2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Canım bence normal çünkü bende ne sağa yatabılıyorum ne sola aşırı derecede sancı giriyor ..eğer uyku halinde donduysem yada belım ağırdı beş dakia yan yatayım dedıysem senin dediğin gibi bir acı yaşıyorum alt tarafta kasıklarımda..

Benimde agrilsrim var yaa dizim sizlior ve karnimda alt göbekte batma ve adet agrisi gibi ama surekli hani bebekte sukur hareketli bilmiom daha erken yaa korkuom

Tatlım sürekli mi böyle. Ben mesela poğaça, hamur işleri yediğimde oluyor. O yüzden kestim. Senim yok mu dikkatini çeken bir yiyecek. Kahvaltılık vs yesen demesen. Çok yağlı şeyler de yapıyor olabilir
kuzum artık saptayamıyorum ne yediğim dokunuyor veya dokunmuyor ?! bende zaten çok değişik bi ruh halindeyim, bi ağlıyorum, sinirleniyorum.. sinir, stres yaşıyorum bu ara sanırım o da kaynama yapıyor boğazıma ya

yaaa ben bazı sabahlar uyandığımda kendini sırt üstü yatarken buluyorum yaa, dönerken çatım çok açıyor gerçekten, hatta yürüyemiyorum ya sürekli ayakları uzatıp oturuyorum, bakalım cumaya gün sayıyorum

Günaydın kızlar doguramadiniz bibu iki güne yasak koyuyorum artık dogurmadiniz artık Mart annesi olun bari 1 martta dogurabilirsiniz
Hadi inşallah canım ya ben de mart başları olsun istiyorum valla :) kardeşimin doğum günü 6 mart dayısının doğum gününde doğsun diyo kardeşim bakalım nasip kısmet

Hadi inşallah canım ya ben de mart başları olsun istiyorum valla :) kardeşimin doğum günü 6 mart dayısının doğum gününde doğsun diyo kardeşim bakalım nasip kısmet
Kısmet canım bakarsın olur benimde küçük oglanin doğum tarihi 24 Mart ama okadar beklemek istemiyorum39+5 te gelse tutturuyom . Ama 38 de gelsin bekleyemem heralde o kadar

Kısmet canım bakarsın olur benimde küçük oglanin doğum tarihi 24 Mart ama okadar beklemek istemiyorum39+5 te gelse tutturuyom . Ama 38 de gelsin bekleyemem heralde o kadar
Hadi inşallah canım :) son zamanlarda sabırsızlanıyoruz valla bir an önce bebişleri kucaklamak istiyoruz benim ilk bebeğim..

Herkes soruyo bu ara doğum ne zaman doğum ne zaman diye deli oluyorum valla sezaryan olsam gün belli olur hadi de şu an bişey belli değil ki Allah ne zaman nasip ederse o zaman dimi ama

Bu bebeğin kız mı erkek mi canım ilki erkekmiş ya merak ettim

2 erkekten sonra Rabbim kız nasip etti inşallah canım onunda ayrı bi heyecanı varinşallah sağlıkla alalım kucaklarimiza

Merhabalar kızlar. Gün itibariyle dogum iznine ayrıldım hamd olsun. Yalnız cuma gününden beri çok fazla agrım var yürüyemiyorum resmen. Kasıklarım cok ağrıyor. Var mı bunu yaşayan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…