- 13 Temmuz 2017
- 147
- 114
- 23
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #28.921
Gercek dogum sancisi bence sana gelen belden vuran agri gercekmis bence yatma comel kalk yap acilman varsa ilerler15 dakika oldu daha yok yatarım artık birazdan bide kasilmayla birlikte tuvalet ihtiyacım geliyo kaç kere girdim ya hala aynı
Yok dayanılmayacak gibi değil 2.42 de geldi şiddetli sanci daha da gelmez sanırım hafif hafif geliyo ama onları saymiyorumNasil bi sanci bu dayanilmiyacak degil deme ilkten yani
İlk düzenli düzenli geldi şimdi kesildi hastane yolu gözükmüyor şuandaBence acile gitme eğer periyodik olarak gelen bir sancın yoksa. O da 3 dakikada bir gelmesi lazım. Kasılma ile beraber. Acilde patavatsız bir doktora denk gelebilirsin. Sana diyecekleri zaten suyun gelirse yoğun kanama olursa bekleme. Sancılar da düzene girince gel. Bir de aşağıdan bakıp nst alırlar. Bence evde dursan daha iyi
Ay evet mantıklı harekette yarar var sırt bel ağrısi da gitmedi halaGercek dogum sancisi bence sana gelen belden vuran agri gercekmis bence yatma comel kalk yap acilman varsa ilerler
Süt bana daha çok dokunuyor canım ya bende reflü de var çünküBana ılık süt çok iyi geliyo hatta şuan iciorm uyuyabliym yanmadan diye
Baktım sayfalar birikmiş anam biri doğuruyor mu dedim :) sancılar azaldı kı Yav tuh haftan da tam zamanıymış insaallah düzene girer sagsalim alırsin yavrunu kucagina CNmUyumayan anneler merhaba , sırt bel ağrısı ile sancılarım geldi ardarda hastaneye gitsek mi diye emin olamadım sancılar durunca yattık ama şimdi yine geldi bı tane geçti bekleyişteyim bir daha gelecekmi diye
Hayrlisiyla gelsin ins biraz daha sikcaz disimizi :)Süt bana daha çok dokunuyor canım ya bende reflü de var çünküİdare edicem sanırım bi şekilde yaa, yavrucuğumbir an önce geleydi iyiydi
oh hadi gözünüz aydın canım, çok sevindim. Allahım hiç ayırmasın sizleri..selam herkese kızlar günler oldu yazamadm kızımı perşembe çıkarttım çok şükür gayet iyi kavuştuk sonunda ve çok duygusal bi andı Allahım herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bu güzel duyguyu tatdırsın inşallah ilk gün sevmekten izlemekten sonraki gün gelen giden değişen uyku düzeni vs derken ancak fırsat buldm kusuruma bakmayın kızımda biraz yaramaz şimdiden söylemesi ayıp küvözden çıktı diye sanırım kucağı çok istiyohemen sakinleşiyo sizler iyisinizdir inşallah kim bilir kimler doğum yaptı Allahım hepinize hayırlı evlatlar kolay doğumlar nasip etsin fırsat buldkça bakmaya çalışıcam
Gözün aydın canım çok sevindim. Sağlıkla büyüt inşallah . Bıraktığın yerdeyiz biz doğuran yokselam herkese kızlar günler oldu yazamadm kızımı perşembe çıkarttım çok şükür gayet iyi kavuştuk sonunda ve çok duygusal bi andı Allahım herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bu güzel duyguyu tatdırsın inşallah ilk gün sevmekten izlemekten sonraki gün gelen giden değişen uyku düzeni vs derken ancak fırsat buldm kusuruma bakmayın kızımda biraz yaramaz şimdiden söylemesi ayıp küvözden çıktı diye sanırım kucağı çok istiyohemen sakinleşiyo sizler iyisinizdir inşallah kim bilir kimler doğum yaptı Allahım hepinize hayırlı evlatlar kolay doğumlar nasip etsin fırsat buldkça bakmaya çalışıcam
Gözünüz aydınselam herkese kızlar günler oldu yazamadm kızımı perşembe çıkarttım çok şükür gayet iyi kavuştuk sonunda veçok duygusal bi andı Allahım herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bu güzel duyguyu tatdırsın inşallah ilk gün sevmekten izlemekten sonraki gün gelen giden değişen uyku düzeni vs derken ancak fırsat buldm kusuruma bakmayın kızımda biraz yaramaz şimdiden söylemesi ayıp küvözden çıktı diye sanırım kucağı çok istiyo hemen sakinleşiyo sizler iyisinizdir inşallah kim bilir kimler doğum yaptı Allahım hepinize hayırlı evlatlar kolay doğumlar nasip etsin fırsat buldkça bakmaya çalışıcam
amin canım Allah razı olsun :)oh hadi gözünüz aydın canım, çok sevindim. Allahım hiç ayırmasın sizleri..
cidden kimse doğurmadı mı aklımdan hep geçtiniz dedim epey kişi doğum yapmıştır merak içindeydim ama tık yok deseneGözün aydın canım çok sevindim. Sağlıkla büyüt inşallah . Bıraktığın yerdeyiz biz doğuran yokhiçte niyetleri yok
Teşekkür ederiz
Gözünüz aydın
Hahaah =) ya valla ben öyle psikolojiye girdim ki dudişten öperken bile kaçıyorum bazen. Hamilelik herkesi farklı etkilio beni de böyle etkiledi @Uykcannemeriiiii bende sendenim eşimle kardeş kanka falan olduk :)
Tatlım sürekli mi böyle. Ben mesela poğaça, hamur işleri yediğimde oluyor. O yüzden kestim. Senim yok mu dikkatini çeken bir yiyecek. Kahvaltılık vs yesen demesen. Çok yağlı şeyler de yapıyor olabilirBoğazım yani yutağım yana yana eridi artık yav, rennie falan da bi işe yaramamaya başladı kızlarSizin bulduğunuz bi çözüm var mı bu yanmaya karşı
Aii cok sevindim cnmselam herkese kızlar günler oldu yazamadm kızımı perşembe çıkarttım çok şükür gayet iyi kavuştuk sonunda ve çok duygusal bi andı Allahım herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bu güzel duyguyu tatdırsın inşallah ilk gün sevmekten izlemekten sonraki gün gelen giden değişen uyku düzeni vs derken ancak fırsat buldm kusuruma bakmayın kızımda biraz yaramaz şimdiden söylemesi ayıp küvözden çıktı diye sanırım kucağı çok istiyohemen sakinleşiyo sizler iyisinizdir inşallah kim bilir kimler doğum yaptı Allahım hepinize hayırlı evlatlar kolay doğumlar nasip etsin fırsat buldkça bakmaya çalışıcam
Bence git bebeye görurusun belki der yok asada diyeKızlar gerçekten mide rahatsızlıgımdan sonra benim kızım gelecegıne yukarı kaçtı bir hareketli bir hareketli anlatamam resmen ellerini ayaklarını yakalıyıverıyorum ordan burdan çıkarıyor eşım bile çok net hissetti...şaşırdım kaldım.. bana bakan sen daha dogurmassın dıyo.bende kendime bakıyorum yok daha dogurmam diyorum ..hayırlısı olsun hakkımızda ..sağlık sıhhat afiyetle gelsinler ...demek rahatlar ..
Dun bir arkadas hastaneden kaçtım dedi ya bugün benim de gitmem lazım dr gel dedi diyorum gıtmesem mi çünkü şikayetim yok kı boşa yorulacagım..rutin şeyler duyacakmısım gibi geliyor ..dua ediyorum dualarınızı beklıyorum. Allah a emanet olun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?