2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Aldiginda epedurali agri hisetmemisindir cnm deme ins benimde ise yarar

Esrasi normal doğum istiyosan bi devlete git derim . Burda hemen hemen her arkadasa çatın dar doguramazsin denildi bu gunlerde ben güvenmiyorum artık doktorlara bahane uyduruyolar gibi geliyor

Doğum ani gelmeden kimse bilemez çatı darmi doğum anında genisliyo zaten . Darsa zaten açılma olmuyo yine Sezerysn oluyorsun . Eski kadinlarda çatı muayenesimi vardı
basima gelen olacak o kadar hast skecleri gibi ciktim devlete gittim bi saat bekledim drlar tatildeymis bi tanesi orada o da randevusuz bakmam diyo. Randevu almaya bakiyosun 12 mart cocuk doguyo yaaa. Baska ozele gideyim dedim o doktor da dolu rica edelim dedik buhune kadar baskasi takip etmis son dk ne degistiriyosun bilmem ne diyor . Ellerim bombos eve dondum ama yazdiklariniz icin sagolun icimi biraz olsun rahatlattı ama sanki dr son dk bahane edip kescek gibi hissediyom yok bebek buyuk yok zorlanirsin caydirmaya calisiyo sanki

Galiba canım ben doğumdan sonra bir kere gittim kadın doğuma oda uc yıl önce felan di uzun zaman oldu belki o yuzDendır

Nasil birsey bu yaaa mecbur bakmalari lazimmm burdaa bir doktor degil hepsi bilgiler dosyada hangisi varsa o gun hastanede bakilio öle geri cevirmeymis yokk bu ne yaa insan guvenemiyecek en iyisi kendiniz dogurun evdee yaa eskilerdeki gibi olmus ama hastanenin sucu yok doktor kendi insanligindan

Kızlar kafayı yicem ya hani bu bebekler 35 36 dan sonra yer dar diye donemezlerdi bugün 36+2 yim ve kafasini bugün mideme cevirdi yaahareketinden anlamistim zaten donerken hissettim hatta baya ağrı oldu suan hickiriyor tam sağ gogsumun altında kafası daha önce kasikta hickiriyodu eminim ters döndü başına böyle bişey gelen varmı ? Geri baş aşağı olurmu yaaa

Kızlar doğum kolay değil kesinlikle kolay diyen hata etmiş olur ama cidden ne yasarsak yasıyalım geçiyor. Ben iki Doğumum da da hıc düşünmedim bundada düşünmüyorum ..beni tek geren şey erkek mı olacak bayan mı ..bayan olmasını cok istiyorum hayırlı bir şekilde ..sezeryanda kolay değil bence daha zor hatta...o yüzden hanı bazen bilmek mı bilmemek mı diyorlar yaa doğum için hıc bilmemek en güzeli ...iki gün suren doğumlar var o bilene bitiyor..bol dua bol tevekkül diyorum..Allahıma emanetız

Doğumda bile dönebilir diyorlar dur hemen stres yapma döner ınsaAllah benim kı de pek hareketli bu aralar beni şoka uğratıyor..

Kız bende bunu kendı kendime yapıyorum sağa yatınca sancı oluyo sırt ustu yatınca normal oluyor bende mantığını düşünüyordum ama tabiki bulamadım doktora a sormadım
Bende soramadım kuzum devlete gidince. Yan yatınca sancı cıkıyo ama sırtüstü yok. Bende anlamadım.
Çok sağol canimbenmm ,inşaallah güzel haberlerimizi veririz yarın bizimki planlı belki sizinkiler de yarın plansız gelir surpsiz yaparlar:)dualasalim kızlar en çok ihtiyacımız olan şey o
İnşallah canım:)
Hayırlısı artık bizim içinde, 40a dayandık yine:) sağlık olsun da..

Tabilide Allaha emanetiz eger cok fena olsaydi cekilmjyceek Rabbim vermrzdi verirmiydi baska sekil verirdi o bizim cekemiyecemiz yuku vermez kulunu siz evlatlariniz kiyamioriz ya oda bizi kiyamaz sukurkui olior hamileyiz evladimiz var olmayanlarrr ahhh keske dogum sancisi ceksem ama olsa dior Rabbimin bildigi varki herseyyyyydee o biliorrr

Canım emin olma bence. Bende sağ kaburgamın altındaki top gibi sivrilen yeri kafası sanmıştım ama değilmiş. Hıçkırıklar hep kasıkta olurken sonradan karnımın sağında hissetmeye basladım. Kontrolüne ne kadar zaman var daha

Benim dönmüş canım 35de makat gelişliydi şuanda 37de 2 gün önce acayip bi Ağrı başladı büyük ihtimal o gün dönmüş.bugün çatı muayenesi de yaptı inşallah şuanda herşey normal gözüküyor.seninde döner hiç Sıkma kendini

Sebep bebeğin iri olması. Biraz daha beklersek bebek dahada büyüyecek dedi.
Ilk doğumum da 2 cm açıklıkla gittim hastaneye ama şancı filan çıkmıyordu. Suni sanci verildi. Epidural uygulandı, açılma çok hızlı oldu 2 saate doğurdum. Çok şancı çekmedim. Ama bunda korkuyorum ya ilk doğumum gibi kolay olmazsa diye. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Bir avazda kolaycacik doğuralım.
Suni şancı ile internette araştırma yaptım biraz. Etkisi zorluğu kişiden kişiye değişirmiş.doğal sancı yi nasıl hissedecekse sunıyı de o şekild e hissedermiş

Hep top var o poposuydu ama suan kafası çünkü kafa olduğu yerde hickiriyor karnimin en üst tepesindebende arada karnımin sağında hissediyodum hickirigi ama bu en tepedePazartesi kontrolum Ama Bütün Hevesim Kaçtı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…