- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #29.821
Cnm benimki öle sayif diorlr ama herzaman yiyemiom yaa saglik olsundaSelam
Perşembe akşamı sancılandım bende biraz dışarı çıktım yürüdüm eve gelince duş aldim devami gelmedi ama karnımda sertleşme kasılma çoğaldı.
Geçtiğimiz salıydı kontrolüm bebek için keyfi yerinde bekler daha demişti dr. Bakalım belli de olmaz bunu anladım.
Doğum yapanlar güle gül e büyütsünler.
Takıp ediyorum hergun ama ne zaman yazsam sorsam pek cevap alamiyorum.
Bebeği zayıf olanlar için muz süt kaşar çiğ fındık badem ceviz önerebilirim hene hemen topigin en toplu bebeklerinden benimkide allah hepimize hayırlı doğumlar en kolayında nasip etsin
8 mart kadinlar gununde :)Canim sezaryen sebebi ne? Benim de 2 haftadir 2.750de kaldi kilosu bakalm yarn kac cikacak. Minyon olacak bizimkiler galiba. Dogum nezaman ? Gunlerimiz yakin da merak ettim :)
Kaç kg şuan sizin bebek ?Selam
Perşembe akşamı sancılandım bende biraz dışarı çıktım yürüdüm eve gelince duş aldim devami gelmedi ama karnımda sertleşme kasılma çoğaldı.
Geçtiğimiz salıydı kontrolüm bebek için keyfi yerinde bekler daha demişti dr. Bakalım belli de olmaz bunu anladım.
Bebeği zayıf olanlar için muz süt kaşar çiğ fındık badem ceviz önerebilirim hene hemen topigin en toplu bebeklerinden benimkide allah hepimize hayırlı doğumlar en kolayında nasip etsin
Ilk bebeginmiSelam
Evet ilkCnm benimki öle sayif diorlr ama herzaman yiyemiom yaa saglik olsunda
Senim ilk bebeginmi peki cnm
Kimse yok hrrkes dogumami gitti ne
Tam yazmıyım kilosunu ama 36+4de 3u geçmişti.ben kilolu olsun diye değilde şagliklı olsun diye hep o saydıklarını yedim tabi tek başına etkilimidir bilmem bikac ayda ballı yulaf muz süt ceviz karıştırıp kahvaltı yaptım hep ama aş ermeler çok fazlaydı yazmaya cekinmistimKaç kg şuan sizin bebek ?
Tşkler önerilerün için.
Benim dr ultrasonla bakarken karnım bahsettigin şekilde oldu ben bebek bir yerlerini yalıyor diye düşünürken dra karnım yamuldu yine diyince Yabancı sanci onlar doğum antrenmanı yapıyor bebek dedi@Layeste Y Yeni ben lazim kizlar ne yaptiniz, vaz mi gecti sizinkiler ne durumdasiniz, insallah guzel haberler alirsiniz
Bu arada kizlar kasilma oldugunda karninizin sekli degisiyor mu, yani bi yerde toplanma sisirme tarzinda
Evet nasipse ilkIlk bebeginmi
Canım yok benim sancılar aynı tempoda ilerliyor biraz araları uzadı ama bu sefer belden de girmeye başladı ..şöyle anlatayım içerde kızımı sanki boguyorlar karnım öyle tas gıbi oluyor sonra açılıyor yavaş yavaş ...birde alt tarafa acaıp baskı oluyor@Layeste Y Yeni ben lazim kizlar ne yaptiniz, vaz mi gecti sizinkiler ne durumdasiniz, insallah guzel haberler alirsiniz
Bu arada kizlar kasilma oldugunda karninizin sekli degisiyor mu, yani bi yerde toplanma sisirme tarzinda
Seninle haftamız aynı benmde sancım çıktı nstde ama hc belirti yok bakalm biz napicaz:)Evet nasipse ilk
Acaib değişiyor şekli. Bir yerde toplanıo sonra kayıyo başka tarafa bu sefer orası sertleşip kasılıo. Benim hep sağ tarafta kasılma, sertleşme, hareketleri de hep orda hissediyorum zaten. Doktora sordum ayakları var orda dedi. Tepeleyip duruyor. Şu an göbeğim yamuldu bile yazarken@Layeste Y Yeni ben lazim kizlar ne yaptiniz, vaz mi gecti sizinkiler ne durumdasiniz, insallah guzel haberler alirsiniz
Aminn CNmMevla, şehitlerimizin şehâdetini kabul etsin; bağrına kor ateş düşen analara, babalara, eşlere, babasız kalan yavrulara sabırlar versin; yaralılarımıza acil şifalar ihsan eylesin; zalimlere fırsat vermesin; birliğimize, dirliğimize kastedenleri zelil etsin; mehmetlerimizi mansur ve muzaffer eylesin!
Cumanın bereketinden istifade edenlerden olmak ümidiyle hayırlı Cumalar..
Ayyy heyecanlaKızlar düzenli sancın cıktı eğer açılma varsa doğum haneye yollıycak
Gözünüz aydın Can'ım ya Rabb'im anali babali büyütsünKızlar salı günü bende kavuştum bebeğime yazamadim .. darısı diğer annelerin başına herkes alsın bebeğini sağlıkla kucağına
Kızlar nst de 70 lerde sancım çıktı ama düzensiz.
düzensiz olmasına rağmen açılmam başlamış. Bebek kanala girmiş kafasını da güzelce yerleştirmiş . Doktor senin açılman hızlı olur dedi sancın artınca hemen gel dedi. Akşam sabah doğurabilirim
Ayy Can'ım yaa insaallah Suan dogum olmustur bize guzelKızlar ben hastanedeyim sancılarım sıklaştı dua edin
Aaaaa yaptımı doğumAminn CNm
Ayyy heyecanla
Okudum ama yavas yavas gelecek senin kız sanirim sabırlı Masallah
Gözünüz aydın Can'ım ya Rabb'im anali babali büyütsün
Ayy Can'ım yaa insaallah Suan dogum olmustur bize guzel
Haberler dönersin insaallah yavrunu sagsalim kucaklamış bir biçimde
y4zy4qmurum canim yaa bisey yazmadin insaallah iyisinizdir sen ve kızın en son bebegi kontrole alacaklardı
Evet CNm bu sabah 7 ye dogru yaptıAaaaa yaptımı doğumy4zy4qmurum
Aaaa dünden beri girmiyordum.Allah analı babalı büyütsün inşallahEvet CNm bu sabah 7 ye dogru yaptı
Merhaba kızlar, bebişinin kilosu haftasına göre kilolu olanlar nasıl besleniyorsunuz? Benim bebeğim 3 hafta önce 2 kg dı yani zayıf dedi doktorum moralim bozuldu, bebeğim niye zayıf kaldı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?