2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Cnm benimki öle sayif diorlr ama herzaman yiyemiom yaa saglik olsunda
Senim ilk bebeginmi peki cnm

Kimse yok hrrkes dogumami gitti ne

Canim sezaryen sebebi ne? Benim de 2 haftadir 2.750de kaldi kilosu bakalm yarn kac cikacak. Minyon olacak bizimkiler galiba. Dogum nezaman ? Gunlerimiz yakin da merak ettim :)
8 mart kadinlar gununde :)
Sezeryan sebebi diger 2 cocugumda sezeryan o nedenle canim benim hepimize hayirli dogumlar olsun insallah sag salim bebeklerimize kavusalim

Kaç kg şuan sizin bebek ?
Tşkler önerilerün için.

Ilk bebeginmi

@Layeste Y Yeni ben lazim kizlar ne yaptiniz, vaz mi gecti sizinkiler ne durumdasiniz, insallah guzel haberler alirsiniz
Bu arada kizlar kasilma oldugunda karninizin sekli degisiyor mu, yani bi yerde toplanma sisirme tarzinda

Kaç kg şuan sizin bebek ?
Tşkler önerilerün için.
Tam yazmıyım kilosunu ama 36+4de 3u geçmişti.ben kilolu olsun diye değilde şagliklı olsun diye hep o saydıklarını yedim tabi tek başına etkilimidir bilmem bikac ayda ballı yulaf muz süt ceviz karıştırıp kahvaltı yaptım hep ama aş ermeler çok fazlaydı yazmaya cekinmistim

@Layeste Y Yeni ben lazim kizlar ne yaptiniz, vaz mi gecti sizinkiler ne durumdasiniz, insallah guzel haberler alirsiniz
Bu arada kizlar kasilma oldugunda karninizin sekli degisiyor mu, yani bi yerde toplanma sisirme tarzinda
Benim dr ultrasonla bakarken karnım bahsettigin şekilde oldu ben bebek bir yerlerini yalıyor diye düşünürken dra karnım yamuldu yine diyince Yabancı sanci onlar doğum antrenmanı yapıyor bebek dedi

Canım yok benim sancılar aynı tempoda ilerliyor biraz araları uzadı ama bu sefer belden de girmeye başladı ..şöyle anlatayım içerde kızımı sanki boguyorlar karnım öyle tas gıbi oluyor sonra açılıyor yavaş yavaş ...birde alt tarafa acaıp baskı oluyor

Acaib değişiyor şekli. Bir yerde toplanıo sonra kayıyo başka tarafa bu sefer orası sertleşip kasılıo. Benim hep sağ tarafta kasılma, sertleşme, hareketleri de hep orda hissediyorum zaten. Doktora sordum ayakları var orda dedi. Tepeleyip duruyor. Şu an göbeğim yamuldu bile yazarken

Aminn CNm
Kızlar düzenli sancın cıktı eğer açılma varsa doğum haneye yollıycak
Ayyy heyecanla
Okudum ama yavas yavas gelecek senin kız sanirim sabırlı Masallah
Kızlar salı günü bende kavuştum bebeğime yazamadim .. darısı diğer annelerin başına herkes alsın bebeğini sağlıkla kucağına
Gözünüz aydın Can'ım ya Rabb'im anali babali büyütsün

Kızlar ben hastanedeyim sancılarım sıklaştı dua edin
Ayy Can'ım yaa insaallah Suan dogum olmustur bize guzel
Haberler dönersin insaallah yavrunu sagsalim kucaklamış bir biçimde
y4zy4qmurum canim yaa bisey yazmadin insaallah iyisinizdir sen ve kızın en son bebegi kontrole alacaklardı

Aaaaa yaptımı doğum y4zy4qmurum

Merhaba kızlar, bebişinin kilosu haftasına göre kilolu olanlar nasıl besleniyorsunuz? Benim bebeğim 3 hafta önce 2 kg dı yani zayıf dedi doktorum moralim bozuldu, bebeğim niye zayıf kaldı bilmiyorum

Merhaba cnm. İlk hamilelğmde bebeğimn göbek kordonnda tek damar vardı. Ve tek damarla beslendği için gelişiminn geri olma ihtimali vardı. O sebeple dikkat etmeye çalıştım. Kahvaltı da kaşardn başka peynir yemedm diyeblrm ve baya yedim. Haşlanmş yumurta çok kilo aldrıo bebeğe.ben yiyemedğmdn omlet tarzı yemştm arada. Kavrulmamş çiğ kuruyemişler. Pekmez özellikle keçiboynuzu pekmezi kaşık kaşık yemiştim hergün. Muz sabah akşam yesen çok iyi gelio kramplra da. Bir de gece uyurken sol tarafına yatarsan bebek daha iyi beslenrmş. Kan akışındn dolayı galiba. Bende hep soluma yatmştm. Bunlara dikkat ederek hamilelğmi geçirdm bebeğimde 3630 doğmştu. Birde aspirin içmiştm son zamanlra kadar. Kan sulandırıcı özellğndn dolayı. Tabi genetik faktör çok önemli. Sen kaç kilo doğdysan bebeğinde hemen hemen o kilolarda doğar diolar. Ben 3750 doğmuşum. Sen de kaç kilo doğdysan bebeğinde o civarda olur diye düşünyrm. Ama doğduktn sonra kilo da alır büyür de. Hele sen minyon değilsen. Minyon bebeğin olma ihtimali düşük cnm. Birden büyür inşallah. Sağlkla kucağına alırsn bebeğini inşallah

Kızlar 23:50 de doğum yaptım çok kolay oldu şükür anlamadım bile nasıl oldu bitti.Rabbim hepinize benimki gibi kolay doğumlar nasip etsin. Yalnız bebeğimde solunum sıkıntısı vardı küvöze koydular. Dua edin inşallah başka sorun çıkmasın enfeksiyon vs...

Ultrason ölçümünde 3200 kg çıkıyodu oğluşum 2950 doğdu.. Minicik ağzı burnu çok şeker ama kuvözde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…