2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Oyleymis canm evet ama nebilim 2 haftada aynı olculer cikinca gelismiyormu acaba diye tedirgn oldum. Gelisimi konusunda doktor onemli olan bebege giden kan akışı o da normal demisti dr. Hayrlisi olsn bakalim

Kilo önemli değil, önemli olan gelişimi deniyor fakat kilo da bir gelişim ölçüsü değil mi yanı anlamıyorum. Kendime teselli mi yapıyorum bilmiyorum. Benimki de son hafta hiç kilo almamış. Gelişim denen ayrıntılı ultrasonda belli olmuyor nuydu. Bütün organlarına bakıldı. O da 20li haftalardaydı. Sağ Salim doğsun inşallah tüm bebişler

Kilo madem hata veriyor her hafta çağrılıp kilo takibi yapıp bizi heyecan yaptırıyorlar. Sadece suyu önemli benim bildiğim son haftalarda. Boy kilo zaten doğru ölçeni pek görmedim. Bir hafta gidiyorum 8 günde 500 gr almış. Diğer hafta gidiyorum 100 gr almış. Bu kadar oynamaz bence. Hayırlısı ile sağlıkla doğursak inşallah. Bir yandan da içimdeyken daha güvenli geliyor. Değişik duygular içerisindeyim. Bir şekilde gelecekler inşallah

Insan korkuo deme bakamiyacammi dunyada hasta olursa icimizde rahttlar Rabbim bakioo

Evet bir yandan zaman geçsin diyorum bir yandan böyle daha güvenli Allah'ın izni ile diyorum. Olacak olan oluyor ama bir de tam teslim olabilsem...
Bende öle tevekkülümuzmu az ne bilmiom yaaa Allaha dua ediom hep onlat melek ya ins iyi yetistiririz ve saglkli olsunlar ne diyeyim Allaha guveniom ben

Uyumayan anneler merhaba , sırt bel ağrısı ile sancılarım geldi ardarda hastaneye gitsek mi diye emin olamadım sancılar durunca yattık ama şimdi yine geldi bı tane geçti bekleyişteyim bir daha gelecekmi diye

Uyumayan anneler merhaba , sırt bel ağrısı ile sancılarım geldi ardarda hastaneye gitsek mi diye emin olamadım sancılar durunca yattık ama şimdi yine geldi bı tane geçti bekleyişteyim bir daha gelecekmi diye
Aii.ne heycanli deme.benimde agrioo ama.daha erken benim.normal diom.yattim ama yani öle adet agrisi gibi ama uzun kalio

Bence acile gitme eğer periyodik olarak gelen bir sancın yoksa. O da 3 dakikada bir gelmesi lazım. Kasılma ile beraber. Acilde patavatsız bir doktora denk gelebilirsin. Sana diyecekleri zaten suyun gelirse yoğun kanama olursa bekleme. Sancılar da düzene girince gel. Bir de aşağıdan bakıp nst alırlar. Bence evde dursan daha iyi

Cnm.kanama.niye gelio korktum.simdi kanama yani pufff ya suyu biliomda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…