2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
33 te 35 te kafa asagiydi kontrollerde şimdi ters oldu sinirimi bozan o

Ooy oyy hic belirti yok bende arada cati, adet agrisi baska gelen giden yok.. korkuyorum son anda suni yada sezeryana donecek is diye.. siz neler yapiyosunuz kizlar.. bide acilmayi agridan anlayan varmi

Ooy oyy hic belirti yok bende arada cati, adet agrisi baska gelen giden yok.. korkuyorum son anda suni yada sezeryana donecek is diye.. siz neler yapiyosunuz kizlar.. bide acilmayi agridan anlayan varmi
Bende altta hiç bi şekilde zorlanma ağrı felan olmuyodu sebebi bugün anlasildibenimki olimpik yüzme havuzu gibi kullaniyomus karnımi tepelerde geziyor taklalar acıyor bi yerlestiremedi kafayı inşallah pazartesiye kadar kafa aşağı olur yinedoktordan ters lafini duymak istemiyorum

33 te 35 te kafa asagiydi kontrollerde şimdi ters oldu sinirimi bozan o
Döner inşallah ya ben 2 haftadır baya taktım kafama eğildim Kalktım hep hatta Secde pozisyonunda Durun biraz daha dediler onu Yaptım evi sildim falan ama 2 gece önce akşam birden bir midem bulandı bi ciğerim söküldü bi kasılma falan oldu büyük ihtimal o gün döndü artık ani hareket yapmaktan kaçıncam dönmesin diye.inşallh döner hiç takma dönmezse de yapacak birşey yok belki Hayırlısı böyledir

Selam hanımlar cumartesi sabah 8 de sezeryan doğum yapıcam nasipse 38 hafta olarak 1 hafta daha erkene aldı dr. Oğluşum yola çıkınca ondan erken davranmamız gerekiyor. Bu arada bebişim dönmüş aşağı. Hıçkırıkları yukarda hisseden anneler dönmedi diye telaş yapmayın belli olmuyor bilginize.

Aaaa ne güzel bence senin bir hafta yok bana öyle geldi biraz sende hareket et bol bol hurma ananas ne yapalım ...

Canım sezeryan mı olcaksın sende hangi gün olacaksın.

Canımm duaların icin cok teşekkürler. Hepimiz için inşallah.. umarım dönebilirim burda tekrar haberleşiriz neler olup bitiyor bakarım kesin.

İyi akşamlar kızlar çok şükür bu günlere kadar iyisiyle kotusuyle geldik Mart ayına giriş yapicagiz inşallah öncelikle yarın sezaryene giren arkadaşlar hayirlisiyla saglikla kavuşurlar bebeklerine açılışı yapmış olurlar inşallah hergun güzel güzel doğum haberleri alacagiz Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Saglikla gelsin bebisler canım,senin takvimin mi yanlış:))şuan 39 da gorunuyosun

Amin canım inşallah hepimiz saglikla kavusalim:)

Kızlar merhaba ben de mart annesi olacağım bu ikinci bebeğim aranıza yeni katıldım ama aslında uzaktan takip ettim. sezeryan olanlar kaçıncı haftada bebişleriniz geliyor? bana doktorrum 38 +6 da alalım dedi. birinci oğlumda 40 a kadar beklemiştim. çok erken değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…