2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
sağol canım:)
Aynen dediğin gibi, dr özelde de gelmiyor. Burdaa mesai bitiminden sonra nöbetçi ilgileniyor zaten, mesai saatine denk getircen doğumu :)) hastane özel ama ilgi özel değil.. O yüzden en güzeli durumun ilerleyişine göre hareket etmek, hepimiz için hayırlısıyla sağlıcakla olsun inşallah:)
. Sizin orda ne kadardı ücret? Burda gelen zamla tam iki katına çıkmış fiyatlar..
Sağol canım. Allah kolay doğumlar versin inşallah sana da
Amin canım sağolasın inşallah biz kalanlarda kolayca doğururuz:)

2.750 cikiyor canm ama 2 haftadir ayni hic almamis gorunuyor. Dr normal diyir ama 2 haftadir hic almamis olmasi korkutuyor beni de. Bu haftalada bakiyorum 3ügecmis cogu kisinin. Enazn 3200lerde. Nolcak bakalm .
Kilosu iyi aslinda almiorsa doktr birsey demediyse korkma cnm az kalmis senin normal mi olcak dogum

Kizlar kimler dogum aninda dua edioo ettii bana hoca dioo et diyee insaAllah kabul olumuormis galibaaaa edilir bence yardimnet Allahim diye

Selam kızlar bugün öğleden sonra gittim doktora sancılarım başladığını söyledi 5 gün sonra doğumum eğer erken gelmezse
Canım Allah sağlıcakla kucağına almak nasip etsin hayırlısıyla inşallah
Canım benimde belirtim hiç yok. Önceden kasılmalar oluyodu sık ve düzenli. Şimdi şiddeti az, düzensiz ve nadir. Sümüksü akıntı halen ara ara geliyor ama devamı yok. Yani hiçbişey hissetmiyorum hareketliliğin yorgunluğu dışında. Ama doğum bir anda da başlayabilir o yüzden belirti çok önemli değil. Hayırlısı hakkımızda, gönlümüzce olur inşallah hepimizin

Merhaba kızlar umarım herkes ıyıdır giremıyorum çünkü sonunda taşındık çok şükür.ve yorgunluk tan perısanım.ama en azından artık kafam rahat.ayagımız uğurlu geldi bugün kar yağıyor kımler Doğum yaptı bılmıyorum ama hayırlı uğurlu olsun ınsallah.bende evi bıraz toparlayıp 2 3 gün ıcınde hastane çantalarını hazırlicam.Rabbımın ıznıyle sımdılik bu kadar kız lar fırsat buldukça gırerım ınsallh grsrz

Amin canım sağol cümlemize inşallah

2.750 cikiyor canm ama 2 haftadir ayni hic almamis gorunuyor. Dr normal diyir ama 2 haftadir hic almamis olmasi korkutuyor beni de. Bu haftalada bakiyorum 3ügecmis cogu kisinin. Enazn 3200lerde. Nolcak bakalm .
Canım takılma ölçümlere, zaten net değil. Benim dr da 2780 demişti 38.de.. Cuma günü gittiğimde 2890 dedi. Bugün devlette 3400 dedi, ikinci ölçümü 3450 çıkmış usg kagıdında. En az 3200 dedi. Net bir ağırlık saptamıyor cihazlar. Gelişimi iyiyse hiç takılma hemde hiiiççç:)

Hadi gözün aydın canım özletme kendini

Çok sevindim canım, hayırlı olsun yeni eviniz, huzur getirsin inşallah:)

İnşallah canım ama sonlara Doğru zaman gerçekten daha yavaş geçiyor. Sanki bir yıldır hamile gibiyim

Çok sevindim hayırlı uğurlu olsun. 5 Şubat'ta hatmi duası yapılırken herkes sayıldı ama senin ev mevzusu için ayrıca dua ettik. Çok şükür gözün aydın

İyi geceler kizlar uyuyamayanlar burdami dönememek ve yüzüstü yatamamak...
Geçen haftalarda yine iyiymişim diyodum içimden çünkü şuan daha da huzursuzum Allah yardımcımız olsun inşallah
İnşallah canım ama sonlara Doğru zaman gerçekten daha yavaş geçiyor. Sanki bir yıldır hamile gibiyim
Bilmez miyimmm, bende 39+0 oldum bugün ve sanki doğuma daha çokk varmış gibi belirtisizim. Banada tuhaf geliyor ama vardır Allahın bir bildiği.

Canm bende bir tanede büyük sancı vardı o yzden sordum acaba boyle olanlar nekdr sonra dogurdu diye
onu bilmiyorum canım ben zaten dr doğru dürüst detay vermiyo bana
valla bende snein gibiyim karnım yumuşacık, ağrı sızı yok ama uykuda yok, psikolojim bozuldu

Benimde öyle son haftadayız neredeyse ama belirti yok gibi. Kahverengi sümüksü yogun bir akıntı geldi cuma günü ama arkası yok. Karnım sertleşiyor sadece. Yarın kontrol var bakalım dr ne diyecdiyecek.
Hakkımızda hayırlısı. Ama gittikce zorlaşıyor hamilelik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…