2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Aslında 1600 ama hiçbi özel yanı yok. Araştrdım diğer hastanelerde aynı fiyat ek olarak oda süslemesi , lohusa şerbeti , bebeğe kıyafetler bisürü şey paket yapmışlar . Benim hastane bomboş :) sırf doktordan yana sıkıntım yok diye devam ediyorum . Sizin oralarda daha yüksek tir fiyat sanırım

Sağlık ocağına son izleme gittim bugün iki kilo vermişim şaşırdım doktor da normal dedi. Var mı aramızda kilo verenler. Ödem varsa onları atmışsındır korkma normal dedi.

Mesajları okuyamadim kızlar,ben perşembeye bile erken derken doktor bugün hemen sezaryen dedi,daha yarın annem gelecek bende psikolojik olarak hazır değilim istemedim,ciktik hastaneden perşembe sabah sezaryene gidicem Allah izin verirse dua istiyorum şuan çok gerginim

Sağlık ocağına son izleme gittim bugün iki kilo vermişim şaşırdım doktor da normal dedi. Var mı aramızda kilo verenler. Ödem varsa onları atmışsındır korkma normal dedi.
Bende geçen hafta 1 kilo vermistim canım üstelik ben hiç kilo almadım 78 le kaldım 78 dim geçen hafta 77 ye dusmustum

Niye erkene çekti canım ? Korkma canım sadece bebisine kavusacagin o ana odaklan hakkında hayırlısı olsun

Neden hemen Dedi CNm acilma filan mı var ? Dualarımız seninle gerilme CNm sakin ol

Ay canım cok sevindim hep dedim ki inşallah bebişle ilgilenmekten unutmuştur yazmayı...
Bolbol al kucağına sıkı sıkı sarıl...

Öyle düşünme canım.zamanı gelmiş ne güzel , kafanı meşgul etme, yavrunla sarılıp mis kokusunu içüne çekeceğin güzel günleri düşün . Bak annende zaten yarına geliyomuş , Rabbim sağ salim kolaylıkla kavuştursun inşalllah...

Kızlar şimdi geldim dr dan 37+1deyiz şukur ama şu ana kadar hep iki hafta önde giden çocuk simdi tam günü b
Gününe dr sezeryan için 38+3e gun vermisti onuda geriye atti 39+3e verdi kafam karisti benim birde plesenta tamamlanmis solunum sıkıntisi yasanmaz artik dedi bilmiyorum artik hayirlisi.kg yine ayni almis aslinda her hafta 200 gr sabit aliyo ama haftasi tam gidiyo şimdi

S Salty hayirlisiyla kucagina al canim :)
M Mmine-01 canim gozunaydin kavusmussun kuzucuga adiyla yasasin :)
Ee kizlar var mi doguracak baska olan niyetimiz var ama bebisler bekletiyo sanki

Niye erkene çekti canım ? Korkma canım sadece bebisine kavusacagin o ana odaklan hakkında hayırlısı olsun
Neden hemen Dedi CNm acilma filan mı var ? Dualarımız seninle gerilme CNm sakin ol
Bebek çok aşağıda zaten bu gece sancilanrsn ,acilman da var eve göndermek riskli olabilir dedi aman ne bileyim ya bende anne karnı onun hakkı hemen olsun istemedim ama doktor da perşembeden sonra bi gün bile bekleysmem dedi.evet yavruma kavuşacak olmak çok güzel,beni asıl geren hastaneden doktor kalın demesine rağmen çıktık ya inşallah bi sknti yasamayix

Gerilme canım benim Allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah annen de gelirse daha rahatlarsın moral olur sana.. bol bol da süphanallah zikri çek içinden canım doğum için..

Gerilme canım benim Allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah annen de gelirse daha rahatlarsın moral olur sana.. bol bol da süphanallah zikri çek içinden canım doğum için..
Cekeyim canım aynen,Allah razı olsun,aminn Allah hepimize saglikla bebislere kavuşmayı nasip etsin

Kızlar hafif sancım cıktı ama çok az doktor alttan muane etti 1 cm açıklık varmış cuma günü nöbetcıyım bol hareket et ınsaAllah cuma yatış yaparsın dogurturum seni dedi gözüm cuma da hepiniz den dua bekliyorum ınsaAllah cuma günü sancılarım baslar kızlar dualarınıza çok çok ihtiyacım var

Bende hep onu düşünuyorum sancim gelsin sonra alsin hakkimizda hayirlisi insllh saglicakla kavusalimda gerisi boş

Bende hep onu düşünuyorum sancim gelsin sonra alsin hakkimizda hayirlisi insllh saglicakla kavusalimda gerisi boş
Evet öylesi daha iyi tabi,ama kanalda bebek çok strese girip kaka falan yapabiliyomus,yaticam perşembeye kadar artık son bi buçuk gün Allahin izniyle hepimiz birbirimize dua edelim saglikla gelsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…