buldukça gırerım ınsallh grsrz
Geçen haftalarda yine iyiymişim diyodum içimden çünkü şuan daha da huzursuzumİyi geceler kizlar uyuyamayanlar burdami dönememek ve yüzüstü yatamamak...
Bilmez miyimmm, bende 39+0 oldum bugün ve sanki doğuma daha çokk varmış gibi belirtisizim. Banada tuhaf geliyor ama vardır Allahın bir bildiği.İnşallah canım ama sonlara Doğru zaman gerçekten daha yavaş geçiyor. Sanki bir yıldır hamile gibiyim
onu bilmiyorum canım ben zaten dr doğru dürüst detay vermiyo banaCanm bende bir tanede büyük sancı vardı o yzden sordum acaba boyle olanlar nekdr sonra dogurdu diye
valla bende snein gibiyim karnım yumuşacık, ağrı sızı yok ama uykuda yok, psikolojim bozulduGeçen haftalarda yine iyiymişim diyodum içimden çünkü şuan daha da huzursuzumAllah yardımcımız olsun inşallah
Bilmez miyimmm, bende 39+0 oldum bugün ve sanki doğuma daha çokk varmış gibi belirtisizim. Banada tuhaf geliyor ama vardır Allahın bir bildiği.
Benimde öyle son haftadayız neredeyse ama belirti yok gibi. Kahverengi sümüksü yogun bir akıntı geldi cuma günü ama arkası yok. Karnım sertleşiyor sadece. Yarın kontrol var bakalım dr ne diyecdiyecek.Geçen haftalarda yine iyiymişim diyodum içimden çünkü şuan daha da huzursuzumAllah yardımcımız olsun inşallah
Bilmez miyimmm, bende 39+0 oldum bugün ve sanki doğuma daha çokk varmış gibi belirtisizim. Banada tuhaf geliyor ama vardır Allahın bir bildiği.
Smdiden hayırlı doğumlarHayır sezeryan olcak. Kasılmalarımdan dolayı. 38 haftayı tamamlamak için bekliyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?